Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

groz122 

všechny recenze uživatele

Film zamíchán do historie jako míchaná vajíčka podle stejno jmené hry, který otevírá oponu před ságou Ezia . Film bych hodnotil kladně už jen kvůli tomu že mam rád míchaná vajíčka i celou herní sérii. Hudbu sem moc nezaregistroval, ale za to podřezané figuríny vypadali docela věrohodně. Příběh nebyl tak efektivní jako ve hře, ale do pul hodiny se toho moc dát nedá. Vypadá to spíš jako propracovanější fanouškovský film, ale Ubisoft to spíš vše zamýšlel jako most ke hře a ne jako plnohodnotný film. I s tímto faktem film hodnotím 70% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Pěkný nápad, jak přilíkat hráče k této hře. Bohužel jsem tenhle film viděl poměrně dlouho po dohrátí celé hry. Giovanni Auditore sice není takový sympaťák jako Ezio, nicméně akce zde byla skvělá stejně jako překrásné prostředí Benátek. Tohle se snad ani nedá hodnotit jako film, spíš jako reklamní poutač, i když velmi povedený. * * * ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Hru Assassins Creed považuju za jednu z nejlepších v současnosti a také moji nejoblíbenější, tudíž vidět tohle byla povinost :). Jelikož tohle produkoval Ubisoft, který stojí i za samotnou hrou, tak film vypadá úplně stejně jako hra, úplně stejné barvné filtry, kamera a co je hlavní, tak herci, kteří propůjčili své tváře do hry. Bohužel kromě Ezia. Na mě byl film ale zbytečně tmavý, akce lehce nepřehledné a celkově mě to neuspokojilo podle očekávání. Každopádně jako úvod do druhého dílu skvělé! Pokud bude někdy film, tak chci mnohem víc! Oproti hře je tohle slabý čajíček. Frederico and Ezio, my sons, always remember...we are Auditore from Firenze and we are...ASSASSINS. lepší 3*. ()

Marles 

všechny recenze uživatele

Příběh a akční scény, to byly jediné dvě věci, které mohly udělat Lineage zajímavý. Jenže veškerý děj půjde ve hře odbýt jednou maximálně dvěma větami a akce ke konci trpí častými střihy. A zbytek (herecké výkony, atmosféra) jednoduše nestojí za řeč. S hodnocením jsem ale nakonec smířlivý, jelikož stále jde spíše o experiment. ()

Scaevola 

všechny recenze uživatele

Jsa fascinován použitou technologií, ptám se, jaké jsou náklady při použití této techniky? Tipnul bych si totiž, že nijak vysoké, a přitom možnosti jsou tak lákavé... Jen je škoda, že jsou stále vidět rozdíly mezi počítačově zpracovaným pohybem a snahou herců a kaskadérů (aniž bych snižoval význam nebo snahu jedné či druhé strany). Příběhově se jedná o ne zcela zábavné nastínění, které možná až zbytečně otevřeně odhaluje některé prvky následující hry AC II (Pazziové, benátští zrádci, Borgia sám!). Ve zkratce - atmosférické uvedení, jež mělo samo použít efektní zkratku. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)
  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)

Reklama

Reklama