Reklama

Reklama

Šerifové z Texasu

(seriál)
USA, (2010–2011), 12 h 36 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Jennifer Johnson

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Kelli Giddish, Cole Hauser, Jesse Metcalfe, Amaury Nolasco, J.B. Brady, Ricardo Campbell, Normita Joven, Darrell Chumley, Rose Rollins, Heather Gillett (více)
(další profese)

Epizody(18)

Obsahy(1)

Atraktivní Annie je společně se svým týmem odhodlána na jimi spravovaném území poblíž mexických hranic zajistit za každou cenu bezpečnost a pořádek. Utéct před Annie a spravedlností se tady sotva komu podaří, protože svůj úkol bere zatraceně vážně. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

Mallinali 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že se tvůrci vyžívají v hromadným vraždění slušných, sympatických a někdy dokonce politováníhodných lidí. Je to na mě celý zbytečně bezcitný, akce taky není žádná hitparáda a přitom to jiný věci nenabízí. Tohle je ztráta času, radši se jdu naučit pletení pomlázky a návrat domů z hospody po třináctým pivu. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Televizní seriál o honbě uprchlých trestanců sice nekypí originalitou, ale z modernějšího hlediska zase proč ne. Atmosféru to má, akce taktéž nechybí a Rose Rollins svým charakterem silně připomíná neúnavného Tommy Lee Jonese ´Uprchlík´ (1993), ´Šerifové´(1998) . Pouze malý počet dílů nemálo oplývá scenáristickou nedokonalostí. Tvůrci se ještě až moc drželi jednoduchosti a malého rozpočtu, což snímek po divácké stránce poznamenalo. ()

Reklama

Lenii 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, čím přesně si mě seriál získal, ale dívala jsem se na něj ráda a bylo mi téměř líto, že po 18 dílech skončil. Navíc tedy takovým pohádkovým happyendem. Prvně se to táhne díly a díly, a pak se to za dva vše hezky pořeší a vyřeší. Ale co, celkově se mi to moc líbilo - fajn příběhy, super tým, známí herci... Spokojenost. 3 hvězdy a 65% k tomu. ()

Laerry 

všechny recenze uživatele

Seriál Chase spadá do stáje nejvlivnějšího producenta Hollywoodu - Jerryho Bruckheimera, který má přirozený talent dělat z kriminálek úspěšné série (stojí za všemi CSI, Without a trace, Cold case), takže můžete předem tušit, co očekávat. Ale přesto se Chase od svých seriálových sourozenců trochu odlišuje - nejsou zde žádné videoklipové scény a ani dojemná "skoro-musicvidea" ke konci (aneb silný trademark bruckheimerovek) - chytnutí padoucha se většinou odehraje až v závěru, po kterém následují titulky, takže se nemusíte obávat srdceryvných scén, kdy se pozůstalí střetnou s vrahem, apod. V pozdějších dílech se sice začnou objevovat náznaky "dojímavých scén", ale ty se nestihnou rozšířit do plného rozměru, jelikož seriál dospěje do svého definitivného konce. ()

Roman.Caesar 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od některých jiných zde si myslím, že tento seriál není nudný. Naopak je zajímavý, nejsou v něm žádné přehnané akční scény z počítače, obyčejné honičky autem s pár nehodami, vytrvalí maršálové, co se nebojí bitek, zvlášť hlavní hrdinka, která není nesympatická, jen hodně drsná, ale zásadová a přesto citlivá. Myslím, že Bruckenheimer odvedl dobrou práci. ()

Galerie (112)

Zajímavosti (2)

  • Jedná se o nový projekt z dílny velkoproducenta Jerryho Bruckheimera. (Amroth666)
  • Americká televizní stanice NBC se rozhodla po třinácti odvysílaných epizodách seriál vyškrtnout z programu. Neměl by se již nadále vysílat. (Amroth666)

Reklama

Reklama