Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 60
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Videa (120)

Ukázka z filmu 60

Recenze (79)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Na tomhle se snad může bavit jen národ vypatlaných obézních Američanů. Mně to přijde spíše smutné, dívat se na vyžrané nebožáky, co se snaží tvářit jako že netahají panděro po zemi. A ještě smutnější je, že na americká měřítka jsou hlavní hrdinové tohohle rádoby sitcomu s obezitou ještě docela pod průměrem. Ty vážnější případy diváků totohle seriálu totiž neprojdou ani dveřmi. Melissa McCarthy je příšera a její popularitu si neumím vysvětlit. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Komediálny sitkom o spolužití dvoch tlouštíkov, ktorý na prekvapenie dokáže zabaviť a skrýva v sebe pár svetlých momentov. S Big Bang Theory alebo Dva a pol chlapa, za ktorými rovnako ako za týmto seriálom stojí Chuck Lorre, nemôžme Mika a Molly porovnávať, no v takú bombu úprimne asi ani nikto nedúfal. Melissa Mccarthy v jednej z mála úloh, kde je znesiteľná a ani ostatní herci nie sú najhorší. Vo výsledku celkom príjemné prekvapenie, podľa obsahu by som nikdy nepovedal, že dopozerám čo i len 1 diel... 55% ()

Reklama

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Nepřikrášlená romance dvou tlouštíků od A do Z, aneb How I Met Your Fat Mother. Jednodušší a neoriginální vtipy (ať už všeljaké variace narážek na obezitu, či oplzlé joky pánského osazenstva) dlouhou dobu vynahrazuje ohromně sympatický cast, boubelkou Sookie z Gilmorek (Molly - Melissa McCarthy) počínaje, trhlou tetičkou Lily z Pushing Daisies (Joyce - Swoosie Kurtz) konče. Postavy jsou bohužel všechny do poslední ploché karikatury, čili už po pár dílech nemají moc čím překvapit, moje oblíbenkyně, věčně zhulená zpívající rozkošná ségra hlavní hrdinky Victorie (Katy Mixon) má s časem čím dál menší prostor, a vůbec největší průšvih nastává počátkem čtvrté sezóny s odchodem showrunnera Marka Robertse, kdy Chuck Lorre převzal otěže a od základů překopal charakter Molly, která svojí otočkou o 180 stupňů z nejnormálnějšího člověka do totálního magora učinila seriál takřka nesledovatelným. Škoda, protože první dvě série jsou bez problémů příjemná oddychovka na 65%. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většině lidí se mi nelíbí ani samotná idea sitcomu o dvou tlustejch zamilovanejch, kde je vtip právě v tom, že jsou tlustý. Ale! Přestože Mike a Molly jsou vesměs na facku, vedlejší postavy jsou z valné většiny prostě báječný, takže stojí za to se dívat kvůli nim. Především obě tchýně by utáhly i vlastní show. ()

Zix. 

všechny recenze uživatele

Špatnej seriál to neni, za mě průměr. Občas se pobavím, jindy ale nuda a opakující se vtipy. Moudrý Mike se až nápadně sblíží s moudrou Molly a až moc často řeší problémy svých podivných rodinek nebo kamarádů. Spíš mě ale na tomhle seriálu zaujímá to, že vtipnější scény jsou hlavně s "vedlejšíma" postavama. Třeba Carl a jeho babička, Vince nebo Mikeovo matka mi přijdou mnohem lepší a zábavnější než hlavní představitelé - Mike a Molly. ()

Galerie (848)

Zajímavosti (3)

  • Herečka Cleo King, která hraje babičku Carla (Reno Wilson), je jen o 8 let starší než-li on. (..Lucas..)
  • Billy Gardell a Reno Wilson ztvárnili policejní parťnery již dříve, a to v seriálu Heist (od r. 2006). Billy Gardell pak ztvárnil roli policisty také v seriálu Jmenuju se Earl (od r. 2005). (..Lucas..)

Reklama

Reklama