Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 2

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 2

Recenze (356)

misterz 

všechny recenze uživatele

Príbeh o tom, ako skupinka zabijáckych vagabundov vtrhne do rodinného sídla s cieľom všetkých rozsekať na cucky. Nerátajú však s tým, že sa tam nachádza aj šťúple žieňa - Kulihrášok, ktorý im skríži plány a všetkých rad radom po jednom likviduje. Kulihráškov vražedný výkon je porovnateľný so Stevenom Seagalom a Chuckom Norrisom dohromady. A možno aj oni by dostali na prdel. Skáče sem a tam, vyrába rôzne nástrahy a vagabundi majú plné gate, ale to ich samozrejme nezachráni. Pravdou však je, že v rámci tohto hororového žánru je to to najlepšie čo som za veľmi dlhý čas videl, takže spokojnosť. 80/100 ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $18,494,006Tržby Celosvetovo $26,900,000Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ koho čo na tomto mohlo baviť, banálne až hrôza a naivite škoda hovoriť, len samé blato /25%/ ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době konečně pořádná vyvražďovačka s dobrou atmosférou. Už od začátku jsem tam tušil nějakou zradu. Některé postavy ovšem porušují základní hororová pravidla. Hlavní hrdinka je hodně sympatická. Ty pasti se mi fakt líbily. A nápady s foťákem a mixérem mě taky překvapily. Pěkně je tam vykosila. :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Olalá. Zápletka, pointa i nezbytný zvrat mě nechali naprosto chladným, ale přesto mě tenhle kousek, od kterého jsem nečekal vůbec nic, hodně mile překvapil. Nápaditostí, akčností a schopností u některých postav dostát toho, co by od nich rozumně uvažující člověk (vžijící se do jejich situace) očekával (to když jedna z postav zcela logicky stoprocentně dorazila jinou postavu - skvělá scéna, doslova jsem jásal). Docela mi vadilo zdůvodnění chování jedné z hlavních postav, připadlo mi hrozně umělé, šroubované a hlavně až hloupé - nemohla to dělat prostě jen tak? Jako není to žádná super pecka, drhne v ní pár věcí, ale můj celkový obecný pocit z toho je hodně uspokojivý. A musím si trochu posypat hlavu popelem, zaujala mě ve filmu jedna postava, přišla mi hrozně zajímavá, hlavně vzhledově. A až v závěrčných titulkách jsem zjistil, že je to Barbara Crampton. Och, jak je mi trapně. 3,5* ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tak z toho hodnocení fakt nemůžu. :-D Ale né, chápu, že každý má jiný pohled a každému sedne něco jiného. Podle mě je na tomhle filmu hloupý naprosto všechno a ten motiv, který tu všichni vychvalují, je snad ještě dementnější. Krom toho ti vycvičení zabijáci s holýma rukama jsou evidentně profíci :-D. 1 hvězdičku dávám za poslední dialog, ten konečně přinesl něco oživujícího po 85 minutách prapodivného chování postav a otravného řvaní. Palec dolů :/ ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Scenárista filmu Simon Barrett stvárnil vraha s maskou tigra. (ČSFD)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno