Reklama

Reklama

You're Next

  • Velká Británie You're Next
Trailer 1

Manželé Davisonovi se rozhodnou sezvat své potomstvo a uspořádat oslavu k příležitosti 35. výročí sňatku. Idyla je ovšem narušena skupinou ozbrojených maskovaných vetřelců s touhou každého v rodinném sídle zavraždit. (Abes)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (356)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavý "home invasion", který krásně odsýpá, nechybí mu napětí, nějaká ta krev a drsnější momenty, tajemní útočníci (alespoň zpočátku) a docela dobrý překvápka - prostě to má vše, co se od takovýho filmu očekává. K mínusům patří to, že to ke konci trochu ztrácí atmosféru a taky to, že se postavy občas chovají blbě - znáte to, chodí nebo zůstávají tam kde nemají, místo aby byly pospolu, tak se rozdělují, apod. Kvůli těmto nedostatkům bych to viděl spíš na slabší 4 hvězdy, ale určitě se jedná o solidní krvavý thriller. 70% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Niežeby som mal nejakú agresívnu deviáciu, ale poznáte ten radostný pocit, keď na začiatku slasheru prichádzajú postavy na scénu, potom ďalšie postavy a ďalšie a vy si len vravíte, že o vraždenie tu istotne nebude núdza? :) Tak tento film podobným pocitom kraľuje. A očakávania s tým súvisiace nesklame (dúfam, že to nepokladáte za spoiler). ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Povedená krvavá jízda, která hororovému fanouškovi připomene, že sekera vydá za dva oživlé Munchovy Výkřiky. Přímočarý příběh opentlený ne tak blbou krasotinkou Sharni Winson dospěje do špičkového černohumorného finále a přesně tuhle filozofii mám rád: Jsem krvavej, jsem drsnej, ale mrk, mrk neberte mě vážně bumrdlíci. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Tady by se dalo stručně říct "S čím kdo zachází, tím také schází.." a bylo by obsaženo vše. Je pravda, že ze začátku jsem se zabývala takovými drobnostmi jako- opravdu by tahle rána dala vzniku takovému cákanci apod., ale to mě rychle přešlo, protože tady nejsme Kriminálka Miami, tady jsme ve filmu zaklep bačkorama a neotravuj.. Celkově by se to dalo shrnout jako lehce podprůměrný veselejší horor, nic, co by vyčnívalo, jen některé hysterické projevy mě trochu rušily, ale co naplat, musíme tam všichni. Hlavní problém je asi v tom, že sice můžete sympatizovat s hlavní one-woman-show slečnou studentkou, ale.. věříte jí to?? Jen díky tomu, že "vyrůstala v těžkých podmínkách"? Já tedy ne. Přesto pro mě 2,5 a zaokrouhlím jako v obchodech směrem nahoru. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Třetinu filmu člověk můře v podstatě přeskočit, protože tak nějak půl hodiny trvá, než všichni přijedou na barák na venkově na oslavu výročí rodičů. Následuje normální vyvražďovačka nebo odpočítávačka, kde se opět všichni chovají jak pitomci a kdy si dopředu říkáte, ano, tu to sejme mezi dveřmi, zvlášť když to dali zpomaleně, a ono taky jo, kdy z každého kouta tušíte, že vybafne bubák, i když je to často fyzicky nemožné a brzy už je vám i jasné, dávno před odhalením, kdo v tom jede, A tím větší nesmysl že to je, vám dojde. Ony i postavy jsou představeny poměrně chaoticky a nic neříkajícími dialogy, takže o nich vlastně víte v podstatě houbeles, a je vám tak nějak jedno, kdo je kdo a proč a co. Ale hlavně - sice na pohled tintítko holka se projeví jako ještě lepší vrahoun než všichni ostatní, nejen, kam se na ni hrabe MacGyver, ale ona se chová v určitých chvílích naprosto nepříčetně - a my vlastně netušíme proč. Vysvětlení o zálesáctví mi přijde chaboučké. Takže celkově - přes mizerně vykreslené postavy se nedostavuje strach o ně, takže mizí pocit napětí, a konečné rozuzlení je tak pitomoučké, že sotva někoho uspokojí, protože se člověk začne ptát po určitých logických nesmyslech nebo té trojici nájemných vrahů, kteří působí značně amatérsky. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hlavní filmovou lokací byl starobylý opuštěný dům, který byl přes 12 let vybydlený. (vojacekr)
  • Film mal premiéru na medzinárodnom filmovom festivale 2011 v Toronte, kde si ho spoločnosť Lionsgate vybrala kvôli distribúcii. Aj keď bol premietaný na viacerých filmových festivaloch, do kín ho distribuovali až v roku 2013. (Da_reba)
  • Masky v tomto filmu později inspirovaly masky ve hře „Hotline MIami“. (Polgedney)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Reklama

Reklama