Reklama

Reklama

Lovec: Zimní válka

  • USA The Huntsman: Winter's War (více)
Trailer 1

Děj snímku Lovec: Zimní válka se zčásti odehrává v době, kdy ještě Sněhurka nebyla na světě a královna Ravenna (Charlize Theron) tak může bez obav diskutovat s kouzelným zrcadlem o tom, kdo že je na tom světě nejkrásnější. Starosti má jen s mladší sestrou Freyou (Emily Blunt), která je v očích Ravenny příliš měkká. Když ale Freya při tragické nehodě přijde o právě narozené dítě, promění se v Ledovou královnu, jejímž smyslem existence se stane dobytí celého světa. Kvůli tomu začne na svých taženích unášet děti a z nich pak vychovává nelítostné válečníky. Takovými rekruty byli i Erik (Chris Hemsworth) a Sára (Jessica Chastain), kteří z řad bojovníků armády Ledové královny vybočují svými schopnostmi a také vzájemnou náklonností, jež se v téhle zemi považuje za největší zločin. Trestem pro Erika je ztráta Sáry a vyhnanství. Z něj vede cesta přes porážku jeho bývalé velitelky. Ta se však chystá zmocnit kouzleného zrcadla sestry Ravenny a s ním pak bude prakticky neporazitelná. Erikovi by se ho muselo podařit ukořistit dřív. Jenže jak může neobyčejný smrtelník uspět v souboji proti dvěma sestrám, z nichž jedna je nebezpečnější než druhá? (CinemArt)

(více)

Recenze (424)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

řádně naředěná jednička,která je dějově i co se hereckých výkonů hodně sterilní.Jasně všechny válcuje Charlize Theron,která ale byla zpět naroubovaná docela na sílu a tradičně výbroná Jessica Chastain,nicméně zbytek je hodně nevyužit.Emily Blunt je krásná jako vždy,nicméně nemá moc velký potenciál na to být opravdu zlá a nějak jí to celé nevěřím.Dějově pak je to víceméně pouze o putování z bodu A do bodu B,bez jakéhokoliv překvapení,takže oproti Sněhurce,kterou si sice moc nepamatuji,ale vím,že se mi celkem líbila je tohle krok zpátky...60% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl jedničku v roce 2012, nevěděl jsem, co od pokračování čekat. Ale buď jsem zestárnul nebo to prostě bylo lepší. Já jsem od toho dostal mnohem víc než jsem čekal. Fantasy romantika, která byla jak akční, tak i super dobrodružná, mírně i vtipná, tam kde se to hodilo. To spojení Hemswortha se zrzkou Jessicou Chastain, vynikající. Věřil jsem jim úplně všechno. Emily Blunt jako ledová královna taky výborná. Celkově ta výprava dávala smysl a užil jsem si to celý dvě hodiny. Možná se mi začnou líbit teď ty moderní předělávky pohádek. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, že to nebude tak dobré jako první díl, ale Zimní válka se mi možná líbila o trochu více než jednička. Hlavním důvodem je určitě přítomnost Emily Blunt, která roli ledové královny Frey zvládla opravdu na jedničku a rozhodně se mi ve filmu líbila ze všech nejvíc, stejně tak jako mě potěšila přítomnost Jessicy Chastain. Pokračování většinou bývá zlé, ale tohle se docela povedlo, příběh není nijak zvlášť promyšlený, ale zpracování je skvělé, stejně tak jako herecké výkony. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Pokračování, od kterého jsem moc nečekal a dostal jsem příjemnou, rychle plynoucí oddechovku, kde postavy jsou srozumitelné, funguje mezi nimi chemie, akce je přehledná a příběh odsýpá jako u předchozího dílu. Tedy nenudil jsem se a celkově kvalitou hodnotím podobně jako předchozí snímek. 75% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Dvě královny co vládnou, ale jedna druhou zradí a tak tu máme ledovou královnu, co se krutě mstí a zemi "spaluje" mrazem. Unáší děti a ty musí za ní bojovat. Ještě že je to vše pojaté jako pohádka, ale vtipná, o tom jak jí porazit, vlastně obě. Pořád tam slýcháme o Sněhurce, ale nevidíme ji. Příjemná pohádka. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Sněhurku sem neviděl,a nebudu se k ní vracet.Tenhle film je ale slušná fantasy jízda,s úžasnejma trikama.A víte co nechápu,kde Hemsworth nabral status jakej má.Vždyť je to sympaťák.80%. ()

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Fantasy béčko, které do popředí staví ženy. Akce je ucházející, holky pěkný, Hemsworth prkennej. Největším plusem rozhodně je skvělý vypravěč Liam Neeson. Slabší 3*. ()

Kwaichi 

všechny recenze uživatele

Film obsahuje nebezpečne veľa zrecyklovaného materiálu. Režisér sa mohol viac osmeliť a skúsiť niečo nové. Aj keď by to nevyšlo, bolo by to lepšie ako sa pozerať na síce prepracované ale už opozerané scény. Škoda, že postavy Erika a Sary nepriblížil viac osobnejšie, možno by tak viac zaryli do divákovej mysle. Takto to ostáva len pustý priemer. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Trapná vyžíračka jedničky. Trpaslíci zbyteční, děj katastrofální až předvídatelný. Tentokrát to ani jindy skvělý Chris nezachránil a ty dvě hvězdy vykouzlily pouze přítomné dámy a možná hudba. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

PROČ ??? Proč to bylo nutné ? Znásilnit příběh "Sněhurky a lovce", hrubou silou ho vytrhnout z kontextu, přetvořit jeho minulost, zbavit ho kořenů, sebrat mu identitu i víru a navždycky tak zabít křehké kouzlo, které se právě díky jemu zrodilo ... aby zůstal osamocený a vyprázdněný - bez pomoci, bez vlastní vůle a bez paměti ... připravený na vykastrovanou budoucnost, v níž pro Sněhurku už není místo. Odpovím si sama, neboť pravý důvod je zřejmý - jako pomyslná facka do Sněhurčiny bělostné tváře: pro BYZNYS - pro PENÍZE ... jak jinak. Protože podle všech propočtů filmových průmyslníků Lovec ZNÁMÝ přiláká daleko víc potencionálních platících zákazníků nežli Lovec NEZNÁMÝ. Protože každý z nich bude chtít vědět, co bylo PŘEDTÍM ... a především co bylo (či bude) POTOM - co na tom, že o Sněhurku vlastně už neběží, že vyprávění ji v podstatě zradilo ? Je to smutné, ale nepotřebujeme vůbec žádná kouzelná zrcadla, aby nám ztvrdla naše hamounská srdce ... stačí, když se na sebe podíváme s trochou odstupu - a hned nám bude jasné, co jsme zač. Zimní Lovcovu válku nedokážu hodnotit samostatně a tudíž objektivně ... popravdě ani nechci - nemyslím, že bych to měla zapotřebí. Takže za 2*, vážení ... za víc mi jeho dobrodužná výprava nestojí. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Veká chyba, že se k tomuto námětu nepřistoupilo jako třeba ke Zlobě. Já osobně pořád vnímám rozdíl mezi pohádkou a fantasy. Jako fantasy je Lovec podprůměrný. Jako pohádka je ucházející, ale málo přímočarý a zbytečně dlouhý. Herecké obsazení dávalo možnosti rozehrát skvělou podívanou, ale nebylo moc co hrát, takže se celý film veze na vlně průměru. Škoda. ()

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

Jsem ráda, že můžu jít sem tam na nějaký ten film od csfd, protože zrovna na tenhle bych sama od sebe nešla a asi bych si ho ani nikdy nepustila a byla by to chyba, protože tohle fantasy se, podle mě, povedlo.. Klasický příběh o lásce, přátelství a 2 zlých královnách, které jí nepřejou, takže se opět bude muset láska snažit, aby zvítězila.. Líbily se mi efekty, Charlize neměla chybu a celkově bylo obsazení celkem sympatické.. Závěrečná píseň byla perfektní.. Doporučuju.. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Girl power umocněná na třetí poráží Hemswortha, který je tu tak trochu do počtu, protože si tři krásky kradou film pro sebe. Trpaslíci jsou na zabití, ale dají se přežít. Jo, a docela bych bral spin-off o tom, co dělala Jessica Chastain celých těch sedm let. Když tedy ten film bude mít rating erko. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ešte väčšia woman power (pravdaže iba zdanlivo) než v prvom filme, a to hneď na oboch stranách... - a to je jediné v čom ho predčí... lebo keď je viac žien pokope, vždy sa pohádajú :-). Pokračovanie, prequel i vedľakráčanie najlepšej hollywoodskej rozprávky desaťročia je vymyslené výborne, ale spracované katastrofálne.. Doslova VŠETKY (navyše rozprávačom zliepané) dejové uzly a zvraty sú tak kostrbato vykonštruované a nepravdepodobné, že sa to nedá zniesť - aj keď ide o rozprávku. Výprava, triková stránka a opäť hlavne práca kostymérky na výbornú, aj keď to pôsobí celé ďaleko chudobnejšie. Celkový dojem silený a studený ako srdce ľadovej kráľovnej. Hviezdu navyše dávam z milosti, aby som ho trochu ohrial a vlial doň kúsok úprimnej vášne. ()

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Viděno v TV - CZD: Jestli od toho čekáte vykradačku FROZEN... tak to budete hodně zklamáni, pač mnozí z vás asi zapomněli na ještě starší pohádku.. a to Lédové královně: Daenarys měla svou armádu Neposkvrněných, zatímco co Freya má Armádu zatvrzelých srdcí... Začíná to pěkně, no ono to taky i pěkně pokračuje.. :) Jednoznačně nejbestovějiší... Prequel, sequel všech dob z obratem o 150% Luxusní a hlavně LOGICKY výborně odvyprávěný moderně podaný známí pohádkový příběh... plný strhujících akce a perfektních speciálních efektů a dech beroucí Jamesovy hudby . Jednoznačně 100% Opět jeden z těch příkladů kdy už nemůže věřit ani nevětšímu DEMAGOgoVY ČSFD JAKO JE VERBAL! Neberte toho debila vážně... nebuťte ovce a udělejte si svůj vlastní názor! Nebo nechápu... tady snad musela zapracovat černá magie, jinak si nedovedu představit proč tak nízké hodnocení u tolika lidí... Jinak, nezapomeňte na tu pod-titulkovou scénu... doufám že se toho ještě dočkáme, protože tohle chci rozhodně vidět znova a tentokrát v KINĚ. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Sněhurka a lovec měla výhodu. Charlize Theron byla na scéně mnohem víc. Ona jediná je asi skutečný herec z této party amatérů. Zbytek nemá naprosto schopnost utáhnout film bez scénáře a jakéhokoli příběhu. Jen Charlize je schopná vařit z vody. Díky tomu, když se na konci objevila, dostal chvíli tenhle film šmrnc. Jinak ale zcela promarněný čas. 50% ()

panMartin 

všechny recenze uživatele

Tak to mám za sebou a vůbec nevím o čem to bylo. Akorát vím,že to bylo trapný a nudný a o ničem. Vlastně ani nevím, proč tu jednu dávám. Ve skutečnosti si to zaslouží pořádnou facku a odpad. No ten scénář byl neskutečně tragický, prakticky vůbec neudržel moji pozornost. Obsazení bylo sice skvělé ale to však k dobrému filmu nestačí. Mdlý soundtrack i přístup k režii, ale hlavně hrozný, hrozný, strašný, tragický příběh. Hemsworth začíná být znakem nedívatelných sraček. Nevím proč, ale ti trpaslíci mi straně vadili. Dokonce i jejich vtipy jsem znal dřív, něž je vyslovily...... Kde a odkud se však berou peníze na projekty, které nemají hlavu, ani patu? ()

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Jessica Chastain se vrátí k akci

Jessica Chastain se vrátí k akci

03.08.2018

Od jejího posledního akčního filmu Lovec: Zimní válka už uběhly dva roky, teď se ale hvězda nadcházejícího pokračování hororového hitu To Jessica Chastain (Velká hra) k akci vrátí. Zahraje si totiž… (více)

Lovec bez Darabonta

Lovec bez Darabonta

17.01.2015

A další krásný příběh s ponurým koncem. Prequel Sněhurky a lovce nazvaný The Huntsman měl režírovat věhlasný Frank Darabont (Vykoupení z věznice Shawshank, Zelená míle), pár týdnů před natáčením jej… (více)

Universal chystá Lovce a Mumii

Universal chystá Lovce a Mumii

02.08.2014

Studio Universal začíná sestavovat svoji filmovou nabídku pro rok 2016. Zatím pro nás chystá především pátého Bournea od Justina Lina (Rychle a zběsile 6), Warcraft od Duncana Jonese (Moon) a… (více)

Reklama

Reklama