Reklama

Reklama

Šílená bejvalka

(seriál)
  • USA Crazy Ex-Girlfriend
Trailer 1
USA, (2015–2019), 41 h 52 min (Minutáž: 22–43 min)

Hrají:

Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Santino Fontana, Vincent Rodriguez III, Vincent Rodriguez III (a.z.), Vella Lovell, Gabrielle Ruiz, Pete Gardner (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Geniální právnička Rebecca Bunch pořád touží po Joshovi, který jí kdysi dal kopačky. Hodí proto celý New York za hlavu a vrátí se do Kalifornie, aby ho získala zpátky. (Netflix)

Recenze uživatele DJ Obelix k tomuto seriálu (1)

Šílená bejvalka (2015) 

Že muzikálová komedie nemůže v dnešní době fungovat a slavit úspěch? Pche! Rachel Bloom, která se proslavila na internetu skrze YouTube (kanál racheldoesstuff), je plně podepsána pod tímto pozoruhodným dílkem, které původně odmítly takřka všechny televizní stanice. Nelze se jim divit, premisa seriálu - životem zlomená a zjevně psychicky labilní dívka stalkuje svou pubertální lásku z letního tábora a nejméně dvakrát do epizody se rozezní muzikálové číslo - zní opravdu "šíleně". Jenže... ono to funguje! A jak! Právě na geniálně vypointovaných muzikálových číslech inspirovaných snad všemi myslitelnými hudebními žánry (od popu přes metal až po irské hospodské popěvky) a skvěle vybraném castingu všech důležitých postav totiž celý tento pozoruhodný seriál stojí. Pro někoho bude možná problém zvyknout si na hodně "divokou" hlavní představitelku a její diblíkovství, ale pokud na její "hru" přistoupíte, seriál se vám odmění nejen mnoha ušními červy, ale i překvapivě fungující citovou linkou s mnoha kotrmelci. Hvězdičku ubírám za první polovinu druhé řady, kde mi pár veletočů s postavami vyloženě pilo krev, ale druhá půlka série je naštěstí poměrně ospravedlnila. TOP písně po hudební i textové stránce: I Gave You a UTI, Oh My God I Think I Love You, Greg's Drinking Song, Santa Ana Winds. EDIT: Po třetí řadě pátou hvězdu vracím a už ji nesundám ani po čtvrté závěrečné sérii! ()

Reklama

Reklama