Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 4
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Recenze uživatele honajz k tomuto seriálu (1)

Lidé zítřka (2013) 

Svým způsobem je to sem tam zábavné, ale jinak je to vykrádačka všech možných klišé z jiných podobných seriálů o paranormálních schopnostech statečných puberťáků, kterým sice ještě tvář hyzdí uhry, ale oni s pohledem pevně upřeným vpřed statečně zachraňují svět. Za jeden díl se pak stihne naskládat milión nelogičností, až člověk kroutí hlavou (třeba proč krást vstupní kartu do místnosti, když se tam můžu teleportovat?, nebo proč nepřečíst myšlenky mého strýce, potažmo protivníka, a podle toho se zařídit? atd.) Prostě se schopnosti používají jen někdy, protože kdyby je použili skutečně naplno, žádná Ultra už s nimi nebojuje a oni mohou v klidu páchat dobro svými heroickými TTTT schopnostmi. ()

Reklama

Reklama