Reklama

Reklama

Lidé zítřka

(seriál)
  • USA The Tomorrow People (více)
Trailer 1
USA, (2013–2014), 15 h 38 min (Minutáž: 42–43 min)

Hrají:

Robbie Amell, Peyton List, Luke Mitchell, Aaron Yoo, Madeleine Mantock, Mark Pellegrino, Jeffrey Pierce, Sarah Clarke, Jacob Kogan, Douglas Chapman (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Příběh několika mladých lidí z různých koutů světa, kteří reprezentují další stupeň ve vývoji lidské rasy. Každý z nich oplývá nadpřirozenou schopností, například schopnost teleportace nebo telepatické komunikace. Pracují společně za účelem porazit síly zla. (Lama.Lama)

Videa (65)

Trailer 1

Recenze (64)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další televizní seriál o lidech mající různé nadpřirozené schopnosti, tentokráte v pojetí teenagerů, což také odpovídá celkovému pojetí a tím i vzniku určité doby na zvyk. Opět je tu nekonečný boj těch hodných s těmi zlými a stejně jako např. u seriálu ´Hrdinové´ se dějová linka motá pořád u stejného motivu, který každým dílem začíná svoji neoriginálností značně nudit a doslova odpuzovat. Tento seriálový počin neskýtá být ničím zajímavým, tudíž se mi zdá naprosto zbytečným. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Heroes 90210? Proč ne? Fandové x-menského subžánru to sjedou bez vážných následků, ti ostatní to vzdají po pilotu. A tak je to v pořádku. Nenáročná žánrová zábava, která nenabídne nic nového ani převratného, takže nenadchne (nemá čím), ale neurazí, občas pobaví, občas nabídne slušnou akci, ale z paměti se teleportuje takovou rychlostí, že tu po ní nic nenajde ani ten nejlepší telepat. ()

Reklama

xtraper

všechny recenze uživatele

Seriál bych nezatracoval, jen je pro jinou kategorii diváků, Já jsem osobně vydržel pouze 1. díl. V jednu chvíli je hlavní hrdina "náměsíčný" a probouzí se v manželské posteli mezi sličnou sousedkou a nabouchaným sousedem a v další chvíli zastavuje myslí vystřelené kulky... Jak jsem řekl, seriál bude mít spoustu příznivců, já ovšem hodnotím jen 1. díl a dávám 1*. ()

LadyD 

všechny recenze uživatele

Tomorrow People .. tak jak začít ? Začala jsem koukat teprve nedávno, ale už teď Cara nepatří mezi moje oblíbenkyně. Příběh mě ještě neomrzel, v každém díle mě někdo nebo něco překvapí. Musím se přiznat, že každou chvíli čekám na to, že se strejda Jedekaiha přidá na stranu Tomorrow people a společně se Stephenem přivedou zpátky taťku. Já nevím, většina z vás se mnou asi nebude souhlasit, protože jako záporák je strejda super, ale pořád v něm vidím ten kousek dobra :) Z hlavní trojice, jak už jsem řekla nemám ráda Caru. Stephen mi taky nijak zvlášť neučaroval, ale nevadí mi.John je mi nějakým způsobem sympatický, strašně moc mi někoho připomíná, ale pořád jsem nepřišla na to koho :) Jsem opravdu zvědavá, jak to bude dál. Mě osobně se příběhy o nadpřirozených Teenagerech nikdy neomrzí, takže zůstávám věrná... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem je to sem tam zábavné, ale jinak je to vykrádačka všech možných klišé z jiných podobných seriálů o paranormálních schopnostech statečných puberťáků, kterým sice ještě tvář hyzdí uhry, ale oni s pohledem pevně upřeným vpřed statečně zachraňují svět. Za jeden díl se pak stihne naskládat milión nelogičností, až člověk kroutí hlavou (třeba proč krást vstupní kartu do místnosti, když se tam můžu teleportovat?, nebo proč nepřečíst myšlenky mého strýce, potažmo protivníka, a podle toho se zařídit? atd.) Prostě se schopnosti používají jen někdy, protože kdyby je použili skutečně naplno, žádná Ultra už s nimi nebojuje a oni mohou v klidu páchat dobro svými heroickými TTTT schopnostmi. ()

Galerie (158)

Zajímavosti (1)

  • Stephenův otec Rodger Price (Jeffrey Pierce) má stejné jméno jako producent seriálu Roger Damon Price. (D3NJI)

Reklama

Reklama