Reklama

Reklama

Danny zdědil lázně v horách a chce se tam s přáteli zajet podívat. Nikdo z nich však netuší, že je čeká setkání s krvežíznivými kanibaly... Danny pracoval jako burzovní makléř, ale velký stres ho přivedl až na pokraj sebevraždy. Nemá žádnou rodinu, byl adoptován, a jeho rodinu vlastně tvoří jeho přátelé. Když se dozví, že zdědil hluboko v horách lázně Hobb Springs, zajede se tam i s kamarády podívat. Očekává nějakou malou chaloupku, ale komplex je opravdu velký. Starají se o něj sourozenci Sally a Jackson. Hluboko v lesích žijí i jejich příbuzní, zdegenerovaní a nesmírně krutí kanibalové. To však Danny ani nikdo z party zatím neví. Danny je rád, že našel rodinu, o které se domníval, že ji nemá. Zpočátku je takový rozpačitý, ale postupně se stále více přiklání k názoru, že by bylo nejlepší lázně zrekonstruovat a věnovat se jejich provozu. Sally a Jackson mají s Dannym plány, o kterých Danny zatím neví. Danny je vyvolený k tomu, aby měl se Sally dítě, a ozdravil tak rodovou krev. Sally a Jackson postupně likvidují jednotlivé členy party, ať sami, nebo za pomoci svých zmutovaných krutých příbuzných. Jednoho večera přesvědčí Dannyho, aby se s nimi vydal za ostatními příbuznými do lesa. To, co Danny vidí, ho šokuje a nevěří, že by to mohli být jeho příbuzní, ale poté, co vypije nápoj, který mu Jackson podá, se Danny změní. Má se Sally sex před očima všech, a když se vrátí do hotelu, ve kterém zbyla už jen Toni a dva kamarádi, chová se podivně. Zpočátku tvrdí, že jen hodně pil, a chce, aby odjeli. On zůstane se svou rodinou a bude se starat o hotel. Toni ho tam nechce nechat. Je jasné, že to místo a ti, kteří v něm žijí, nejsou normální. Ráda by Dannyho zachránila, ale je příliš pozdě, Danny už se rozhodl, že bude žít se svou rodinou, a Sally si vybral jako životní partnerku. Kanibalové zabijí přátele a mezi Toni a Sally dojde ke rvačce. Toni má navrch, Sally opaří v horkém prameni, ale na pomoc jí přijde Jackson, který chce Toni zabít. Danny se na chvíli vzpamatuje a chce, aby utekla, ale Toni toho ví příliš, a tak ji Jackson dostihne a zabije. Z Dannyho přátel už nezůstal mezi živými ani jeden. O několik měsíců později je Danny v roli správce svého hotelu a se Sally, která je po rvačce znetvořená a na invalidním vozíku, provozuje sex před očima svých kanibalských příbuzných. Doufají, že se jim podaří počít dítě. (TV Prima)

(více)

Recenze (174)

peiton 

všechny recenze uživatele

Priemerne ob-rok sa natočí dašie pokr.WT.Už max.vylisované ovocie z ktorého nepotečie žiadna uspokojivá šťava.Snažili sa vylepšiť snímok erotickými vsuvkami,ktoré sa tam nevyskytli čisto náhodou.I ked z časti majú svoje opodstatnenie v príbehu,no tými nezmyselnými zápletkami ma už nedokážu prekvapiť.1 bola v tomto čisto jednoduchá a tým pádom bezkonkurenčne najlepšia.Niekedy proste nie je dobré príliš tlačiť na pílu.1.polovica ma skôr nudila ako bavila,ale v druhej sa to zlomilo a hluché miesta vystriedali scény zaujímavé.Týmto snímok klesal a zároveň stúpal v mojich očiach.Hop sem-hop tam.Ako na hojdačke.No nestagnoval.Čo je dôležité.Lenže čo do atmosféry,o nej tu nemôže byť ani reči.Wrong Turn už má tie najlepšie časy dávno za sebou.Je to starček,ktorý stráca na dychu a nápadoch.Poradím mu odchod do dôchodku.Suma sumárum 1,4,2,6,3,5 (rebríček WT-od najlepšieho). ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

...tento projekt pokial ano tak snad jedine mimo serie wrong turn ,,,s predchadzajucimi častami vyraznym sposobom koliduje , je nekonzistentny a nekompatibilny a to tematicky , logicky, situacne ..z impulzivnych psychopatickych monstier sa stavaju najomni vrahovia a sluzobnici po pribuzenskej linii... inymi slovami zufaly pokus rezisera vytrepat prachy zo zdochinajucej mrciny..... ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

Pach krvi je jedna z najhorších hororových sérií. Posledné diely sú dopozerateľné len s vypätím všetkých síl. Škoda, univerzum malo na viac (a prvý diel bol super, 70 %). Totálne odfláknuté - tu evidentne nikto nemal najmenší záujem aspoň sa čo i len posnažiť zakryť mizerný rozpočet (napr. masky sú skutočne úbohé, ale myslíte, že niekomu napadlo snímať ich v šere? Nie! Logickejšie je predsa, že ak mám brutálne zlé masky, tak prvé, čo urobím, je, že ich ukážem v celej „kráse“ na dennom svetle v poriadne detailnom zábere, aby sa mi všetci mohli smiať.). V prípadnej sedmičke by som sa na to byť na mieste tvorcov asi vybodol a nakrútil ju ako splatter porno. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Neměj strach, lásko, budu tě mít v sobě tak či tak. " Ano, jen to nebude příjemné pro oba. Tedy dát sem kompletní obsah filmu asi není nejlepší nápad, byť se jedná o vcelku průměrný survival, který je však o něco lepší než předchozí díl. Les a úvodní potyčka s cyklisty navnadí, zúčtování s babkou posílí očekávání, jenže pak přijde nudné tlachání s pár povedenými scénkami. Podříznutí, střeva ven, utržení končetiny, opaření. Svůj půvab mají i šípy v hlavě, nejmrazivější je pak scéna s laní. Pěkná kamera, slušná hudba, herecké výkony odpovídají údělu postav. Samostatnou hvězdu si zaslouží skutečnost, že se v závěru nenaplnilo klišé s blondýnou, jak bývává zvykem. Asi nejzábavnější je ukázka toho, jak dopadne člověk, kterého se pokusí napustit vodou. Jo a několikrát dojde na prsa ven. Zbývající sex je ovšem natolik soft, že z něj není vidět vůbec nic. Každopádně jsem zvědav na nejnovější počin Wrong Turn... ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Už od začátku bylo sice jasné, že opět půjde o velmi lacinou produkci, nicméně zároveň ten samý začátek mě i jemně navnadil, že by nemuselo tentokrát jít o zas až tak velký průser, jak tomu bylo ve čtyřce a pětce. Krásná, nestydatá holka a její poměrně brutální sejmutí mě navnadilo, že by se to mohlo alespoň vyrovnat trojce, která byla sice též neuvěřitelně stupidní, ovšem zatraceně efektně krvavá a tím pádem v tomto směru fakt zábavná. Jenže ono prd. Po oné první nekompromisní akci se totiž i šestka rychle stočila k naprosté mizérii, plné žvanících, nesympatických, přehrávajících herců (až tedy jen tak mimochodem na Sadie Katz, ta mě sakra bavila!), pohybujících se po nějaké staré budově, sem tam si to někdo s někým rozdal, občas byl někdo nezáživně odrovnán a hodinka filmu v řiti a kde nic, tu nic. V závěru se pak sice krapet přitvrdilo a došlo ke dvěma poměrně brutálním mordům, ale postavy se zas chovali jak retardi a i když mě pak pointa svým závěrem upřímně potěšila, nevýraznost celé podívané to již ani náhodou nezachránilo. Co se jinak napětí týče, to se zde vůbec nevyskytuje a atmosféra se sice především díky prostředí tvůrcům podařila navodit, ale i z ní se dala rozhodně vytěžit mnohem větší působivost. Zkrátka, já sice celou tuto sérii mám najetou už od prvního dílu, ovšem i když je toto pokračování tedy o něco lepší než předchozí dva provary, jsem názoru, že by se mělo tentokrát jednat fakt už o poslední zářez, tohle už totiž neoživí nikdo a nic. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Film obsahuje nejvíce nahoty ze všech filmů z celé série, přičemž každá žena v hlavní roli je v určitém okamžiku filmu nahá. (ČSFD)
  • Talitha Luke-Eardley je už třetím protagonistou v pořadí, který se objevil v této hororové sérii a zároveň v seriálu Hra o trůny (od r. 2011). V předešlém pokračování si zahráli Roxanne McKee a Finn Jones. (sir-dave)
  • V Pachu krve 6: Krvavý hotel je nejvíc erotických scén z celé série. (Worry77)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno