Reklama

Reklama

Avengers: Infinity War

  • USA Avengers: Infinity War (více)
Trailer 4
USA, 2018, 149 min

Předloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks), Don Heck (komiks)

Kamera:

Trent Opaloch

Hrají:

Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans, Scarlett Johansson, Don Cheadle, Benedict Cumberbatch, Tom Holland, Chadwick Boseman (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Snímek Avengers: Infinity War završuje neuvěřitelnou desetiletou cestu filmovým světem studia Marvel a přináší na stříbrná plátna nejsmrtonosnější a nejultimátnější válku všech dob. Avengers a jejich superhrdinští spojenci musí riskovat úplně vše a pokusit se porazit mocného Thanose dřív, než jeho bleskový útok, provázený ničením a zkázou, zničí vesmír jednou provždy. (Falcon)

(více)

Diskuze

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

ExSOLDIER

hm, zajímavý, ono je možná lepší si koupit komiks Thanos Rising, kde to máš vše jasně dané, ale jasně kniha může být zajímavá

na příspěvěk reagoval ExSOLDIER

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

magor se vrátil, teď se teprve rozjede to pravé, fekální špinění diskuzí, filmů a herců, jak by nestačily debilové prometheus, bigsaw, hrdygay. Noo dobrý no :-/ 

na příspěvěk reagoval Nevka

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Nevka

Nezapotil ani trochu..Hulk je bijec ale ne největší marvelu vlastně ani v první desítce bych ho neviděl...na Thanose nestačí ani Avengers, ti ho pořádně nikdy vlastně nikdy zcela neporazili

na příspěvěk reagoval Nevka, Prometheus69

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

No právě...prostě to kupuju jen že setrvačnosti tu druhou půlku...nechápu třeba Hřbitovní směnu, taková debilita...jsem hodně zvědavej jak si u nás bude vést Batman od Kinga a ještě all star Batman

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jo je pravda, že to ve finále vše působilo tak nějak nedotaženě a uspěchaně. Docela škoda, ale možná za to Snyder tak úplně nemůže, jestli je teda omezený třeba na 5 sešitů a tak :)

Ale každopádně obojí mělo obrovský potenciál, který zůstal nakonec nevyužitý, no.

Rok nula je výborný v tom, jak moc osobní pohled na Bruce tam dostaneme. Ten závěr byl fakt silný :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

hele mě to vůbec nebavilo, prostě on má deseti dílnou řadu a v ní třikrát někdo srazí Gotham na kolena a to mi ještě přišlo že tak nějak spíše než Gotham řádil v jedné ulici...to už mám mnohem raději Rok nula s Red Hoodem a Riddlerem...opravdu jako ta druhá polovina se mi už vůbec nelíbí, ale řikám, tento týden mi ještě přijde Epilog a pokud to bude sračka tak to celé prodám....ten Kingův Batman mi přijde mnohem lepší...ano AV je skvělý, na omnibus se moc těším

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

Superheavy začalo fakt slibně, ale skončilo docela průměrně no. A Bloom mělo své momenty (Bruce s amnézií a tak) a sakra zajímavého záporáka.. jenom to zase skončilo docela nudně. Jinak souhlasím, že Snyder jede i mimo DC, hlavně American Vampire je úžasný, miluji všechny ty temné upírské příběhy v alternativní historii (např. Strain od del Tora, resp. jeho komiksová adaptace, ten seriál tomu ale asi neudělal nejlepší reklamu)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Nevka

Nevka (hodnocení, recenze)

HellFireFery

Vision by asi měl - už proto, že jeho smrt ukazují pořád. Pokud ano, mohl by to být odrazový můstek pro Evil Scarlett Witch :) Umírat se ale má ve velkém. Já doufám, že s časem moc točit nebudou. Každopádně U Hulka je to horší, protože je to jeden z mála Avengerů, ke kterým má Thanos díky jeho síle úctu - takže by nebylo tak jednoduché ho zabít.

HellFireFery

HellFireFery (hodnocení, recenze)

Trošku se zasním! ...přestože mám marvelovské hrdiny opravdu rád, tak bych byl rád, kdyby se v Infinity War konečně ukázala ta pravá síla Thanose a už v tomto filmu by některý z hrdinů zemřel. Pořád si představuji, jak by to vypadalo, kdybyse Banner ke konci filmu proměnil na Hulka a rozběhl se proti Thanosovi a ten ho zabil a všichni by koukali jako blázni a KONEC! Samozřejmě je možné, že jich v tomto filmu zemře více a pak se vrátí čas a pokusí se tento zvrat napravit, ale přesto věřím, že by mohl být závěr opravdu epický. Myslím si, že Iron Man, Captain Amerika a Vision se nedožijí druhé fáze, ale myslím si, že to bude až příští rok.

na příspěvěk reagoval Nevka

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

on ano Thor je God butcher a Goddess of Thunder, ale Millarův Wolverine není jen Old man Logan ale i další přímo serie...co se týká Snydera, tak z toho co u nás vyšlo se mi líbí jen prvních šest knih, jakmile začne Superheavy, tak musim blejt, to je hrozný a Květy zla ještě horší, v týdnu mi přijde Epilog, tak uvidíme, no a All star Batman není špatnej, ovšem takovej Gates of Gotham nebo Black Mirror, to už je jiný kafe, to je opravdu povedený Batman....ovšem Snyder vyniká hlavně v hororech jako je Swamp Thing a převážně Wytches a American Vampire, který psal se Stephenem Kingem, to je zcela jiná liga (koncem roku vyjde omnibus ale v aj)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ratemus

Jinak když jsem napsal posledních pár let, fakt jsem myslel posledních pár let, tys toho vzal trochu víc. Ale každopádně dík, kvalitní návrhy, protože jsem mnoho crossoverů a storylinů četl (God of Thunder je God Butcher a Wolverine je Old Man Logan, že jo? :) Takže se podívám na ty, které ještě ne.

Millar je fajn, i když se člověk může brzy přejíst toho jeho over-the-top popkulturou a násilím prosyceného stylu, zvlášť závažné to je u jeho originálních komiksů. U Marvelu se ještě jakžtakž někdy krotí.

Snydera přímo miluji a nemyslím si, že je v jeho Batman runu hodně slabého, i když slabší části tam určitě jsou. Ale pro mě to překrývá ten příslovečný celý obraz, miluji jeho styl a zápletky, mnohdy okořeněné mysteriozním a přepisováním historie Gothamu :)

na příspěvěk reagoval Ratemus

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

je to Superman z komiksu Spravedlnost https://comicsdb.cz/comics/6988/dc-komiksovy-komplet-033-jla-spravedlnost-kniha-prvni

 která vyšla nedávno a ještě se dá krásně sehnat a možná i nějaké zbytky po trafikách či obhodácích a když tak na netu, no a aktuálně je na pultech kniha 2 https://comicsdb.cz/comics/7012/dc-komiksovy-komplet-034-jla-spravedlnost-kniha-druha je to výborný epický velkolepý příběh, a to samé Království tvé, také kreslil Alex Ross jako toto, ale to nevyjde v DCKK ale vyšlo u nás normálně https://leonclifton.cz/hledani?s=kr%C3%A1lovstv%C3%AD+tv%C3%A9&rok=&tag= za krásnou cenu v antiku nebo kolem 500 - 600 nová v krámě

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Související novinky

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

Začalo natáčení Daredevila a Penguina

07.03.2023

Komiksové projekty se v současnosti netěší takové oblibě, jako v dobách Avengers: Infinity War a Endgame, přesto ale studiím vydělávají stále velké peníze, a tak éry Marvelu i DC směle pokračují dál.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Spidey se zhoupnul k miliardě

Spidey se zhoupnul k miliardě

24.12.2021

To, co se žádnému jinému filmu nepodařilo za téměř dva roky, nový Spider-Man: Bez domova zvládne za něco přes týden. Po potvrzení nejnovějších výsledků globální příjmy megahitu Sony a Marvelu z kin… (více)

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

Ve třetím Spider-Manovi se vrátí Electro

01.10.2020

Poměrně šokující zpráva dorazila od studia Sony, potažmo Marvelu. Ve třetím Spider-Manovi s Tomem Hollandem se totiž jako záporák vrátí Electro s tváří Jamieho Foxxe. Pokud si teď v hlavě snažíte… (více)

Reklama

Reklama