Reklama

Reklama

Ring 2

  • Japonsko Ring 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Už jste slyšeli o videozáznamu, který je lepší nikdy nevidět? Zatím každý, kdo ho zhlédnul, do týdne zemřel v záchvatech hrůzy. Jste v nebezpečí, i když se o něm chcete dopátrat něco víc! Stejně jako odvážná Mai Takano, která se snaží zjistit okolnosti smrti svého přítele Ryuji. Brzy se dozvídá o dívce Sadako, která zemřela před mnoha lety, ale její vražedný duch stále žije a neúnavně hledá další oběti. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

Theraphosa 

všechny recenze uživatele

Tak zaprvý- hlavní hrdinka není žádná hrdinka, ale nána s otevřenou papulí a dětským výrazem ve tváři. Za druhý, tohle byl horor?! To mě teda Japonci moc moc zklamali. Čekal jsem že po tomhle nebudu moct usnout, ale nic se nekonalo, bohužel. A konečně za třetí, to se ani nedá nazvat dějem, do první půlky fajn, pak se to ale tak moc zbytečně komplikuje že sem nevěděl chvílemi kdo je kdo. No a to nejlepší na konec. Je až nechutné, jak do očí bije ta nezkušenost herců. Lekali se dřív, než se vůbec něco začlo dít- příklad je zhasínající lampa a rozzářené oči detektiva (nebo kdo to vlastně byl) ještě předtím, než se vůbez začnou dít tyto haluze. No děs... 15% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tvůrci pokračují tam kde skončili. Dějově je to velmi působyvé. Hlavní představitelk už není máma se synem, i když kluk jo, ale dívka Mai (velice pohledná a příjemná) a začíná opět hledání otázek , proč lidi umírají a snaží se zjistit něco o dívce s kazety Sadako. Velmi mě pobavilo jak přišli na to, že když kazetu zkopírujou a pustí si to do týdne někdo jiný tak ten před ním nezemře. Novinář je požádám dívkou at se podívá na kazetu, jenže tomu se moc nehce a tak řekně , že se podíval a dívka se uklidní a zařve (správně morbidní) Pak je tam zase jiný kluk co se podíval a už mu zbývá jen pár minut a zbalí nákou holku na sex a chce , aby se podívala ne kazetu a tak naléhá až si jí pustí, jenže se začně bát tak si přikreje oči a on když to zjistí zařve (mohl jsem se pos...smíchy). Atmosféra je stále velice slušná a se spoustou zvratů. ()

Reklama

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Jak už to u pokračování bývá, Ringu 2 chtělo být "lepší, větší, atd", což, jako obvykle, dopadlo přesně opačně. Hraje se více na efekt, než nějak "smysluplně" (již na začátku překvapivá informace o Sadako), na druhou stranu, později ta "mytologie" byla docela zajímavě rozvita, resp. cením si spíš toho, co jsem se "dozvěděl", než že bych se až tak moc bál... 70% ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Keď si mám vybrať ktorý Ring bol lepší či ten americký alebo tento japonský musím uznať že tento je lepší aj po atmosferickej stránke a zimoriavkovej extáze. Bohužial kvality prvého Ringu ale nedosahuje pretože Sadoko mi v tomto dieli velmi výrazne chýbala ale to nevadí pretože všetko to zachraňujú dobré ľakački a dobrý dej. 75 percent. ()

GeorgeHans 

všechny recenze uživatele

Nakata síce jednotlivým scénam dokáže dať ozaj pôsobivú atmosféru, no tie spolu netvoria kompaktný, ucelený príbeh. Tým pádom som sa v ňom úplne stratil a rovnaký výsledok odhadujem i u väčšiny ostatných divákov. Pre ten občasný mrazivý pocit by som vám napriek všetkému radil ísť do toho. 60% ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama