Reklama

Reklama

Annabelle 3

  • Česko Annabelle se vrací 3 (více)
Trailer 3

Annabelle 3 je třetím pokračováním velmi úspěšné hororové série scénáristy a producenta Jamese Wana, ve kterém se opět potkáváme s neblaze proslulou panenkou poprvé představenou ve filmu V zajetí démonů. Ed a Lorraine Warrenovi kdysi bezpečně uložili démony posedlou panenku za posvěcené sklo v místnosti s dalšími artefakty zla a přizvali kněze, aby úkryt zpečetil požehnáním. Kdo mohl ovšem tušit, že Annabelle probudí zlé duchy v blízkosti a svět zažije další děsivý útok temných sil. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (316)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování mě celkem zklamalo, příběh nebyl špatný a dokonce nabídl i možnost na další filmy, nevěsta a převozník ale to je asi tak vše. Herecký se to dalo, Warenovi tam sice chyběly hodně ale aspoň se tam ukázaly. Tentokrát sem nedostal žádnou dávku strachu ani pořádné děsivé hudby, nebo trocha napětí, prostě skoro nic což mě nejvíc mrzí. Použily do filmu tak moc příběhu okolního zla až prostě to bylo rychlé a hlavnímu příběhu se moc nevěnovaly. Konec byl rychlý a jednoduchý žádný pořádný strach se nekonal což je škoda, a zlo bylo rychlé zahnano zpět. Celkem mě to štve protože tenhle svět Annabelle mám rád a i její okolí ale tady prostě pokazily asi to nejhlavnější a to strach, že se půlka věci ani neukázala už neřeším to je zvyk ukázky. Konec trošku dojemný který se mi líbil. Pokuď se Annabelle hodlá vrátit určitě bych hodně věcí napravil a změnil. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Noc, havárie, objížďka. Auto se zastaví u bran hřbitova a zhasne. Koberce mlhy se strašidelně plazí kolem a z ní začnou vyrůstat duchové zemřelých. Annabell odpočívající na zadním sedadle je totiž jako magnet na duchy. A tím končí veškeré naděje na děsivý film. Celá série Annabell stojí za prd, ovšem tenhle kousek je nejhorší, tedy nejslabší. Než začne vůbec nějaký pokus o strašání, hrozí, že člověk usne nudou. Jediným světlým momentem je finále v podzemní místnosti, jenže vše se odehraje až moc snadno a rychle. A konec? Já bych si představil výživný narozeninový masakr, tvůrci bohužel ne. Tohle už nevyděsí ani děti. Jediné plus je, že konečně rejdy duchů nedoprovázejí výstřely z kanónu a padající hrnce, což jest ovšem žalostně málo. Doufám, že tímto jde ohyzdná panna do důchodu. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $27miliónovTržby USA $74,152,591Tržby Celosvetovo $228,552,591Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,233,453Tržby za predaj DVD v USA $1,837,193║ The Conjuring sérii dochádza dych a aj potenciál, je to samozrejme lepšie než suchý druhý diel ale viac než na konzumný priemer to nedosiahne. Má to dobré tempo, hlavný protagonosti tam až tam moc neprehrávajú ale týchto tipov hororov je už príliš moc na to aby to mal nejakú hlbšiu odozvu. /60%/ ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Viděno v kině. Po dlouhé jsem viděl opět kvalitní a skutečně zajímavý duchařský horor z dalšího 100plus jednoho domu. Sice se to nevyhlo klasickému hororovému tupému klišé, jako že, film se odehrává v domě o padesáti místnostech, v žádné místnosti nesvítí světla ale jen lampy. Každopádně i tak to bylo bravurně zvládnuté, mnohem lépe než Conjuring 2 a mnohem lépe než první Annabelle. Démoni byli naprosto fantastičtí, hlavně vlkodlak a převozník. tři hlavní protagonistky byli k sežrání, skutečně skvěle zahrané a ten kluk s kytarou tam perfektně padl. Film nabízí i velmi příjemný a funkční humor. Za mě spokojenost. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Třetí díl logicky pokračuje v příběhu dvou předchozích dílů, ale s tím rozdílem, že z toho tvůrci místo duchařského hororu udělali takový skoro soft teen horor, u kterého se místy spíš bavíte, než děsíte. I tak si ale za ten nenápadně nápaditý posun film vysloužil tři pohodové hvězdy. Je to trošku jiné, než byste čekali, ale v rámci třetího dílu je to vlastně krok dobrým směrem. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (18)

  • Samurajské brnění, které se nachází ve Warrenově okultním muzeu, je založeno na démonickém válečníkovi Oni z japonské mytologie. (KGBelik)
  • Natáčelo se od 15. října do 14. prosince 2018 v Kalifornii a v Georgii. (Varan)
  • Skutečná Annabelle je ve Warrensově okultním muzeu v Monroe v Connecticutu, uchovávaném ve skleněné skříňce s výstražnými značkami. (ČSFD)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Pokračování Annabelle má název

Pokračování Annabelle má název

18.03.2019

Třetí díl hororového spin-offu k sérii V zajetí démonů o panence Annabelle má již oficiální název. Film vstoupí do kin pod titulem Annabelle Comes Home. Název pak odkazuje na fakt, že se třetí díl… (více)

Reklama

Reklama