Reklama

Reklama

WandaVision

(seriál)
Trailer 3
USA, 2021, 5 h 30 min (Minutáž: 27–47 min)

Tvůrci:

Jac Schaeffer

Režie:

Matt Shakman

Kamera:

Jess Hall

Hrají:

Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Kat Dennings, Teyonah Parris, Randall Park, Kathryn Hahn, Fred Melamed, Debra Jo Rupp, Jolene Purdy, David Lengel (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

Seriál WandaVision od Marvel Studios je zmesou klasických televíznych sitkomov a filmového sveta Marvel. Wanda Maximovová (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany), dve superbytosti žijúce v malom mestečku, zisťujú v tomto seriáli, že nie všetko je také idylické, ako sa na prvý pohľad zdá. (Disney+)

Diskuze

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

JEDEN VELKÝ LEAKER ŘÍKÁ:
- Přítomnost Evana Peterse není vtípek ani odvedení pozornosti. Marvel by po Mysteriovi další falešné multiverzum neudělal.

- Nechte Mephista být.

- O Magnetovi jsem nic neslyšel.

- Kathryn Hahn hraje Nightmare, postava je kombinovaná s Agathou.

- Tom Holland o nepřítomnosti Garfielda a Maguirea lže.

- Po odvysílání komlpet WandaVision budeme vědět, kam bude Spider-Man 3 a MCU směřovat.

na příspěvěk reagoval S3t, Ratemus

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

SPOILER jj, ten pes, Agnes, co je s tím růstem dětí, jsou vůbec reálné.. a kde jsou všechny děti z Westview? Možná to bude fakt temné.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

SPOILER S01E05 Zdálo se ještě někomu dalšímu, že Monica odmítla ten další krevní test až příliš rychle? Nebo už v tom hloubám příliš? :)

Jinak osobně si teď po dalším shlédnutí teda myslím, že Agnes, pokud je to fakt Agatha, se snaží nějak pomoct Wandě si uvědomit a přijmout realitu.. a pak je tam ještě další, neodhalená strana, která to celé vytvořila a chce od Wandy něco mnohem méně hezkého. 

na příspěvěk reagoval dragon94

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

PhilTesi

Ten včelař tam byl proto že se jeho kostým podobá tomu skafandru. Včely byli doplněk. Hmm.. copak se asi s panem včelařem stalo? 8) mám pocit že ten se nevrátil. 8)

na příspěvěk reagoval PhilTesi

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Spojler Mikey Sutton postnul fotku jednoho z členů xcu Foxu který se nejspíš vrátí po jednání s Feigem do stejné role a hádejte kdo to je..iniciály postavy E. L.

na příspěvěk reagoval dragon94

Uživatel Ratemus smazal svůj příspěvek.

PhilTesi

PhilTesi (hodnocení, recenze)

Seriál mě dost překvapil, moc hezky to vymysleli. Hrozně moc detailů člověk to ani všechno nestihne na 1 shlédnutí. Mě osobně zaujalo, že Vision v podstatě používá skoro pořád jen superspeed, což je schopnost Quicksilvera, tak jsem zvědavý jestli to má nějakou spojitost nebo ne. Další věc proč zrovna hexagon na redditu je diskuze o tom, že to je právě důkaz, že za to může mephisto, ale ten jeden agent se proměnil na včelaře a buňky v ulech jsou taky ve tvaru hexagonu, tak jsem si říkal, jestli by to nemohlo být pomrknutí na hydru protože měli základnu, která se jmenovala Hive což je úl.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Prometheus69

buliban

buliban (hodnocení, recenze)

To by mě zajímalo jestli od něj bude někdy někdo neco chtít:-D

na příspěvěk reagoval Kincl

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

odpajam sa, je to moc namna, tak ak by niekto odomna nieco chcel, tak v inej diskusii

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

04.04.2024

Fantastická čtyřka, vlajková loď příštích marveláckých let, opět získává reálnější kontury. Ústřední kvartet je již jasný, v hlavních rolích se objeví Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach… (více)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Reklama

Reklama