Reklama

Reklama

Ant-Man a Wasp: Quantumania

  • Slovensko Ant-Man a Wasp: Quantumania (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Scott Lang (Paul Rudd) a Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) spolu s Hankem Pymem (Michael Douglas) a Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer) prozkoumávají Quantum Realm, kde interagují s podivnými tvory a vydávají se na dobrodružství, které přesahuje hranice toho, co považovali za možné. (Falcon)

Videa (9)

Trailer 4

Recenze (496)

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $200miliónov║ Tržby USA $214,504,909║ Tržby Celosvetovo $476,071,180▐  Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Jejda, to ako vážne sa aj tento mega-mini hrdina sa dá zhnusiť na entú. Sakriš Marvel s týmto letel strmhlav dolu. To ako s týmto bordelom chceli prekonať bizardnosť Jamesa Gunna. Toľko príšerných vedľajších postavičiek, suchých dialógov, minima zábavnosti a strašného ale strašného digi bordelu tu tude ešte nebolo. A to stále natáča to isté zoskupenie a vypadá to tak že asi už bez chuti. /30%/ ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slaboučký. Marvel opravdu slábne a jde to znát každým novým filmem. Tohle už prostě není ani zábavný. Svět jak okopírovaný od Star Wars a jelikož ten taky rád nemám, tak tady se nic nezměnilo. Akce vypadá vyloženě dětsky a nezajímavě, humor absentuje a Kang jako Mayors taky příliš nezaujal ( V Creedovi byl daleko lepší). Vůbec mě to nebavilo a přestalo zajímat už někde po hodině.  Snad Strážci Galaxie bude příjemný hit a obávám se, že i poslední na delší dobu. 3/10. ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

Tak nám začala pátá fáze a pořád to nějak vázne. Ne, že by 3ka byla špatný film, ale už to není co dřív. Akce je super, vizuál taky, ale prostě nevím. Je Kang opravdu tak ultimátní záporák, jak se o něm mluví? Tady se moc nepředvedl, tak snad v příštích Avengers. Celé to dost hraje na rodinnou notu a není to už taková řachanda. Naše rodinka se po menší nehodě dostane do Říše kvant. Tam vládne nemilosrdný Kang a jde jim po krku. Ona totiž Janet neřekla ostatním nic o svém tehdejší pobytu v této říši. Všichni jim jdou po krku a nemají to vůbec jednoduché. Naštěstí se spojí s místním odbojem. Vše skončí jak jinak než velkou bitvou, kde pomůžou i mravenci. Potěšila mě přítomnost MODOKa. Jako otvírák další fáze to ujde, ale snad pozdější díly nastaví laťku výš... Jo a vztah Scotta a Hope mi přišel dost na sílu. "Nemusíš být vždy hovado." ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Dost možná nejsterilnější Marvelovka, co byla natočena. Barevně přeplácaný, nesmyslný mišmaš, kde je možné úplně vše. Herci neví co hrát a řeší se jedině aby stáli na správné značce až se vše bude renderovat. Nevadí mi nenáročné rodinné blbosti, ale jestli je tohle budoucnost Marvelu, tak nás nečeká nic dobrého. Nejhorší Marvel, který se nebezpečně blíží k těm nejhorším kouskům od DC. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem, že to může být horší než čtvrtý Thor. Přitom ze začátku jsem si říkala, že půjde o neurážející marvelovku. Na to, že se to bude celé odehrávat před green screenem, jsem byla připravená, na co jsem ale připravený nebyla - MODOK. Jak tohle vůbec mohlo u marvelu a přes všechny ty schvalovací procesy projít? Něco tak hnusného jsem už dlouho neviděla, v momentě kdy se objevil na scéně, nemohla jsem tento film dál brát vážně. No a závěrečná půlhodina je jeden velký bizár s opravdu velmi špatně napsanými dialogy, nedalo se ani smát, spíše mi bylo líto všech zúčastněných. Škoda Kanga, který je opravdu výborný záporák, ale bohužel ho dali do špatného filmu. Marvel bude mít co dělat, aby tenhle přešlap napravil. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (36)

  • Postavu M.O.D.O.K.A si zahrál herec Corey Stoll, který již ztvárnil postavu Darrena Crosse aka Yellowjacketa v prvním díle Ant-Man (2015). (JerryMalfoy97)
  • Oblek Ant-Mana (Paul Rudd) bol upravený tak, aby obsahoval klasický vzor hrudníka z komiksov. (Pat.Ko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama