Reklama

Reklama

Marvels

  • Slovensko Marvels (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Carol Danvers (Brie Larson), známá také jako Captain Marvel, získala zpátky svou identitu, kterou jí vzali kreejští tyrani, a pomstila se Nejvyšší inteligenci. Když ji povinnosti zavedou k anonymní červí díře spojované s kreejským revolucionářem, padá na ni kvůli nečekaným okolnostem tíha celého destabilizovaného vesmíru. Její schopnosti ji propojí s Kamalou Khan (Iman Vellani), alias Ms. Marvel, a její vzdálenou „neteří“, kapitánkou Monicou Rambeau (Teyonah Parris), z níž se mezitím stala astronautka organizace S.A.B.E.R. Nesourodá trojice musí spojit síly a naučit se kooperovat, aby mohly společně zachránit vesmír. (Falcon)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (366)

HAL 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší bolest a utrpení - filmu zásadně prospívá jednak že je agresivním sestříháním tak krátký, že nestihne způsobit rakovinu tak moc jako jiné výblitky Marvelu poslední doby, a jednak mu prospívá kupodivu vlastně docela zajímavá zápletka s glitchujícími schopnostmi hrdinů která autorům vnutila zásadní omezení v akčních scénách - takže se museli uchýlit k jen lehce okořeněným kontaktním soubojům, místo tradičního blivajzu CGI bordelu a blikajících světel kde vůbec nezáleží na tom co a proč se děje. Příběh je samozřejmě debilní, v tomhle sestřihu nedává moc smysl, a charaktery nefungují a nezajímají mě - ale to je teď u Marvelu standard. Ale nezbyde na něj moc času, a pár scén kolem je vlastně místy i nápaditých a zábavných. Uznávám, u sledování jsem trochu cheatoval a část se zpívajícími kretény jsem prostě přeskočil, ale třeba část s kočičkami je tak bizarní úlet že jsem se u ní nepokrytě bavil. 5/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono asi výhoda oproti seriálom je, že to nenudilo. Ale bola tam spievajúca planéta plná ľudí ( čo mi príde únavné). Každá jedna planéta a sféra je v zásade plná ľudí. Nie humanoidov. Ľudí. Ústredný motív neustálej zámeny cez schopnosti bol nápaditý a svieži, ale absolútne nevyužitý. Dalo sa z toho vyťažiť všetko. Emócie, napätie aj humor. Nič z toho sa nestalo. Carol Denvers má úplne iný charakter, ako v predchádzajúcich filmoch a v zásade tu nie je nič pamätné a funkčné. Finále je zlý vtip. Rovnako aj záporák. A rodina Ms. Marvel je koncentrované zlo bez akejkoľvek uveriteľnej emócie. Aj Samuel L. Jackson pôsobí dojmom, že už je toho na neho v tom Marvel vesmíre skrátka moc. A to mal za sebou aj ten príšerný seriálový fail Secret Invasion. Zbytočnosť na úrovní tretieho Ant-mana. ()

Reklama

maddy 

všechny recenze uživatele

Prežil som Ant-Mana: Quantumania, takmer umrel pri Thor: Love and Thunder, ale až pri The Marvels som nad Marvelom nadobro zlomil hůl. Ukážková esencia toho ako je Marvel v prdeli. A to nepíšem ako nejaký internetový hejter, ale ako niekto kto sa počas posledných 15. rokov nedočkavo tešil na každú novú marvelovku, aby sa dopracoval až do stavu, že trpí pri každej jednej minúte. Keď som sa prvý raz pozrel na hodinky a zistil, že tento nezmar trvá iba 20 minút a ešte musím pretrpieť vyše hodinu, nebolo mi všetko jedno. Nezvládnuté po každej stránke, od tuctového príbehu, ktorý by ledva stačil na jednu epizódu sitcomu (stavať story na postavách z podpriemerných seriálov typu Ms. Marvel chce fakt veľkú dávku naivity); cez otrasné vedenie hercov (iritovala ma tu ako Brie Larson a to ju mám inak ako herečku pomerne rád, tak Samuel L. Jackson, ktorý si do marveloviek fakt chodí už iba pre výplatu, o absolútne prehrávajúcej záporáčke ani nehovoriac), až po priemerný, nezaujímavý vizuál (na 200 miliónový film). Keby nestačilo toto všetko, tak navyše s niekoľkými fakt idiotskými nápadmi (hudobná planéta) a tým najtrápnejším humorom, kde si producenti povedali: "Jebnime tam mačky, internet sa z toho posere!". Nuž, neposerie a tak sme dostali najmenej úspešnú marvelovku z pohľadu tržieb, aj z pohľadu kvality. Infantilné, debilné, pre cieľovku maximálne malé dievčatká vo veku 5-7 rokov. Akurát netuším načo by sa tie mali pozerať na tísic-a-päťdesiatu marvelovku v poradí odrazu práve teraz. Good luck, Marvel, budovať s týmto materiálom ďalších Avengers. Ja s mojim fanúšikovstvom nateraz končím, aspoň do momentu pokiaľ sa niečo u Marvelu zásadne nezmení, ale ružovo to najbližšie roky nevidím. Tá éra je už asi nadobro preč. Ako sa hovorí "fool me once shame on you, fool me twice shame on me" CELKOVO: 3/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„JSEM PRO TO ZROZENÁ…“ Holčičí multikulturní Marvelovka, která přežvejkává stokrát viděný a do který, pro oživení, fláknou taneční scénu. Filmovejma komiksama přesycení diváci to (všechno dohromady) už můžou špatně kousat.  /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jedná se o film s nejnižšími výdělky v MCU. (Na druhou stranu – jedná se o nejvýdělečnější film, který režírovala „černoška“.) 2.) Thx za titule “Vojtěch Kostiha“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Začal bych dobrýma zprávama: pouze jedna potitulková scéna, je to krátké (pocitově nekonečné) a třetí díl nevznikne. Tím jsem dobré zprávy vyčerpal. Jak je možné že jsem dal odpad? Vedle Marvels je i Třetí díl Antmana kvalitní film. Druhý Thor je veledílem a Čtvrtý Thor je zábava se skvělým záporákem. Proč tohle píšu? Protože Marvels jsou neskutečná sračka, kterou snad producenti nebo Kevin Feige nemohli na zkušebních projekcích vidět. Koho proboha napadlo tohle poslat do kin? Proč to nezničili podobně jako Warneři nedávno Catwoman? Naštěstí si teďka dá Marvel na chvíli klid, protože vyrábět filmy kde jsou pouze nezajímavé postavy (komukoliv chybí charisma), je to poslední co potřebuje. PS: Ve filmu podle mě neexistuje ani jeden záběr, který by neobsahoval digitální trik. K něčemu takovému co se navíc celé odehrává ve vesmíru se hodně těžko hledá nějaký pozitivní vztah. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (15)

  • Tento film, Thor: Láska jako hrom (2022) a Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) byly natočeny současně. Thor: Love and Thunder byl natočen v Sydney, The Marvels se natáčel v New Jersey a Kalifornii a Ant-Man and the Wasp: Quantumania byl natáčen v Londýně (Anglie, Velká Británie), Atlantě (Georgia, USA) a Turecku. (KGBelik)
  • Se stopáží 105 minut se jedná o nejkratší film MCU. (DJMaroko)

Související novinky

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

Obsazení Fantastické čtyřky potvrzeno

15.02.2024

Velké tajemství to nebylo, ale oficiálně potvrzeno taky ne. To se změnilo včerejším Valentýnem, kdy Marvel oznámil definitivní obsazení své Fantastické čtyřky. Reeda Richardse, nejgeniálnějšího vědce… (více)

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

Steven Yeun nebude v Thunderbolts

03.01.2024

Pouť jihokorejského herce po marveláckých cestách skončila ještě před svým ambiciózně naplánovaným začátkem. Oficiálního potvrzení toho, že se Steven Yeun (Živí mrtví, Neporazitelný) objeví v… (více)

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

Jonathan Majors je vinen a končí v Marvelu

18.12.2023

Marvelu se vrší jeden problém za druhým. Poté, co Marvels skončili fiaskem, se stále trošku doufalo v to, že nejúspěšnější sága v historii bude nakopnuta nejen Fantastickou čtyřkou s lákavým… (více)

Reklama

Reklama