Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (214)

sugythesugar 

všechny recenze uživatele

Zúfalstvo alebo nádej pre budúcnosť MCU? Ani jedno a obe súčasne. She Hulk bol projekt, ktorého kontroverzia sprevádzala už od prvej ukážka. Na moje prekvapenie však už prvé epizódy potvrdzovali, to čo zlé jazyky hovorili už mesiace pred premiérou. Nezábavné, bez iskry a chcel by som napísať, že aj bez nápadu, ale tvorcovia mali nápadov dosť - až príliš. Prekombinovany kvázi sitkom z právnického prostredia, kombinovaný so superhrdinovia tématikou? Prečo nie? Ale keď tvorcovia začnú riešiť v seriáli témy, ktoré nie že urážali ale skôr podkopávajú nohy postavám a akejkoľvek súdržnosti látky je to smutné. Neskôr prišlo pár lepších epizód , ktoré ma bavili aspoň v nejakých aspektoch a hlavná hrdinka ako taká mi prišla už sympatická. Zlom však prišiel v poslednom diely, ktorým sa tvorcovia snažia povedať veľa vecí, ale ich "hranie sa s médiom" (cháp ako borenie štvrtej steny a podobné šmolkoviny) by fungovali, keby sa nesnažili tvorcovia povedať aké je to v štúdiovom systéme ťažké a že pre kreativitu už nie je miesto. Pretože očividne dostali dosť veľkú slobodu na to aby urobili s finále to, čo urobili. Takže ich zdelenie vlastne nedáva zmysel. Bolelo to, ale malo to aj pár fajn momentov. Ešte by som sa vrátil k jednej veci - fanservis. Cameá nevadia, časti sú vítané, ale keď zápletka niekoľkých epizód stojí čisto ja nich, tak je to skôr smutné. A to čo urobili s Daredevilom... Po tom, čo urobili s Kingpinom v seriáli Hawkeye a Daredevilovej prítomnosti v She Hulk mám veľké obavy, ako dopadne seriál Daredevil: Born Again. 4/10 ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám pocit, že mne připínákem znásilnila nějaká rádoby vtipná feministka a ten humor bolí víc než prdel. Uf... Ještě menší dovětek. Představte si jenom chvilku, že by to stejně bylo natočené z pohledu muže. To by snad nevzniklo ani někdy v padesátých letech nebo v devadesátkách u nás.  To jak je tam nakládáno s muži z jejího pohledu je brutální sexismus a neokecá to vůbec nikdo. Shodou okolností je mé guilty pleasure Sex ve městě a tam je to oproti tomuto vrchol decentní elegance. Nejhorší je, že to naprosto zbytečně nejvíc odsral Daredevil, fuj.   2/10 ()

Reklama

Wysch 

všechny recenze uživatele

Je to urcite nejslabsi MCU pocin. Dokazu ocenit, o co se tvurci snazili, dokazu pochopit, proc to udelali, dokazu i akceptovat, ze Daredevil v MCU bude mit trochu jinou tvar. Verim, ze dokazu i dokonce pochopit, ze She-Hulk vlastne neni soucasti MCU. Ale i kdyz to dokazu vsechno pochopit a i kdyz opravdu ocenuju casting Tatiany Maslany, She-Hulk i pres to, co vsechno mela byt, je proste slaba TV zabava. Obzvlast, kdyz to vezmu jako samostatnou vetev, ktera je soucasti MCU uplne stejne jako imagined sitcom Wanda§Vision ve stejnojmenym serialu, je to slaba zabava. A protoze lidi nedokazou pochopit, ze She-Hulk neni v podstate soucast MCU, budou nasrany (opravnene) dvakrat vic na to, co Feige udelal s Charliem Coxem jako Daredevilem. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený Marvel bohužel místo kvality sází na kvantitu. Toto je snad jeho nejhorší počin, to i Ms. Marvel byla kvalitativně o třídu výše. A finále seriálu? Horší epizodu jsem snad neviděl, jak toto může vůbec Marvel vyplodit... Přijde mi, že od Avengers: Endgame to jde pomalu z kopce. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je tu dosť hojná skupinka mužského osadenstva, ktorá proste nevie akceptovať, že sa jedná prevažne o dámsky seriál z prostredia "nudnej" súdnej siene. Nevedia akceptovať, že seriál She-Hulk nie je ako doteraz všetky filmy a seriály zo sveta Marvelu - a to pre mužov. Áno a píše to 33 ročný chlap. Prvé dve časti ma dostali, Jennifer je rozkošná, strašne zlatá no a She-Hulk je supersexi. Áno, nepochopiteľne CGI vyzerá príšerne. Aj samotný Hulk z roku 2003 s Ericom Banaom vyzeral graficky lepšie. No a čo? Za to nemôžeme odsúdiť celý seriál. Že vám vadí, že Jen rozpráva do kamery a že tým ničia celý Marvel svet, poukazujú na to, že sú to všetko iba filmy a seriály a nie realita a vo finále to už totálne po tejto stránke zaklincovali? No a čo? Mňa to veľmi bavilo, znova zopakujem, že Jen aj She-Hulk sú horúce a ihneď som si ich obľúbil a keby sme si mohli do obľúbených seriálov KONEČNE priradiť neobmedzený počet, tak by som si tam She-Hulk: Attorney at Law okamžite pridal. Hodnotenie: Epizódy 1,2,8 ***** / 3,4,5,6,7,9 **** ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

Související novinky

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

Vision se vrátí ve vlastním seriálu

25.05.2024

V minulých letech se komiksácké studio Marvel s oznamováním nových projektů trošku urvalo z řetězu. Po vrcholné éře, kdy hlediště kin praskala ve švech pod nápory chtivých diváků, kteří potřebovali… (více)

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Reklama

Reklama