Reklama

Reklama

Bestie z hlubin

  • Itálie Sangue negli abissi (více)

Obsahy(1)

Dobrodružný horor z mořských hlubin od slavného Joea D´Amata. Obstojí odvaha a přátelství kvarteta mužů v boji proti lidožravé zrůdě? Čtyři malí chlapci si pod vedením starého indiána slíbí věčné přátelství a vzájemnou podporu. Nyní, o deset let později, kdy je jeden z nich brutálně zavražděn obřím žralokem, přichází čas dodržet dávno daný slib a pomstít se! Tři zbývající přátelé se vydávají na otevřené moře, aby jednou provždy zničili starobylé zlo, vtělené do lidožravé bestie. (Řitka video)

(více)

Recenze (42)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Joe musel za svůj život toho hodně zkusit,vykrádačka Čelisítí? No je to o žralokovi a tak se děj musí hodně odehtávát v v moři a nebo na moři. Film nemá nijak výraznou atmosféru a o hororu se nedá nijak mluvit. A přitom italům docela jdou zvířecí horory. O žralocích třeba Poslední žralok,ten se mi tedy líbil o hodně více,než tohle. Hudba nic moc,scénář nestojí za nic stejně tak jak dialogy a režie Joe to nijak nezachrání. Dávám tři,slabé tiř hvězdičky blížíci se ke dvěma. ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

O kvalitách této hovadiny se tu snad nemusím zmiňovat,špatné od A-Z,což je ale ostatně jasné už z jména pana režiséra.Každopádně,co mě nejvíc naštvalo,že do Bestie z hlubin jsem šel jako do horroru,ovšem ono se z toho vyklubalo klučičí drama(???).Tomu říkám šlápnout vedle :)Ani kapka krve,ani napětí,ani atmosféra,ani násilí,prostě ani hovno!A dokonce ani nahota,za což by se měl prasáček Joe D´Amato stydět dvojnásob.Bestie z hlubin mi krom devadesáti minut nudy nedala zkrátka nic,a tak já jí to alespoň takhle vrátím! ()

Reklama

drackula 

všechny recenze uživatele

Dobré je že sme sa film vyhol gumeným žralokom a využívali sa výhradne /až na pár zanedbatelných výnimiek/ zábery živých žralokov. Atmosféra ale úplne nulová. Posledných 20 minút som mal pocit, že pozerám "hľadá sa nemo" alebo nejaký dokument na Discovery. Najmä vďaka "trefnej" hudbe. Ale žraloky potešili :) 45 % ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Asi bych nejprve ocenil to, jak Italové dokázalai natočit echt true americký drama, ten film smrdí Amerikou více, než přísaha vlajce Spojených států. Nevědět, kdo to točil, řekl bych, že to je klasická americká vhs-ková slátanina. Což svým způsobem je, ale i není. Naprosto skvěle zvládnuté natočení filmu o vraždícím žralokovi v podstatě bez žraloka. V tomhle ohledu smekám před střihačem, který dokázala vzájemným prostřiháváním na herce ráchajícího se ve vodě, do níž je lita ne zcela věrohodně rudá barva a zcela jinde a jindy natočené záběry na žraloka. Výsledný dojem není zcela nepovedený. Průser je, že je to trošku nuda, trošku dost. Závěr jsem absolvoval již v (polo)spánku (a doufám, že mi neuniklo nic podstatného. Kladem je, že jsem to čekal mnohem horší a vlastně jsem byl nakonec i docela překvapen. Jako nic světoborného to teda není, ale úplná sračka taky ne. Barmanka byla výborná, jen jsem, vzhledem k režisérovi, čekal, že bude trochu odvážnější :-). ()

pend 

všechny recenze uživatele

Horror o vraždícím žralokovi, zjevná kopie Čelistí. Bohužel bez jakéhokoliv dalšího nápadu a navíc natočený s minimem peněz. Speciální efekty nejsou prakticky žádné, režisér použil záběry žraloků z přírodopisných filmů, samotné útoky jdou mimo záběr, herecké výkony jsou otřesné, jak je u Italů bohužel zvykem. To už je lepší podívat se na Posledního žraloka, u něj jsem se chvílemi bavil a nebo se podívat na první dva díly Čelistí. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Mechanická hlava žraloka byla jedinou rekvizitou vyrobenou pro tento film, zbytek byl zakoupen od National Geographic. (ČSFD)
  • Podvodní scény byly točeny na různých místech: na ostrově Ventotene v Tyrhénském moři nedaleko pobřeží Kampánie, na koupališti v Římě a v akváriu v New Orleans. (ČSFD)

Reklama

Reklama