Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo přežije, je vítěz. A pro Arnolda Schwarzeneggra, který se marně snaží uprchnout z vězení a dokázat svou nevinu, navíc získaná svoboda. Nejdříve ale musí v podivně kruté televizní show porazit nelítostné gladiátory... (oficiální text distributora)

Diskuze

Rewol

Rewol (hodnocení, recenze)

Lacike

Až tak mimo to nie je, stačí si dnes všimnúť ošiaľ okolo UFC. Samozrejme, že teraz riešime "koronu" a bohvie že ako bude vyzerať svet po... Lenže pri troche fantázie sa to dá zrovnávať.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Dalsi film, ktory prilis dobre neodhadol buducnost a rok 2017 asi nebude vyzerat ako v tom filme. Nastastie. Ale keby fakt vysielali v TV taku brutalnu show v ktorej by chcipali ludia, tak by som na to obcas mrkol.

na příspěvěk reagoval Rewol

Uživatel Rominator smazal svůj příspěvek.

zkoumi

zkoumi (hodnocení, recenze)

Četl jsem knížku a na film jsem se docela těšil. O to větší zklamání bylo, když jsem zjistil, že to s knížkou má společného maximálně tak název a hlavního "hrdinu"... 

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Zaujimalo by ma co na tom filme stalo $27 milionov - asi 26 999 999 bol Arnolldov honorar ;)

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Konečně jsem se podíval na Running Mana a v hlavě mi neustále zní otázka kde byl sakra ten snuff??? Ale jinak jsem se bavil dobře, jenom teda většina jeho soupeřů byli ultratrapní, viz Sub-Zero - hokejista nebo tam ten lofas v brnění s elektronkama, zpívající operní písně. To snad někdo vymýšlel na houbičkách, ne?

korndaddy

korndaddy (hodnocení, recenze)

Videl sem to jako malej klucit.Ted sem mel (bohuzel) zase moznost.Schwarzenegger nesouci traverzu hned ze startu..to me opravdu dostalo nejvic.....kdyz uz to neni klada viz komando tak aspon ocelova traverza...2* opravdu jen z nostalgickeho hlediska...

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Je zvláštne ako moc mi tento film pripomínal "Total Recal"... možno ani nie tak dejovo, ako farbami a kostýmami :-/ ale hodnotím to ako mierne nadpriemerný Arnieho film, a musím uznať, že som sa nenudil pretože som tento film videl vôbec po prvýkrát :-) predtým som totiž ani netušil, že Schwarzenegger natočil aj toto

baldr

baldr (hodnocení, recenze)

Film má dobrou myšlenku, děj má akci a člověk se při ní nenudí, sice efekty nejsou nic moc proti Terminátoru I. Jinak mě se násílí, zabíjení a brutalita líbí, to patří k Arnoldovi.Navíc se mi tam líbila jedna hláška."jak Arnold zabodl pero do zad jednomu účetnímu a dodal nezapomente mi poslat kopii." Skrátka skvělej fil jako Komando nebo Total Recall.

deblasco

deblasco (hodnocení, recenze)

keby to nie je natocene podla kinga... asi by som ani nehodnotil :) ale tu knihu mam naozaj strasne rad... na tu dobu si myslim ze vcelku vydarene Bcko akcak :) u mna 50%

petero

petero (hodnocení, recenze)

Keby to natočily presne podľa Kinga bola by to dnes klasika. Hlavne to ako na konci zničil budovu svojich prenasledovateľov lietadlom.

SantatLoTR

SantatLoTR (hodnocení, recenze)

Vy jste blázni. Běžící muž od Stephena Kinga není zase tak hroznej. Je pravada, že nepatří mezi nejúspěšnější, ale zase tak hrozný to není.

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

ad anketa : will smith v nepríteli štátu ked prchal pred agentami v župane

jamess

jamess (hodnocení, recenze)

Dávám tři hvězdy jen proto,že tu hraje schwarzenegger,jinak bych to spálil v kotli.

horor2

horor2 (hodnocení, recenze)

Náhodou tohle je taky dobrý film,co to s váma kurva lidi je???????

sajmon

sajmon (hodnocení, recenze)

podle mě jeden z nejlepších akčních filmů se švarcíkem. k tomu scénář podle knížky s. kinga, i když dost nechutně změněnej. je to dobrá věc

choze

choze (hodnocení, recenze)

Jaký je váš oblíbený lovec z Běžícího muže? Můj je Dynamo.

choze

choze (hodnocení, recenze)

flyer: nikdo nemá na Rockyho vybíhajícího schody k filadelfskému muzeu umění s chumlem dětí za sebou.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

choze

choze (hodnocení, recenze)

tsunami: a taky je to pěkná blbost. Z Kinga to holt nemá ani hovno. A co má být? Jako film se mi to líbilo mnohem víc než některé relativně věrné adaptace. Je to prostě úlet.

iWoman

iWoman (hodnocení, recenze)

Odhliadnúc od toho akým spôsobom to bolo natočené a nakoľko bol zvrzaný scenár (podľa predlohy), a že Schwarzi už natočil aj "lepšie" filmy, má tento film niečo do seba. Tí sfanatizovaní ľudia, ktorí sa bavia takou brutalnou zábavou a smútia nad milovanými lovcami, ktorí zabíjajú pre zábavu a radosť.. hm, čo mi to pripomína?

choze

choze (hodnocení, recenze)

I ignoranti trpící tzv. dobrým vkusem by si totiž měli uvědomit, že každá duševní nemoc má své hranice.

choze

choze (hodnocení, recenze)

Každej kdo dal tomuhle krásnýmu béčku míň než tři hvězdičky je buď ignorant nebo nemá rád geniální filmová 80. léta (což znamená, že je ignorant). Tak jako tak by se až mě uvidí měl dát do běhu. Ale nebude mu to nic platné. Stejně ho rozsekám hokejkou, rozřežu motoovkou, usmažím elektřinou a upálím plamenometem. Protože s takovým xindlem nemám slitování.

Isherwood

Isherwood (hodnocení, recenze)

Ty, takový agitátor, který doporučuješ jenom ty nejlepší kusy kinematografie jsi Sepha ochudil o tento skvost?

Tsunami_X

Tsunami_X (hodnocení, recenze)

Jinak doufam, ze se na tento snimek dnes podiva muj oblibeny komentator Seph a vyjadri se k nemu.

Související novinky

Paramount oznámil řadu nových projektů

Paramount oznámil řadu nových projektů

12.04.2024

Pokud přítomnost na letošní konferenci CinemaCon v Las Vegas pojalo nějaké hollywoodské studio ve velkém a hodlalo se co nejvíc předvést před kinaři z celého světa, byla to nejspíš společnost… (více)

Zemřel herec Yaphet Kotto

Zemřel herec Yaphet Kotto

16.03.2021

Ve věku 81 let zemřel na Filipínách americký herec Yaphet Kotto. Informaci prostřednictvím sociálních médií zveřejnila jeho žena Tessie Sinahon a později ji potvrdil i hercův agent Ryan Goldhar.… (více)

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

Edgar Wright a nová adaptace Běžícího muže

20.02.2021

Přichází dobré zprávy pro fanoušky filmů na motivy literární tvorby Stephena Kinga. Studio Paramount Pictures právě jedná s režisérem Edgarem Wrightem (Baby Driver, Soumrak mrtvých) o spolupráci na… (více)

Reklama

Reklama