Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

On je osmačtyřicetiletý, interesantně prošedivělý majitel známé luxusní newyorské restaurace a notorický proutník Will Keane (Richard Gere), a ona je dvaadvacetiletá designérka bláznivých ozdob na hlavu a klobouků - Charlotte (Winona Ryder). Je to dívka plná nápadů, ale také podivné nostalgie a smutku. Nezkušená dívka a příliš zkušený muž se do sebe bláznivě zamilují. Jenže velké štěstí nemůže nikdy trvat dlouho. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

jondoe 

všechny recenze uživatele

co sa musi nechat je ze tento film sa nejak nesnazi vzbudit nejake emoci u divaka.neviem ci sa mi to niekedy stalo ale asi nie ale toto je jediny film spredvidatelnym dejom a vobec mi to nevadilo.winona je tu neuveritelene krasna. ()

divak84 

všechny recenze uživatele

Mizivé procentíčko romantických filmů mě dokaže donutit je shlédnout, natož aby mě nějaky takhle zaujal. Richard Gere patří u mě do kategorie nechtěný a nevyhledavaných herců, ale v tomhle filmu jsem si užil všechny postavy, protože ten příběh, ikdyž je fádní, tak má něco do sebe, je pěkně udělanej.Nevím, ten film v ničem nevyniká, přesto má, podle mě, svoji atmosféru. ()

Piškotka 

všechny recenze uživatele

Smutné a trpké drama, místy až přislazené. Richard Gere mě neoslovil, Winona Ryder však ano. Taková mořská pěna, jak bylo řečeno. Moc jí to slušelo, křehkost se snoubila s jemností. Taková velice vzácná květina, kterou je nutno opečovávat. Možná proto se do ní R. Gere zamiloval, protože nebyla tolik čitelná a obvyklá jako ostatní ženy tuctovky. V tom asi spočívá celá filozofie filmu umocněná konečností lidského života. A ten boj za to určitě stál, byť to skončilo špatně. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Sympatická Winona Ryder a poněkud stereotypní Richard Gere v prvoplánovitě bolestné love story, která i přes nespornou snahu režisérsky nadějné herečky Joan Chen nedokázala překonat po všech stránkách průměrný scénář, jehož impotentnost dosahuje vrcholu v tu nejméně vhodnou chvíli - v závěru. Ve chvíli, kdy mi měly jít slzy do očí (aspoň jsem to očekával) se se mnou vůbec nic nedělo a to je neodpustitelně špatně - a nijak to nezměnilo zoufalé nadopování umělým sentimentem. Podzim v New Yorku je jen povrchní komerční limonáda. Podobně zaměřených filmů s tragickým koncem, které ovšem dokáží vyvolat slzy v očích, najdu desítky. Mé uznání patří líbívé kameře Changweie Gu. 50% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bohužel... Ani krása W. Ryder, ani charisma R. Gerea tomuto snímku nepomohly. Téma sice nijak originální, ale určitě se z toho dala udělat romantická záležitost, která při nejmenším neurazí. Ale ani to nevyšlo. Starej proutník se z mně neznámého důvodu zakouká do mladé dívky, která rozhodně za hřích stojí, ale jemu?? Ne, nechápal jsem ani start, ani průběh a už vůbec ne konec. Zřejmě nebyla schopna jeho nejhorší vlastnost potlačit a vzhledem k tomu, že on neměl problém jí prostě ubližovat i ve stavu, ve kterém byla, sympatie moje získat nemohl a já se o to ani nesnažil. Konec smutný, ale její stav nebyl dobrý od začátku a on si její lásku nezasloužil. Velká chyba filmu, že se nám snažil nutit opak. ()

Rozjimatel 

všechny recenze uživatele

Je to taká dosť gýčovitá romanca, s množstvom záberov so zapadajúcim slnkom, s veľmi naivnou zápletkou a dialógmi a so silne slzopudnými scénami. Napriek všetkému sa na film pozerá celkom fajn, najmä vďaka okúzľujúcej Winone Ryder. Richard Gere tu celkom ujde, hoci nie som veľkým priaznivcom jeho herectva. Dobre obsadené sú aj niektoré vedľajšie roly, ako dcéra (Vera Farmiga), či chirurg (J.K. Simmons). Naopak obsadenie roly priateľa (Anthony LaPaglia), bolo šliapnutím do ..., pardon, vedľa. Ale treba dodať, že celá jeho postava je napísaná dosť stupídne, je priam stelesnením klišé. ()

no2 

všechny recenze uživatele

9/10 - Původně jsem tomuto filmu dal čtyři hvězdičky, ale nakonec jsem se rozhodl s radostí i jistou dávkou škodolibosti (k dvouhvězdičkovým apod. hodnocením) ještě půl hvězdičky přidat. Nádherný kýč! Filmů s podobnou tématikou existují desítky, ale tento je můj nejoblíbenější - sledoval jsem ho bez dechu po celou dobu, nenudil jsem se, nekroutil jsem hlavou nad stupidními dialogy, v závěru jsem byl dojat a dobrý pocit z filmu mě ne a ne opustit... ()

panmroz odpad!

všechny recenze uživatele

asi úplně nejhorší film, co sem zatím v Student agency Praha-Brno viděl - v rámci fotbalových keců jest - dobrej tým umí vyhrávat, i když se mu nedaří - převedeno do žánru "romantická cosi, která nehodlá nikam sunout hranice žánru" - jde o uvěřitelnost charakterů hlavních postav (nula), reálnost/nereálnost prostředí , ve kterém se hýbou (nula) a způsob natočení milostných scén - matné, orosené sklo a dlaň na něm (jakože vášeň) bylo out už v osmdesátých. ()

in nomine 

všechny recenze uživatele

Atmosféra filmu, charismatičtí a krásní herci, příběh zasazen do krásného období v New Yorku. Mám rád tento film a nekonečné klišé uváděno tady v komentářích mi přijde k smíchu. ()

Lukoye 

všechny recenze uživatele

Mno....na začátek nutno podotknout, že Winoně Rider to tady fakt sluší. I když mi Gere příjde neskutečně slizkej, tak druhé pohlaví z něho asi bude taky paf. Každopádně to k dobrému filmu nestačí. Co producenti věnovaly na jejich honoráře to vzali ve škatulce scénář. Příběh o milostném vztahu nenapravitelného sukničkáře, který si to rozdá s každou kterou vidí, a křehkou, hravou mladou dívkou umírající na metastázovanou rakovinu je neskutečně plitký, křečovitý. Strojené úsměvy herců často nahrazují nesmysly v příběhu. Místy jsou vztahy mezi přestavitely nesmyslně zamotané, a obalené mlhou nejasností, které potom dramaticky nevýrazně vyplynou na povrch, bohužel velmi pozdě, takže jsem se už pěkně nudil. Na Ryder je vidět, že se štítí šáhnout na Gere, což je směšné. A konec nevyznívá dramaticky, ale trapně. Některé seriály mají lepší dramaturgii i scenář. Jedinou hvězdu dávám za kameru, poklidnou atmosféru a Winonu ()

xkupka07 

všechny recenze uživatele

Nevím, prostě jsem měl v den, co jsem viděl tento film zvláštní romanticko-sentimentální náladu(jak jinak než kvůli ženám) a toto dílo mi mou náladu ještě obohatilo. Nádherný film, nic nového, ale o tom to vždy nemusí být. Jsem za něj rád, Winonu mám velice rád a zde se mi zalíbila ještě víc(jestli to ještě vůbec jde :-) ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že se jedná o klenot kinematografie, ale něčím mne tento film "očaril". Nejspíš svojím sentimentem a předvídatelností, ale zároveň i hloubkou lidských citů, které vyústily v to, že jsem měl na konci i trochu vlhké oči. Možná, že nebudete souhlasit, ale někdy je lehčí se usmívat, když člověk ví co ho čeká, než naopak. Dojaly mne hluboké oči Wynony, ale i citlivě podaný příběh. ()

jarvis 

všechny recenze uživatele

hehe, no proste mam rada podzim, New York (tudiz uz jen kombinace "podzim v New Yorku" mi vyvolava mensi orgazmus), celkem i Gerea a hlavne depresivne sladkobolne stories, takze tohle prece nemuzu uplne zdrbat:) ()

bonifac 

všechny recenze uživatele

ani tohle mě nepřesvědčilo o tom že richard gere je jenom namachrovanej šamponek co většinou tvoří dvojku s juliou roberts.... ()

alambert 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Já vám nevím, myslím že film by měl na víc, kdyby skončil happy endem. Byl by to sice možná kýč, ale prostě podle mě se lidé nechtějí koukat na příběhy, které končí špatně. Takových příběhů prožijí dost v běžném životě. Aspoň za sebe to můžu říct. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Velmi pekna romanticka drama,aj keď smutna a absolutne nevadi,ze je to predvidatelne,Winona Ryder je krasna a Richard Gere je sympatak,mne sa to lubilo...:-) ()

Reklama

Reklama