Reklama

Reklama

Smrtící nenávist 2

  • Česko Smrtící nenávi2t (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Když někdo zemře v záchvatu zlosti, zůstane po něm stín, který se postupně šíří na další oběti a nedá jim spát, dokud je nedožene k šílenství anebo sebevraždě... Dokáže někdo zastavit kletbu? Tambllyn se dostane pod stejnou kletbu, jaká postihla její sestru Gellar. Nadpřirozené síly, které naplňují člověka zlobou a nenávistí, spojí dohromady několik lidí, kteří se snaží odhalit tajemství a zachránit si životy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (124)

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne debilná zlátanina. To, že Takashi Shimizu postráda nápady je zrejmé hneď od začiatku. Už 6ty (!) krát zrecykloval ten istý nápad a snažil sa z neho vyžmýkať čo sa dalo. Dopadlo to však katastrofálne. Film je prepchatý troma dejovými líniami, ktoré sa potápajú navzájom a nedávajú priestor pre nejaké napätie alebo dokonca atmosféru. Zmoknutá dievčina po pár minútach začne liezť na nervy a jej chrčiace nástupy sú Shimizuho permanentné zadné vrátka v situáciách, keď už nevedel ako ďalej. A záver, je toho jasným dôkazom. Dopozerať tento film dokonca, bolo niečo strašné, a pokiaľ môžete, vyhnite sa tomuto recyklovanému gulášu. 10 % ()

Geller 

všechny recenze uživatele

Jednička mě nebavila, dvojka jo. Tak bych to zhrnul. Zprvu zajímavě se rozvíjející scénář vyústí v nepřehledný a vykonstruovaný závěr. Horory nemají být pouze o lekáčkách, ale o celkové atmosféře a té se mi zde dostavilo až v posledních 20 minutách. Na druhou stranu po pro mě nudné jedničce je tdruhý díl dalo vy se říci milým překvapením. ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele

Že to bude špatné jsem čekal, ale že to bude až tak zoufalé.....Propletené příběhy zde opravdu nesvědčí nic dobrého,místo toho aby diváka udržovali v napětí a strachu ho spíše matou. Navíc nevím kdo se toho může bát, bílí obličej japonské dívky či kluka mi opravdu žádné vrásky nezpůsobuje, natož zvuk který vydávají(podobá se spíše krkání). Scény u kterých se máte leknout poznáte tak 3 vteřiny dopředu podle nezvyklého úhlu kamery, která zrovna zabírá dotyčnou obět, takže se vlastně vůbec neleknete. Na první díl či originální japonské verze to skutečně nemá. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Bez príbehu, bez napätia. Ducharina postavená na princípe, ktorý funguje len vo vyvražďovačkách: kopa pekných herečiek = kopa obetí. Čo strašilo v jednotke, tu nudí... Takmer všetky šikmáčske horory (PHONE, PULSE, OKO, KRUH...) pracujú s rovnakými relikviami, ale tu ani vlasy vo vani, zalepené dvere či chlapec s infantilným makeupom nefungujú... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Divné zvuky a náznaky hrůzostrašného zla mě nutily sedět u filmu a dodívat se do konce. Do konce? Konec je otevřený, aby mohla zapracovat fantazie a ta přece nemá žádné meze a hranice. Evidentně to všechno zapůsobilo dobře. Budu poslouchat podivný šramot odkud si z chodby. Taky se pokusím zjistit, co to bylo. Sakra, asi nechám rozsvícenou lampičku při usínání. ()

Galerie (105)

Zajímavosti (7)

  • Pro udržení napjaté nálady se herci vzájemně vylekávali a žertovali spolu. (TomikZlesa)
  • Pokračování dostalo zelenou hned po 39-milionovému debutu prvního dílu. (imro)
  • 20-milionový sequel studia Sony vystrašil z amerických diváků během prvního víkendu promítání (13. – 15. 10. 2006) 20,8 mil. dolarů na vrcholu žebříčku. Celkový výdělek se vyšplhal na 39,1 milionu, což je znatelný pokles oproti prvnímu dílu z roku 2004 a jeho 110 milionům. (imro)

Reklama

Reklama