Reklama

Reklama

Světová válka Z

  • USA World War Z (více)
Trailer 2
USA / Malta, 2013, 116 min (Special Edition: 123 min)

Režie:

Marc Forster

Předloha:

Max Brooks (kniha)

Hrají:

Brad Pitt, Mireille Enos, David Morse, Daniella Kertesz, James Badge Dale, David Andrews, Ludi Boeken, Matthew Fox, Moritz Bleibtreu, John Gordon Sinclair (více)
(další profese)

Gerry Lane (Brad Pitt) pracuje pod hlavičkou Organizace spojených národů jako expert na řešení nejrůznějších krizových situací. Kdykoliv se někde na světě mimořádně vyhrotí místní poměry, Gerry přijede a většinou dokáže identifikovat zdroj krize a nalézt řešení na uklidnění situace. Tyto schopnosti se mu budou náramně hodit, protože v podobnou horkou destinaci se právě proměnil celý svět. Lidstvo začala ve velkém decimovat virová epidemie gigantických proporcí, a pokud se ji nepodaří co nejrychleji zastavit, nebude už koho zachraňovat. Situace je o to horší, že se virus projevuje nebývalou agresivitou nakažených, kteří záměrně napadají ty, jimž se nemoc zatím vyhýbá. Uprostřed apokalypsy musí Gerry najít zdroj nákazy, protože bez jeho lokalizace nelze v boji s  neviditelným nepřítelem uspět. Hledání příslovečné jehly v kupce sena by pravděpodobně bylo mnohem snazší, protože cíl Gerryho mise se může ukrývat kdekoliv na světě. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

maddy , duckman

Je super, že WWZ porazilo takovou značku jako Star Trek.. ! :D .. a taky se dost přiblížil k Man of Steel, jen fakt o "pár" doláčů.... a to by se svojí propagací měl být Man of Steel úplně někde jinde.. fakt hustý :)

doufám, že už brzy se objeví nějaký info od tvůrců WWZ nebo od Pitta.. jakej je jejich názor na tržby... docela by mě zajímalo, kolik plánovali na WWZ trhnout.. hmmmm :)

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

maddy

Jo jo, tak od Startreku jsem cekal fakt vic nez studenou fuzi po ktery zamrzne sopka, uplen mi vadilo jak celej film o tom jestli ma Spok rad Kirka nebo ne :DDD

na příspěvěk reagoval Tristan Rafael, hatapa

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

duckman

tak Pacific Rim bol jasný od začiatku ;) to len par nerdov na nete verilo, že to v tržbách porazí pomaly aj Avatara. Superman je iná liga, na tú World War Z určite nemá. Skôr prekvapil v tom, že porazil aj Ster Trek Into Darkness, ktorý síce nebol prepadák, ale čakalo sa od neho rozhodne viac

na příspěvěk reagoval duckman, Tristan Rafael

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Supermana to asi neda, pac ta lobby asocialnich nerdu je proste porad silna, ale muz z ocele byl pro me steasnej film, uplne porad vidim Crowa jak tam jako militantni velitel greenpisacke EKO bunky lita na tom cmelakovi na zacatku, strasny a potom uz jenom nekonecny bourani mrakodrapu, srandovni bylo taky nesmyslne sebeobetovani Kevina Costnera ikdyz hned potom zazcal zachranovat nezmae lidi na ropnecj plosinach a taky spoluzaky, ale tatu nezachrani protze na to neni zrovna vhodna doba :DDD a ty moudra Costěje, za ty by se nestydel ani Konfucius :DDDD

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Nejdulezitejsi je,a by to porazilo Pacific Rim :DDD coz se stalo :DDD

na příspěvěk reagoval maddy

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

KateW

Na tutáč bude!!! Kdyz to takhle paradne cinklo, se podivej jako hnoje maji maji pokracovani :DDD

KateW

KateW (hodnocení, recenze)

Myslíte, že bude pokračování? S tím, co za film doposud utržili by finančně asi nebyl problém

na příspěvěk reagoval duckman

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnocení, recenze)

Ke včerejšímu datu t.j. 11.8.2013

= Worldwide:  $502,673,000  ... To je dobrý číslo, ne? Kdo by to byl čekal? ...

Appoloyd

Appoloyd (hodnocení, recenze)

Obsahuje film bitku pri Yonkers? V knihe bola opísaná pútavo a viem že film s knihou nemá toho moc spoločné ale udalosti tam mohli nechať či?

na příspěvěk reagoval Ampi

erased

erased (hodnocení, recenze)

Ištván87 , Ištván87

Dokud mluvíš o milostnym trojúhelníku, je řeč jenom o (z větší části otřesné) první sérii. I když v druhé sérii tvoří taky pozadí tomu hlavnímu konfliktu Dicka a Shanea, už je to o něčem úplně jiném a ta telenovela se promění v sakra povedený psycho drama. Jestli tě první řada odradila, měl bys tomu zkusit dát ještě šanci, já se do druhé vracel čistě z donucení, ale během pár dílů mě přiblížením se ke komiksům dostala

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

Zajímavý že třeba v Battlestar Galactice mi řešení vztahů vůbec nevadilo, ale tady mě každá postava sere jak jsou nesymaptický

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mě to netrápilo proto, že díky částečnému znechucení z první série, jsem se do dalších sérií už nedostal. Zajímavý, že ještě předtím, než jsem na ten seriál začal koukat, tak jsem viděl v televizi kousek jednoho dílu z druhé série. Jedna z hlavních věcí, co se tam řešila, byl ten jejich milostnej vztah.

na příspěvěk reagoval erased

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ištván87

Tak hrozný to ve WD není. Navíc úplně všechno jsme viděli ve stovkách jiných filmů a seriálů. Je zvláštní, že lidem vadí ve WD milostnej trojuhelník, ale to že se po tom statku všichni špacírujou jak na dovolený, když je okolí plný zombíků,  to nikoho netrápí. Navíc, seriály byly vždycky vztahový. I přes jistý chyby, je ten seriál skvěle natočenej i zahranej a ty scény se zombíkama jsou opravdu napínavý. Navíc je to v drtivý většině točený v reálu, ne v nějakejch blbejch kulisách. Rozhodně tedy raději přežiju občas milostnej trojuhelník v super zpracovaným seriálu, než čučet na papundeklový dekorace a digitální triky v různejch seriálovejchj Star Gatech a Star Trecích.

na příspěvěk reagoval Ištván87

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Sethius

Mě absolutně nevadí, když je příběh komplikovanější, akci fakt k životu nepotřebuju. Ale tenhle pitomej millstnej trojúhelník, to opravdu není nic světoborného. Naopak, je to jen snaha jak zakrýt fakt, že nevědí, o čem jiném psát. Walking dead byl velice slibný a zajímavý projekt, ale milostný trojúhelník, který jsme viděli ve stovkách jiných filmů a seriálů, to není zrovna můj šálek čaje.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, erased

Sethius

Sethius (hodnocení, recenze)

Ištván87

Sráželo to úroveň jen v očích takových děcek, co by se bavili tím, jak by 30 - 40 dílů koukali na to, jak tam rozsekávají zombíky na 20 různých způsobu a všude by byla krev a všude by se to explozemi jen hemžilo. Vy jste rození scénáristé. :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, Ištván87

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Martin741

Tady je vidět, jakej seš debil. My se bavíme o The Walking Dead, ne o WWZ. Takže pláčeš hezky, ale na špatným hrobě, ty raketověj vědče:)))))))))))

na příspěvěk reagoval Martin741

Kobain

Kobain (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Mě spíš štve jak tvůrci seriálu dokázali to že úplně každá postava je nesympatická a většinou mezi sebou mluví takým tím slizkým šepotem.  To už je fakt lepší ten dabing

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Kobain

Mně tam nejvíc vadí, jak se tam všichni promenádujou jako kdyby se nic nestalo a tahle lajdáckost má za následek dycky nějakej průser. Jako opevnit svůj tábor plechovkama na šňůrce proti bandě agresivních kanibalů, tak to je fakt mimo tabulky debilnosti:))

na příspěvěk reagoval Kobain, Martin741

maddy

maddy (hodnocení, recenze)

Kobain

podľa toho ktorá .. Walking Dead od Telltale Games je vynikajúca, to by mohli využiť aj v seriály. Na druhej strane Walking Dead: Survival Instinct bol čistý herný odpad :-/

na příspěvěk reagoval Kobain

Související novinky

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Dvojka To v kinech zabodovala

Dvojka To v kinech zabodovala

08.09.2019

Filmové pokračování kultovního hororu Stephena Kinga To Kapitola 2 má za sebou relativně úspěšný debut v kinech. Relativní je z toho důvodu, že zatímco první film vydělal v amerických kinech za první… (více)

Fincher oznámil nový film

Fincher oznámil nový film

11.07.2019

Režisér David Fincher (The Social Network, Zodiac) natočil svůj poslední film v roce 2014. Nějakou dobu koketoval s myšlenkou režie sequelu Světové války Z, jenže z toho pak sešlo, a tak jedinou věcí… (více)

Reklama

Reklama