Reklama

Reklama

Sladký život Zacka a Codyho

(seriál)
  • USA The Suite Life of Zack and Cody
Komedie / Rodinný
USA, (2005–2008), 33 h 15 min (Minutáž: 22–23 min)

Tvůrci:

Jim Geoghan

Hudba:

Gary S. Scott

Hrají:

Cole Sprouse, Dylan Sprouse, Brenda Song, Ashley Tisdale, Phill Lewis, Kim Rhodes, Adrian R'Mante, Brian Stepanek, Kara Taitz, Milly Rosso, Becky Rosso (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(87)

Tento hraný komediální seriál nás seznamuje s povedenými kousky čtrnáctiletých dvojčat Zacka a Codyho, jejichž neprovdaná matka Carey dostává práci jako zpěvačka v luxusním hotelu v Bostonu a v rámci smlouvy i apartmá, kde všichni žijí. K dispozici mají vše, co k hotelu patří, a to pokojovou službu, bazén, hernu, pult se sladkostmi i mnoho nových přátel, včetně Maddie, obsluhy u pultu se sladkostmi a časté chůvy, a London, rozmazlené dcery majitele hotelu. Ke zlosti hotelového ředitele pana Mosebyho dvojčata promění hotel v hřiště a personál a hosty v bezděčné účastníky šokujících situací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (54)

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Děs běs by Disney. Ze současné seriálové tvorby, která se z Disney Channelu dostala do ČR, mi tenhle seriál zatím přijde suverénně nejhorší. To jsem však zatím neviděl Jonas :-). Edit: Tak už jsem viděl Jonas (naprostý otřes) a musím Zackovi a Codymu jednu hvězdu přidat. Jednak kvůli předchozí křivdě a druhak za to, že mi zde kupodivu vůbec nevadí Ashley Tisdale, která mi je jinak protivná až běda... ()

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší sitcom z produkce Dysney. Cole a Dylan jsou roztomilí s na tom spousta vtipů v první řadě je postaveno, ale některé vtipy i když jsou předvídatelné, tak vypadají dobře. Navc spousta vtipůje nečekaných a i když třeba byl moment, kdy mě to nudilo, tak se to okamžitě vrátilo do vtipné roviny a opět mě to odbouralo. Druhá řada už není tak roztomilá a už je více postavena na vtipech, ale pořád si to udržuje kvalitu první řady. O 2* lepší než Hannah montana a Kouzelníci z Waverly, takže za 5* ()

Reklama

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Žít jako Zack a Cody bylo v mých 7 letech snem.Mají celý hotel pro sebe,dohled matky skoro žádný a za kamarádku usměvavou Ashley Tisdale.Ty časy jsou už bohužel pryč a já vnímám že to je jen klasická Disney produkce,která neurazí,pobaví a mně osobně vždy když jsem jí na Super RTL viděl osvěžila mou němčinu. ()

dinsdale 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je možná trošku nadsazené, protože jsem tomuhle seriálu -vděčná-. Byl to oblíbený pořad mého svěřence během léta jako au-pair a osmiletý kluk u něj dokázal vydržet tři epizody denně. Skutečností ovšem je, že jsem docela často dokázala vydržet s ním. Vtípky byly občas velice vydařené, ať už dvojčata, která si uměla pěkně nahrát a průšvih najít prakticky kdekoli, tak úplně blbá dědička hotelu London. V morální stránce seriál nijak zásadně netlačí na pilu, má prostě jen pobavit. Ze všech těch seriálů, které stanice jako Disney a Nickelodeon denně plivou (That´s so Raven, Cory in the House, Hannah Montana, Zoey 101), je to ten lepší. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Disney Channel považujem za nástroj na deformovanie diváckeho vkusu. Už od útleho detstva systematicky otupujú mladého diváka. Aj tento komediálny seriál z ich produkcie je tak trapný a nevkusný, že si ani nespomínam, kedy som niečo podobné videl. Otrasné. Teenagerské dvojičky Zacka a Codyho by som najradšej zaškrtil. Videl som letmo len zopár častí, ale na tých dvoch malých, protivných pankhartov som si stačil vypestovať poriadne silnú averziu. "Sladký život Zacka a Codyho" je horký odpad! ()

Galerie (138)

Zajímavosti (8)

  • Esteban Julió Ricardo Montoya de la Rosa Ramírez je vlastně kombinace jmen několika jezdců Formule 1, konkrétně jde o jména: Esteban Gutierrez, Juan Pablo Montoya, Daniel Ricciardo, Pedro de la Rosa. (jarmilek.hyn)

Reklama

Reklama