Reklama

Reklama

Kouzelníci z Waverly

(seriál)
  • USA Wizards of Waverly Place (více)
Komedie / Rodinný
USA, (2007–2011), 42 h 12 min (Minutáž: 22–51 min)

Kamera:

Rick F. Gunter

Hrají:

Selena Gomez, David Henrie, Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera, David DeLuise, Ian Abercrombie, Octavia Spencer, Lucy Hale, Paulie Litt (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(106)

Seznamte se s Alex, Justinem a Maxem Russoovými. Jsou to docela normální, obyčejné děti, z New Yorku, až na jedno velké tajemství: jsou to kouzelničtí učni z Waverly! Připravte se na jejich kouzelnické kousky ve všech 21 epizodách slavného seriálu, který znáte z kanálu Disney Channel. Kompletní trojdisková série obohacená o okouzlujícími záběry ze zákulisí seriálu. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (19)

  • Titulní píseň „Everything Is Not What It Seems“ nazpívala Selena Gomez, která v seriálu ztvárnila Alex Russo. (SONY_)
  • Alex (Selena Gomez) a Justin (David Henrie) jsou jediné dvě postavy, které se objevily ve všech dílech seriálu. (Rosaviva)
  • Původně se seriál měl jmenovat Úžasní Hanniganové, poté byl název změněn na Úžasní O'Malleyovi, následně na Kouzelníci z Waverly Place/em>, poté na Disneyho kouzelníci, načež se vrátili ke stávajícímu názvu. (Elbarto08)
  • Původní jméno Alex Russo (Selena Gomez) bylo Brooke O'Malley. (Elbarto08)
  • Některé názvy kouzel byly složené ze jmen producentů. Například „Murrieta Animata“ je vytvořeno ze jména jednoho z producentů Petera Murrieta. (Elbarto08)
  • Ačkoli kořeny rodiny sahají do Itálie a Mexika, pouze Selena Gomez je v reálném životě obou původů. Jake T. Austin (Max) je původem Portorikánec, Polák a Argentinec, David Henrie (Justin) a David Deluise (Jerry) jsou původem Italové a Maria Canals-Barrera (Theresa) je původem Kubánka. (Elbarto08)
  • Seriál se v mnoha ohledech inspiroval filmovou sérii o Harrym Potterovi. Lze si například také všimnout, že ředitel kouzelnické školy má stejnou bezovou hůlku jako ředitel bradavic Albus Brumbál (Richard Harris). (Elbarto08)

Reklama

Reklama