Reklama

Reklama

Comeback

(seriál)
  • Slovensko Comeback
Česko, (2008–2011), 22 h 38 min (Minutáž: 25–29 min)

Hrají:

Tomáš Matonoha, Kristýna Leichtová, Martin Dejdar, Dana Batulková, Matouš Ruml, Marie Doležalová, Simona Babčáková, Jakub Žáček, Karel Gott (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(51)

Obsahy(1)

Říkal si Tomi Paci a svět šoubyznysu a fanynky mu ležely u nohou. Teď na zašlou slávu jen vzpomíná a se svým svérázným bratrem Ozzákem vychovává sedmnáctiletou dceru Ivu... Jsou stejní jako vy a dokáží se tomu zasmát. Původní český sitcom. (oficiální text distributora)

Recenze (1 215)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Sitcom je specifický žánr, který vyžaduje obvykle početný a kreativní tvůrčí tým, jinak to dopadá prachbídně. Asi není náhodou, že se mu daří ponejvíce v Británii a Americe, v jiných zemích je výsledek poloviční. U nás nemáme tradici a navíc tvůrčí prostředí televize Nova není nejspíš nejlepším odrazovým můstkem pro kvalitní sitcomovou produkci. Není to na odpad, tu a tam padne slušný fór, ale co naplat, té hlušiny je přebytek. Celkový dojem: 45 %. ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Nedotažené, místy vtipné, sympatické občasnou nekonformitou (Ewa Farná vs. Black Sabbath), nicméně za tu agonii, kdy v Odvážných palcích musím půl roku poslouchat pouze Fuku, to skutečně nestálo. Aktualizace k 26.4.2010: po rozkoukávacích úvodních dílech nacházejí tvůrci jistotu v kramflecích a rozpoutávají vtipnou popkulturní smršť, která vrcholí sitcomovou perlou jménem CzechSteh, vcelku důstojně dojíždí až do 29. dílu a doslova škemrá o tu čtvrtou hvězdičku. Od těchto čtyř hvězd je ovšem nutné odečíst naprostou scénáristickou nevtipnou křeč druhé řady, v níž postavy ustupují vykonstruovaným bombastickým zápletkám a jež si naopak koleduje o sebrání minimálně jedné hvězdy. Původní hodnocení tedy zůstává s tím, že ta nevyrovnanost je u Comebacku fakt nepřehlédnutelná. ()

Reklama

Zíza 

všechny recenze uživatele

Mamka: "To je kravina.", sestra: "Ale dobrá kravina.", co na to já? Hm, průměr, na Čechy? Ujde to... prostě občas se člověk pousměje, zasměje, zakroutí hlavou, nepřítomně pohledí. Ale třeba se to zlepší. Třeba se člověk bude smát. To by bylo fajn. Rozhodně to tomuhle seriálu přeju. Chci, aby rozesmíval lidi. Jenomže jeden by toho chtěl moc, co? ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem dobrý pokus o klasický americký sitcom v českém prostředí. Scénáristé vědí, jaký humor chtějí svému publiku prezentovat a skrze postavy se jim to daří. Bohužel často naráží na "obyčejnost" vtipů, které tu už často "byly" a tak mě osobně příliš nebaví. Samotný Ozák mi přijde nevtipný, ale občas zaperlí. Celkově to stojí za shlédnutí a pokud se autoři trefí do vašeho vkusu bude to spokojenost. U mě se to dostatečně nepovedlo a tak se ke Comebacku nemám vůbec chuť vracet. (Viděno: cca 5-6 dílů, úplnou náhodou nesystematicky:)) ()

T2 

všechny recenze uživatele

slušnú prácu odviedli tvorcovia tohto seriálu, je to zábavné, má to ako taký dej v tom rámci kam sa to uberá, dokonca má to aj nevtieravé postavy, ktoré v iných dnešných seriáloch bývajú už na prvý pohľad svojím výzorom otravné, tobôž ešte keď vypustia niečo z úst tak to potom fakt robí svoju stupídnu úroveň u našej novodobej seriálovej produkcii svoje meno... takže spokojnosť, ak si to udrží svoju úroveň možno pôjdem v hodnotení vyššie /60%/ ()

Galerie (123)

Zajímavosti (182)

  • V epizodě "Koprovka" je v čase 01:48 až 01:50 vidět na levé straně záběru kamera. (ČSFD)

Související novinky

Zemřel herec Norbert Lichý

Zemřel herec Norbert Lichý

18.01.2024

Ve věku pouhých 59 let dnes zemřel velký sympaťák, rodák z Ostravy, filmový a divadelní herec Norbert Lichý. Zprávu potvrdila jeho rodina i Divadlo Petra Bezruče, s nímž je herec celý život úzce… (více)

Kinokavárna na Rock for People

Kinokavárna na Rock for People

30.06.2015

Oscarové filmy, kultovní české seriály, přehlídku tvorby mladých nadějí českých filmových škol, originální Kinokavárnu s vybraným filmovým menu od Aerofilms a nádavkem diskuze s tvůrci. Festival Rock… (více)

Reklama

Reklama