Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmový příběh o populárním superhrdinovi ze stáje DC Comics odhaluje původ Arthura Curryho (Jason Momoa), napůl člověka, napůl obyvatele bájné Atlantidy, kterého jeho životní cesta přiměje čelit pravdě nejen o tom, kým ve skutečnosti je, ale zároveň prověří, zdali je hoden stát se tím, pro co byl zrozen… králem. (Vertical Entertainment)

Diskuze

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

hrdygay

Až teda na fakt, že až na první větu se jedná pouze o přepis scén a dialogů z filmu. Což skutečně recenze není.

na příspěvěk reagoval hrdygay

hrdygay

hrdygay (hodnocení, recenze)

videl som aquamana, NAJLEPSI FILM ROKU 2018, vela scen malo snyderov rukopis:

scena s trench, ked pred nimi aquaman s merou skocili do oceana, spomalene zabery na kvapky dazda

na sicilii mera zmlatila zopar black mantovych vojakov, utekala pred nimi po strechach, neskor pomocou vina z flias ich porazila, pri tom boli spomalovacky

pri prvom ormovom utoku na suchozemcov mera zachranila thomasa, neskor sa mera, aquaman, thomas pozerali na znicene mesto

na zaciatku filmu atlanna nakopala zadky nepriatelom

v zemskom jadre, kde bol trojzubec, ked sa prvykrat stretli aquaman s atlannou, emotivny dialog, dojata atlanna: "arthur", aquaman: "mami" a objali sa, neskor atlanna: "musis mi odpustit, odpust mi to vsetko, prosim", aquaman: "skoncila si tu kvoli mne", atlanna: "nebolo to kvoli tebe, nic z toho nie je tvoja vina, vybrala som si sama, odisla som, aby ta zachranila a aby zachranila tatu, povedz mi, povedz, ako sa mu vedie", aquaman: "stale chodi na koniec mola, kazde rano, kazdy den a caka na teba"

pri zaverecnej bitke aquaman porazil orma, orm chcel aby ho zabil, prisla ich matka a kricala: " nie, zabijania uz bolo dost", orm prekvapene a dojato: "matka", atlanna: "o, moj syn", objali sa a orm: "nerozumiem tomu, mali sme ta", atlanna: "ja viem, arthur ma zachranil", orm sa spytal: "si s nim?", atlanna: "ano, ste obaja moje deti a mam vas moc rada, ale ty si podlahol omylu, tvoj otec ta ucil, ze su dva svety, ale mylil sa, zem a more su jedno" 

zaverecna epicka bitka

aquaman nechal zomriet v ponorke black mantovho otca

Bartex

Bartex (hodnocení, recenze)

Všechno souvisí se vším a kdo není zapřísáhlý fanoušek těchto nepodarů, tak prostě musí vidět, že to jde od desíti k pěti a že veškerá rozhodnutí jen propad podporují. Marvel jede bomby, jeho filmy se prolínají, jsou tam navzájem různé zmínky o událostech z jiných sérií z universa a obecně ta nejhorší Marvelovka byla druhý Thor a přesně k tomu bych připodobnil Aquamana (z poslední doby "nejlepší" DC film = **) :-D A to už o něčem svědčí. Kde chtěl být Aquaman vtipný, tam to bylo trapné a kde chtěl být vážný, tam to měli odlehčit... Nebudu říkat, že jsem 100% objektivní, protože po Wonder Woman(*) to ani nejde, ale fakt jsem se na Aquamana těšil a zůstaly mi oči pro pláč.

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Kodousek

Podľa mňa vylučuje. Viď DCEU. Tiež mali naplánované filmy dopredu... ale zavládol hype u WW a Harley Queen a Flash išiel do pozadia. Rovnako tak Batman a pod.

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Využívat hype a mít naplánované filmy dopředu se ale přeci nevylučuje. Vše je to o tom, jak daná společnost zvládne nalákat lidi a vytvořit okolo toho kult.

na příspěvěk reagoval tomas.malo

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Kodousek

Ale Marvel nevyužíva hype. marvel mal filmy naplánované na roky dopredu. Akurát využil to, že obľúbenejšie postavy hosťujú vo filmoch o niekom inom a pomáhajú tak spopularizovať aj iných hrdinov. To je to čo u Marvelu funguje - to prepojenie medzi jednotlivýcmi filmami a dopredu nalinkované fáze.

Groot bol tiež mega populárny po GotG a marvel nezačal iba o ňom točiť filmy ako o tej bláznivej ženskej na ktorej meno si už nespomeniem zo Suicide Squad.

na příspěvěk reagoval Ratemus, Kodousek

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

Jo, Keanu je prý fakt dobrej při zemi se držící člověk.

Co mi na něm vadí jako na hercovi je to, že neumí moc hrát :D Jinak by mi přišel docela v pohodě, dvakrát i cool (Neo, John Wick).

Bright měl bezesporu zajímavý nápad, ale zpracování bylo přinejlepším nudné.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

To mě přijde Will super všude kde hraje, ale to neznamená, že se bez něj u SS neobejdu. Navíc vidím, že už zase obnovili přípravy Hancocka 2. Což je za mě sakra očekávanej film. Ačkoliv se bojím, že po výborné jedničce už to bude stát za prd. Taky jsem zvědav, kterým směrem se vydá pokračování Bright.

Mně tak nějak ty osobní kraviny taky moc ve většině případu neserou. Vím, že Cruise sral na manželku a na dcery a další věci. Stejně mě to neodradilo od toho koukat na téměř každý jeho film. Zejména pak díky tomu, že si opravdu umí vybírat role. Navíc ještě v žánrech, které zbožňuju.. (Sci-fi)

Třeba o Keanu Reveesovi jsem slyšel spoustu dobrého jako o člověku, ale z těch filmů a jeho rolí na mě tak nepůsobí. Takže vždy když ho někde vidím, tak ho prostě tak nějak kategorizuju mezi tak trochu hajzlíky.. I přesto, že takový není.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Ratemus

Souhlasím, Aquaman 2 přijde pozdě, DC by mělo být chytřejší a využívat hype jako Marvel a prát to do nás pod tlakem ještě ve chvíli, kdy máme čerstvější dojmy. Zkráceně řečeno, dělaj opět blbost.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig, tomas.malo

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Tak Gunn je to jediné proč mám o film relativní zájem, jinak po jedničce není nic na tom zajímavého..pár dobrých scen tam ale je...no třeba bude i úplně jiný Deadshot v dceu nakonec...oni opravdu se snaží naprosto vymazat a udělat tlustou čáru za vším v Dceu kromě Harley, Aquamana a WW a to bez ohledu na události těchto postav se přímo týkajících...

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

Jo je.. a na rozdíl od Toma mu to nepomáhá k dobrým hereckým rolím :D A mít za manželku takovou šílenou krávu jako je Jada Pinkett-Smith bude taky zřejmě faktor. 

Ta tzv. církev je prý hodně velkej humus, ale já u herců prostě ve většině případů odděluji herce od rolí. Tak můžu jejich osobní kraviny ignorovat.

Co se Suicide Squad týče, no stejně mi tam Will zas tak super nepřišel a stále tomu díky Gunnovi trochu věřím. Warneři budou ale ještě potřebovat hodně změn, aby to vše spravili, no.

na příspěvěk reagoval Ratemus, dragon94

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

dragon94

Nakonec se i Deadshot objeví v Titans... koukám že postavy na které Warner jebe a končí jejich činnost v dceu přechází k Titans...tedy alespoň Superboy jako alternativa k Supermanovi, Deathstroke...za mě skvělé

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

On je Will taky členem Scientologické církve? :D

No neva. Do nedávna byl člen i Cruise a stejně oba patří mezi mé oblíbené herce.

A upřímně se moc nedivím. Taky bych se Warnerům na to vykašlal, obzvlášť, kdyby se pořád něco měnilo... Stejně jako Leto se na ně před pár týdny vykašlal. Herci je pomalu opouští, universum v troskách... Ale pořád to asi není dost k tomu, aby vytáhli zpět Cavillova Supermana.

na příspěvěk reagoval Ratemus, TheDarKnig

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

tomas.malo

Jakto? Vždyˇ%t kvůli němu film posunuli ne? Aby se mohl účastnit natáčení, protože v době natáčení měl dělat na jiném filmu.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Ono jako tímhle tempem bude třetí Shazam s pomalu 30ti letým Billym Batsonem... GG Warner Brothers...

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Leda, že by se fakt chystala nějaká super týmovka. Což by i vysvětlovalo to nadseni co Momoa mel pred par dny, kdyz opoustel WB. Možná ten Flashpoint. Každopádně i tak jsou 4 roky moc dlouho. A pritom se letos vymysli co a jak. Na konci roku se zacne natacet a pristi rok bychom to tu meli. On ten tvurci proces proste neni tak dlouhej ani omylem. Teda pokud se nejadna o novou bondovku -_-. Bud se fakt chysta jeste neco velkyho mezitim nebo se DC boji poslat do kin vice jak 3 filmy rocne a maji rozplanovanych tolik serii, ze se to proste za drive jak 4 roky nestihne. Coz nas vede k otazce jak to bude s ostatnimi filmy a jejich sequeli. (Pisu na mobilu sry)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

Gunn začíná čistku DC filmů

Gunn začíná čistku DC filmů

08.12.2022

James Gunn a producent Peter Safran byli nedávno vybráni jako noví šéfové rebrandovaného DC Studios pod studiem Warner Bros. Discovery a jeho ředitelem Davidem Zaslavem. Gunn, který před pár dny… (více)

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

Studio Warner Bros. chce být druhým Disney

04.06.2022

Nový šéf společnosti Warner Bros. Discovery David Zaslav už nějaký ten pátek pracuje na zásadních změnách, kterými by chtěl přispět k nové éře nejen na poli filmů, ale i seriálů, her, a celkově… (více)

Reklama

Reklama