Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 12
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Videa (120)

Ukázka z filmu 12

Recenze (79)

Zix. 

všechny recenze uživatele

Špatnej seriál to neni, za mě průměr. Občas se pobavím, jindy ale nuda a opakující se vtipy. Moudrý Mike se až nápadně sblíží s moudrou Molly a až moc často řeší problémy svých podivných rodinek nebo kamarádů. Spíš mě ale na tomhle seriálu zaujímá to, že vtipnější scény jsou hlavně s "vedlejšíma" postavama. Třeba Carl a jeho babička, Vince nebo Mikeovo matka mi přijdou mnohem lepší a zábavnější než hlavní představitelé - Mike a Molly. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Co už vymyslet nového na poli situační komedie, když tady snad všechno bylo a něco dokonce stokrát? Možná to celé navléknout od XXXXXL kolekce….i když i s tím nás předběhla Roseanne o více než dvacet let. Jinak standardní sitcomová rodinka……ústřední dvojice a jejich, každý svým způsobem, potrhlí příbuzní a přátelé. Nic víc, nic míň. Nic převratného, nic novátorského. Nic, co převrátí svět televizní zábavy vzhůru nohama. Zároveň ovšem taky nic, co by urazilo. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pod týmto novým americkým sitkomom sú vraj podpísaní ľudia, ktorí sa podieľali na tvorbe úspešného seriálu "Dva a pol chlapa". Pre mňa to nie je veru žiadne mimoriadne vnadilo. Videl som zopár častí a neskrotný Martin Sheen sa mi zdal dosť dobrý, ale nikdy mi "Dva a pol chlapa" ku srdcu neprirástlo. No a keď som zhliadol úvodné diely novinky "Mike and Molly" hneď mi došlo, že toto tiež nebude nič pre mňa. Nemám chuť sa pozerať na vtipný, ľúbostný vzťah dvoch vyžratých, upotených tlustoprdov. ** ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Seriál lehounký jako pírko ... 20 minut klidu, které občas přeruším salvou smíchu až k slzám ... připomíná mi staré dobré časy 80. let ... kdy o nic nešlo a přece to bylo vtipné nebo napínavé ... Prostě dva obézníci se náhodou našli, mají se rádi, vezmou se, chtějí děcko ... a kolem se motá pár prdlých příbuzných, známých a přátel, aby se věci vůbec nějak vyvíjely. Fajn seriál. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dnes sú v kurze pošuci (Ajťáci), držitelia modrej vojenskej knižky (Teorie velkého třesku) a už sa dostalo aj na obéznych. Doteraz slúžili tieto chodiace sny každej zdravotnej poisťovne len ako vedľajšia "veselá" postava. Kto si od 15 nevidel nádobíčko, tak je logicky plný humoru, že jo. Mike a Molly obsahujú tuny prvoplánových narážok, vtipy z domova dôchodcov a zažívajú naozaj úžasne obyčajné situácie. Oceňujem iný prístup, ale len samotný fakt, že hlavné postavy majú dohromady hmotnosť presahujúcu nosnosť výťahu predsa nezaručuje zábavu. V USA je však toľko obéznych, že svoj fanklub si museli nájsť. A M&M(´s)? To nebude len náhodná zhoda. Producenti proste nedali zadýchanému divákovi férovú šancu. ()

Galerie (848)

Zajímavosti (3)

  • Herečka Cleo King, která hraje babičku Carla (Reno Wilson), je jen o 8 let starší než-li on. (..Lucas..)
  • Billy Gardell a Reno Wilson ztvárnili policejní parťnery již dříve, a to v seriálu Heist (od r. 2006). Billy Gardell pak ztvárnil roli policisty také v seriálu Jmenuju se Earl (od r. 2005). (..Lucas..)

Reklama

Reklama