Reklama

Reklama

Mike a Molly

(seriál)
Ukázka z filmu 10
USA, (2010–2016), 40 h 54 min (Minutáž: 18–21 min)

Tvůrci:

Chuck Lorre

Kamera:

Gary Baum

Hrají:

Melissa McCarthy, Billy Gardell, Reno Wilson, Katy Mixon, Swoosie Kurtz, Louis Mustillo, Cleo King, William Sanderson, Holly Robinson Peete, David Mazouz (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(127)

Policajt Mike a učitelka Molly se seznámí na setkání anonymních jedlíků. Jenže Molly má problémovou sestru a matku, která je přesvědčená, že Molly má jen těžké kosti. Mike má zase parťáka s množstvím návrhů, jak by si měl najít nějakou dívku. Najde Mike dost odvahy, aby pozval Molly na rande? (TV Nova)

Videa (120)

Ukázka z filmu 10

Recenze (79)

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě museli natočit Amíci. Když už nevíme, co si s tou obezitou počít, aspoň si z toho uděláme srandu, však to zase taková hrůza není, ne?! Je.. bohužel. A teď to neříkám proto, že by mně vadilo se dívat na dva buřty, kteří se mají rádi a rýpou do sebe ohledně svých proporcí. Spíš je to o těch (ne)vtipech. Tam to podle mě nefunguje, stačí se podívat na pár dílů pro představu a zbytek už si domyslíte, to není třeba vidět dál. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Stejně jako většině lidí se mi nelíbí ani samotná idea sitcomu o dvou tlustejch zamilovanejch, kde je vtip právě v tom, že jsou tlustý. Ale! Přestože Mike a Molly jsou vesměs na facku, vedlejší postavy jsou z valné většiny prostě báječný, takže stojí za to se dívat kvůli nim. Především obě tchýně by utáhly i vlastní show. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Komediálny sitkom o spolužití dvoch tlouštíkov, ktorý na prekvapenie dokáže zabaviť a skrýva v sebe pár svetlých momentov. S Big Bang Theory alebo Dva a pol chlapa, za ktorými rovnako ako za týmto seriálom stojí Chuck Lorre, nemôžme Mika a Molly porovnávať, no v takú bombu úprimne asi ani nikto nedúfal. Melissa Mccarthy v jednej z mála úloh, kde je znesiteľná a ani ostatní herci nie sú najhorší. Vo výsledku celkom príjemné prekvapenie, podľa obsahu by som nikdy nepovedal, že dopozerám čo i len 1 diel... 55% ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Milé děti, nejhorší průser který se u sitcomu může stát je to, že není vtipný a to Mike a Molly opravdu není.Snažila, plakala, nezvládla. Viděla jsem do teď 4 díly, jezdím u toho na rotopedu a holt po ránu tu v Tv nic lepšího neběží, nesympatická vyžraná dvojice, mě nutí na tom rotopedu opravdu máknout, protože do rozměrů průměrné almary opravdu nikdy dorůst nechci, no ono v kontrastu s tou anorektickou matkou, mám chuť k tomu přikusovat hambáče ve velkém, k tomu bych se taky nerada propracovala. Bohužel už 4 díl čekám, kdy přijde něco vtipného a pořád nic nepřichází. ()

Margerie 

všechny recenze uživatele

Velmi podceněný seriál. Jo, Billy Gardell alias Mike mi občas leze s tím svým přitroublým obličejem na nervy, ale jinak hraje dobře a Melissa neboli Molly mu k tomu zdatně sekunduje. Co je ale nejdůležitější - seriál má šmrnc a tah, je správně praštěný, sentimentální ve snesitelné míře a neskutečně milý. A jestli se někomu nelíbí námět lásky dvou tlouštíků, měl by se zamyslet nad tím, co chce v seriálech vidět - vysněný svět krásných, štíhlých a bohatých, nebo reálný svět nedokonalých, ale o to lepších a zábavnějších lidí? ()

Galerie (848)

Zajímavosti (3)

  • Billy Gardell a Reno Wilson ztvárnili policejní parťnery již dříve, a to v seriálu Heist (od r. 2006). Billy Gardell pak ztvárnil roli policisty také v seriálu Jmenuju se Earl (od r. 2005). (..Lucas..)
  • Herečka Cleo King, která hraje babičku Carla (Reno Wilson), je jen o 8 let starší než-li on. (..Lucas..)

Reklama

Reklama