Reklama

Reklama

Assassin’s Creed

  • Velká Británie Assassin's Creed (více)
Trailer 5

Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. (CinemArt)

(více)

Diskuze

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Jak to myslíš :D já tedy nejsem nijaký zastánce Andersona, protože podle mě jediné dva jeho filmy, které za něco stojí jsou Mortal Kombat a pochopitelně skvělý Horizont události. Resident Evil taky není špatný, ale ta hra má takový potenciál, že ani jeho poživatelná jednička mě neuspokojila natolik, abych chrochtal blahem.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

 navíc teď vyšla remastrovaná trojka, kde se hraje za indiána. A co může být víc cool, než hrát za indiány, který bojuje za Američany (USA!!!!!!!!) kteří jim sice sebrali půdu a polovinu z nich vyhladili, ale indiáni je teď zase o všechno obírají v kasínech, takhle totiž funguje karma !!! 

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Já jelikož nikdy nebyl ani masa, ani věrný fanoušek té hry, tak se mi to asi líbilo :-D hru jsem samozřejmě hrál, ale není to moje srdcovka jako jiné tituly. Asi tak jak píšeš no a proto je taky jasné, že na nějaké pokračování můžeme zapomenout.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Ani pre masy, ani pre verných fanúšikov - to bol ten problém. Úplne po svojom! Klobúk dole, ale z reakcií ťažko ostávať prekvapený...

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Tak koukám, že filmový Asssassin's Creed spadl na 59%. Docenit tenhle film se asi u většiny nepodařilo. No co se dá hold dělat :-/ 

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Dragovit

To samé si asi řekli i tví rodiče... než jsi se narodil a oni spáchali sebevraždu. 

ve všech ohledech, špatný člověk.... co ve svém špatném životě ještě vykoná hodně špatného.... 

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

Na Asasína jsem se nejprve těšil, i přes některé negativní recenze jsem tomu dával šance kvůli slibnému hereckému obsazení, jenže to dopadlo mnohem hůř, byla to jedna velká sračka. Děj nekonečná nuda. Hlavní myšlenka o hovně. Přitom natočit film o tajné organizaci cestující v čase do minulosti byla velkou výzvou, jenže se to ani trochu nepovedlo. Ve všech ohledech špatný film.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Aechato6

Aechato6 (hodnocení, recenze)

konvicce

Ty vole konvice ty jsi fakt dement... Jak, že to bylo dělaný pro západní publikum? Ve chvíli kdy je ČR západní tak je i slovensko a ve chvíli kdy je Slovensko východní tak je východní i česko kreténe.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Odurko

Od začiatku po koniec som kukal len na seba nadväzujúce obrázky nič viac. << Příště zkuste vnímat alespoň to co si ty postavy říkají, nakonec zjistíte, že to není jenom o "obrázcích" :D

na příspěvěk reagoval Odurko

Uživatel konvicce smazal svůj příspěvek.

konvicce

konvicce (hodnocení, recenze)

Odurko

Ono to bude nejspíše tím, že tento film byl dělaný pro západní publikum. Nikoliv pro Slováky, což mimochodem prozrazuje už i scénář ve kterém prakticky byla naprostá absence jednoduchý vět a na Slováky až příliš sofistikovaná zápletka. Tvoje znechucení a přirovnání k  hnoji(jak typicky slovenské) naprosto chápu.

na příspěvěk reagoval Aechato6

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Dnes som sa odvážil si to pustiť. Okrem skvelého audiovizuálu ten film nepriniesol nič. Pri Warcrafte som sa aspoň bavil a vedel som, že vizuál má byť podobne ladený ako hry, navyše vo mne vyvolal aj nejaké emócie. Ale tento AC je totálny hnoj čo sa deja týka. Od začiatku po koniec som kukal len na seba nadväzujúce obrázky nič viac. 

na příspěvěk reagoval konvicce, konvicce, konvicce

Demonic189

Demonic189 (hodnocení, recenze)

Jedná sa o BR rip v špičkovej kvalite, ale pri inych filmoch to nebol ani zďaleka taky rozdiel ako tu. Tu to je zatial vrchol, a to už mam čosi napozerané....

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

Jinak k Assassin's Creed filmu jsem chtěl říci jenom tohle, líbilo se mi to i když děj mohl být propracovanější aby to byla fakt úplná pecka, ale jinak jako to bylo povedené a mnohonásobně lepší než celej Warcraft a spol.

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnocení, recenze)

dragon94 , konvicce

Musím souhlasit že Warcraft není zrovna nic povedeného ani dobrého, netvrdím za sebe že je to úplná sračka, ale já jakožto veliký fanoušek hry jsem spokojen tedy upřímně nebyl. Je to digitální splátanina ze strašným chaotickým dějem který nedává normálnímu divákovi (neznalci hry) snad vůbec pochopit vo co go a jak píše dragon94 wtf momentů v příběhu tam je fakt dost. Masky jsou sice fajn a možná ještě něco by se našlo ale to je sakra málo na film podle tak skvělé hry jakou je bezesporu Warcraft.

Související novinky

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

Netflix oznámil hraný seriál Assassin’s Creed

27.10.2020

Po Borderlands, The Last of Us, The Division, Just Cause a mnoha dalších videoherních adaptací oznámených v posledních měsících a letech se teď nově dočká již druhého pokusu o adaptaci také populární… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Margot Robbie na lovu nacistů

Margot Robbie na lovu nacistů

06.09.2018

Australská herečka Margot Robbie (Sebevražedný oddíl) a v posledních letech čím dál populárnější belgický herec Matthias Schoenaerts (Rudá volavka) si zahrají hlavní role v novém drsném thrilleru z… (více)

Kdo natočí Call of Duty?

Kdo natočí Call of Duty?

14.02.2018

Herní série Call of Duty se chystá na velké plátno a možná se toho nemusíme bát. Firma Activision si totiž po vzoru Marvelu založila vlastní produkční firmu (Activision Blizzard Studios), která… (více)

Reklama

Reklama