Reklama

Reklama

Wolf Creek 2

  • Austrálie Wolf Creek 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Vrah z australského vnitrozemí Mick Taylor se po čase vrací sužovat další skupinu nic netušících turistů. Skutečná hrůza začíná ve chvíli, kdy se páreček zamilovaných baťůžkářů vydává do kaňonu Wolf Creek, kde je nucen strávit noc ve stanu. Během dovolené v australském vnitrozemí navštíví trojice baťůžkářů - Rutger, Katarina a Paul - legendární kráter Wolf Creek. Jejich sen o dobrodružství se však promění v děsivou noční můru poté, co natrefí na jednoho z místních, který je postrachem všech turistů: nechvalně proslulého Micka Taylora. Zatímco se před ním partička snaží uprchnout, Mick na ni pořádá nervy drásající hon napříč nehostinnou australskou pustinou. Nakonec přežije jediný - Paul. Toho Mick zatáhne do svého doupěte, kde mu dá naplno pocítit svou krutost. Pokud má mít v zoufalém boji o přežití, z něhož předtím ještě nikdo nevyvázl živý, Paul alespoň nějakou naději, bude muset zapojit všechnu svou vynalézavost, aby přelstil muže, který se za vraždící zrůdou skrývá, a proměnit se ve stejně bezcitné monstrum. (Cinemax)

(více)

Diskuze

Arnyfe

Arnyfe (hodnocení, recenze)

Kincl

To byla také jedna z absurdit, i když ne taková.

Každopádně si můžeme domyslet, že chtěl zůstat na hlavním tahu, protože věděl, že má MT pušku!

Arnyfe

Arnyfe (hodnocení, recenze)

K začátku bych chtěl ještě podotknout takovou banalitu. Kde měl ten policajt zbraň, když se plazil z toho auta? :-)

Samozřejmě po havárii se mohla odjistit, ale je to nepravděpodobné, tak jako u kolegy!

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Proc mu ujizdel po silnici? Ten kamion by to nedal mimo cestu ne?

na příspěvěk reagoval Arnyfe

osmelik151

osmelik151 (hodnocení, recenze)

Jednotka proste iba priemerna sračkárna. Ešte že ten vrah pozabíjal tie tupe sliepky bez rozumu. Herecke výkony slabe. Sám som zvedavý na 2-ku ktoru už mám stiahnutu

19Lenka

19Lenka (hodnocení, recenze)

Za mě lepší jak jednička :) A takovou metodu by měli používat ve školách, to by dětičky jen sypaly ty informace :D

na příspěvěk reagoval TheDon

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Havaj8

Já z toho vypleskanej jsem, protože je to po dlouhé době film, kterej odsejpá od začátku do konce. Po spoustě dvouhězdových pičovin nemám důvod tomu nenasolit. Točí se tisíce hororů ročně, ze kterejch je 75% vykradačka nebo nějakej pojebanej spin off, kterej se ani nepřiblíží kvalitám prvních dílů. Proč bych tomu měl dávat čtyři, když se mi to líbilo?

na příspěvěk reagoval Bloody13

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

TheDon

Ja osobne sem tomu dal 4, takze jsem spokojenej byl. Ale kvuli tomu ze ty si z toho vypleskanej, tak bys po vsech chtel petihvezdy pritom to svoje mouchy melo. Proto je spravna otazka nadhodnocujes to ty nebo to podhodnocuju ja?

na příspěvěk reagoval TheDon

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

TheDon

Tak proc to teda ty nadhodnocujes jenom kvuli jedny scene, na kterou si prave pomyslel. Vyjde to uplne na stejno. Hodnoceni uz tak je celkem slusny.

na příspěvěk reagoval TheDon

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

KnightErik

Já nevím proč těma pětihvězdama tak šetříte. Dyť je to mazec. Stačí jen pomyslet na to, jak mu poslal dolů celej náklaďák. Proč bych to záměrně podhodnocoval...protože se mi tam nelíbila jedna scéna? Asi ne.

na příspěvěk reagoval Havaj8, Lenina666

KnightErik

KnightErik (hodnocení, recenze)

Tak dvojka je jednoznačně lepší a hrůzostrašnějí oproti jedničce, hlavně druhá polovina filmu má opravdu rády. Hlášky taky super. 4* :)

na příspěvěk reagoval TheDon

S.Quentin QUALE

S.Quentin QUALE (hodnocení, recenze)

PetrPan

Jak říkáš....u hororů se není čemu divit. Ale z 18 lidí, kteří to viděli a který mám přidaný, šel na 3* jen ricci, takže to je pro mě směrodatný... ;)

na příspěvěk reagoval Martin741

PetrPan

PetrPan (hodnocení, recenze)

Bloody13

U samoúčelných řezničin,  i když jsou podány takhle skvěle, se to stává často, přišli na něj totiž zkušení diváci - za to si dosaď, co tě napadne :-)

na příspěvěk reagoval S.Quentin QUALE

playboxguest

playboxguest (hodnocení, recenze)

Martin741

Hlavně mi připadala poměrně uvěřitelná, že by se totéž, co hlavní hrdince, mohlo klidně dít i mně, což byl pocit, který se u dvojky vytratil...

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

v té jedničce jsem tomu věři la prožíval to spolu s těmi lidmi, ale tady si režisér myslel čím větší vrahounův nůž tím víc strachu...jak může někdo takhle klesnout od filmu k filmu?

BrunoAnthony

BrunoAnthony (hodnocení, recenze)

:-( Po vynikající jedničce tuctový krvák s mučením, řezáním lidských těl a automobilovou honičkou...pobavili mě jen klokani

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

V popisku hned na zacatku Tri kamaradi, neprislo mi teda ze Paul se s tou nemeckou holkou kamaradil. Jenom takovej mensi postreh, jinak dvojka ve vsech smerech prekonala jednicku a byl sem nadmiru spokojenej.

na příspěvěk reagoval Martin741

Reklama

Reklama