Reklama

Reklama

Helena

(seriál)
Komedie / Rodinný
Česko, (2012–2018), 25 h 3 min (Minutáž: 23–27 min)

Předloha:

Matt Williams (kniha)

Hudba:

Daniel Fikejz

Hrají:

Sandra Pogodová, Leoš Noha, Martina Kavanová, Kristýna Belzová, Jan Maršál, Martha Issová, Petra Hřebíčková, Jaroslav Plesl, Pavlína Mourková (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(58)

Obsahy(1)

Helena se snaží čelit strastem a radostem rodinného života s velkým nadhledem a optimismem. Jenže k tomu všemu chodí do práce a vychovává tři ratolesti. Tak se nejednou stane, že jí jde ze všeho hlava kolem... (TV Nova)

Recenze (261)

slatkac 

všechny recenze uživatele

Jsem dobrej, předpovídal jsem, že tohle bude silná sračka a hle, měl jsem pravdu!! Leoš Noha a Sandra Pogodová jsou sice zajímavý pár, ale nic nemění na tom, že se to snaží vypadat jako mix Comebacku, Roseanne a Ženatého se závazky. Škoda. Pro mě to je další nudná slátanina, u kterého se zasměju 2x během 20 minut. A dialogy psal asi nějakej dement s trojnásobnou lobotomií. 20%. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Zase jdu "proti proudu" ale mě tento seriál hodně baví. Miluju Sandru Pogodovou, miluju tenhle typ humoru a la Roseanne a nechápu jak to může někdo srovnávat s pitomostmi jako byli Nováci a Horáci. ()

draggo odpad!

všechny recenze uživatele

Další seriál "ze života", a opět o zcela nezajímavých, obyčejných a průměrných lidech - což Herlenu víceméně předem odsoudilo k neúspěchu, neboť bez zajímavých postav dobrý seriál neuděláte - i na ty VKV se dalo dívat právě díky tomu, jak byly všechny postavy schematicky přestřelené. Měla to být údajně komedie - škoda že jsem se během seriálu ani jednou nezasmál, tenhle typ "humoru" je něco co se mi absolutně příčí. Zápletky jsou banální a nudné, Sandra Pogodová hrozná (do role se vůbec nehodí), takže nemám za co dát byť jedinou hvězdu. TV Nova nezklamala a po povedeném Comebacku, Kriminálce Anděl a Expozituře opět spadla do starých časů a vyprodukovala prvotřídní hnůj. /5% a odpad!/ ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Nevtipné.. mělo by se to rovnat Comebacku, jenže u tohohle se zasměje člověk jen párkrát.. Ukázky mě nijak nepřesvědčili, a nepřesvědčil mě ani samotný seriál. Simpatická dvojice hereckých manželů.. Sem tam povedený scénář.. Moc kladných vzpomínek ale nemám ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Příčí se mi, když mi někdo říká kdy se mám smát - je to něco jako ukázka demence lidu,že musí poslouchat co "je" vtipné.Bohužel tohle je "seriál" u kterého mi to extrémně vadí,jelikož COKOLIV co uslyšíte slovo od slova - tudíž každé druhé slovo v dialogu je podloženo smíchem "živého publika".Jsou i známé seriály u kterých to není na škodu např. Přátelé nebo Will a Grace, jelikož tyhle seriály jsou samy o sobě vtipné díky brilantním scénářům - což se o české tvorbě říci nedá.Všudypřítomná a přehnaně ukecaná Sandra Pogodová(která je bohužel rodačka z naší krásné Olomouce)situaci nezachrání-ne že by jí to nějak šlo.Situace ve které malá holka cca 13 let s blond vlasy řekne o jakémsi klukovi po shlédnutí porno časopisu: "Proč se jim chce dívat na hromadu holek,který neznaj??" - proč asi proboha?????Nohácký(novácký) herec pan Noha je ztělesněním typicky vyhlížejícího nechutného hloupého Čecha,který chlupatí na všech viditelných částech těla a hrdě vypíná pod bílým pocintaným tílkem svou chlupatou obtloustlou hruď.Vážně si někdo z vás myslí,že je to vtipné, vkusné a zajímavé???Kdyby alespoň šlo jen o mizerné herectví ale tady je mizerné VŠE počínaje scénářem. ()

k4n9ur odpad!

všechny recenze uživatele

Hnus všech hnusů. Nejsympatičtější ze všeho obsazenstva je tam kameraman.... a to ho ani nemusim vidět. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Další neuvěřitelná seriálová sračka!!! Kéž by se to mohlo zavírat do trezorů jak za komunistů! Nebo rovnou pálit! ()

Rosalinda odpad!

všechny recenze uživatele

Především vůbec nechápu, jak někdo může takovouto super "vtipnou" slátaninu vůbec pustit na obrazovky. Hmmm, možná bych se nad sebou měla zamyslet a spíš se ptát, jak tohle vůbec někdo může natočit!? Nebo pořád málo? Jak tohle vůbec někoho napadne a někdo se to odváží realizovat? No dobře, každému podle jeho schopností, každému podle jeho představ! ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Zlatý "Comeback". První řada se ještě dala sledovat, nejvíc mě asi bavil malý Maršál v roli Marka, ale s druhou řadou a změnami v obsazení přichází kvalitativní sestup. A ten nahraný smích se fakt nedá poslouchat! ()

Fanucci odpad!

všechny recenze uživatele

Vrchol trapnosti. Nektere dily jsou naprostou kopii Roseanne. Dil s lednickou a umrti pojistovaka je obslehnuty uplne. Pokud nema Nova licenci tak to je myslim trestne. Ubohost ze strany scenaristu a tvurcu.. ()

Pirabin 

všechny recenze uživatele

První díl byl něco strašnýho. Pak jsem si pustil asi 30 a ten byl dobrej, pro svoji cílovku. Já bych na to nekoukal ale dalo se to. Takže za mě 3h. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

Každý Sitcom nemůže být rázem Comeback. Pravdou bohužel zůstává, že jich většina dosáhne kvalit Heleny. Nejde jen o zvolený humor, ale i o scénář, postavy, režii, prostě souhru všeho, co činí film filmem. Zde je to však o to těžší, že každá epizoda musí přijít s něčím zajímavým a zároveň dost dlouhým i krátkým na zábavné vyprávění. Helena tohoto kouzla nevyužila. Je natahovaná a vlastně i bez nějakého ucelenějšího děje. Postavy jsou nudné, až odfláknuté. Herci to nijak nezachraňují a celkově to vše dává maximálně na tu jednu hvězdičku. Tedy u mě 20%. Není to hold šálek mého čaje. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama