Reklama

Reklama

Avengers: Age of Ultron

  • USA Avengers: Age of Ultron (více)
Trailer 4
USA, 2015, 141 min

Pokus miliardáře Tonyho Starka oživit program na udržení celosvětového míru skončí nezdarem a největší hrdinové světa, včetně Iron Mana, Kapitána Ameriky, Thora, Neuvěřitelného Hulka, Black Widow a Hawkeye musí čelit děsivému nebezpečí. V sázce je osud celé planety. Povstane zlovolný Ultron a jenom Avengers mu mohou zabránit v uskutečnění ďábelských plánů. Nová křehká spojenectví a nečekané zvraty jsou zárukou vzrušujícího a jedinečného akčního dobrodružství globálních rozměrů. (Falcon)

(více)

Videa (57)

Trailer 4

Recenze (1 506)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Furt to samé dokola. Tady bohužel navíc chybí soudržnost a dynamika jedničky. Ve vší té komiksácké klišovitosti tedy zbyly jen skvěle rozehrané postavy a bistrý důraz na vedlejší, ne tak silné a přesto velmi zajímavé hráče (Hawkeye, Widow). To laškování s Hulkem si sice mohli tvůrci odpustit, stejně tak lacinou akci "jen aby byla", ale plynule digitální celky jsou cool ne že ne, i když z toho pomrkává spíše Zack Snyder se svými zoomovačkami. Whedon nicméně nepředvedl nic revolučního, jen zkasíruje těžké prachy, protože dělá to co funguje nevíc. Od všeho něco, tedy neurazí se nikdo a nažerou se všichni. Jsem zvědav kolik desítek komiksů s identickou dějovou narací/kostrou budou muset hollywoodští tvůrci udělat, než to diváky trkne, že je to všechno na jedno brdo ? Pak bude muset opět nastoupit tvůrce jako je Nolan a přepsat dějiny. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

První dojem po shlédnutí druhých Avengers je takový, že to není lepší než jednička. Místy je to příliš uspěchané a jindy naopak roztahané. Počínaje bitkou Hulk vs. Hulkbuster se ale na plno rozpoutávají bombastické orgie, kde naplno začíná fungovat jak brilantní chemie mezi postavami (a s tím související humor), tak parádní technická stránka a to nejenom, pokud jde o triky, ale především práce s kamerou a střihem je precizní... Poslední cca hodinu jsem prakticky nedýchal. Takže ano. Za mě rozhodně palec nahoru a v kině ještě minimálně jednou... ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Ještě naštěstí nejsem přejeden - ani zdaleka. Poznal jsem to podle hloupého dětinského úsměvu, který mi z tváře nezmizel v podstatě od první zasněžené akce až do závěrečné obrany kostela. Ta mi mi navíc po x letech konečně umožnila vidět naživo něco, co do dneška existovalo pouze na stránkách comicsů. Pravděpodobně nejvíce eye-candy momentka roku v už na první pohled jakoby nejdražším filmu historie vůbec. Takže jo. Sakra jo. Rád chodím na penězmi nacucané spektákly o superhrdinech, a doufám, že se na tom do budoucna vůbec nic nezmění. Radost pohledět. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Zlovolný Ultron sice povstal, ale čí zásluhou, že ... takhle zbytečně si to komplikovat. Sem tam jsem cítila v tom akčním boji proti nepříteli až příliš velký zmatek a při občasném vtipkování mezi účastníky jsem zaznamenala i hluché místo, které ale naštěstí nemělo rozměr mezigalaktické vzdálenosti a zavčasu ji vystřídala další mega bitva dobra se zlem. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Amíci se vysrali na všechno kolem a udělali to v čem jsem jsou nejlepší na světě. Dali do kupy jakýs takýs děj, kterej postavili na originálních efektech a vynikající práci kameremana a podívejme na to, zadařilo se. Film ani trošku nenudí, pořád je na co se dívat, film se nepodbízí rádovtipem ani dlouhými dialogy z firmy Srceryvný dojáček s.r.o. . Prostě pojď diváku kecni si na zadek, dej nám 140 minut tvýho života a my tě za to pobavíme, jak nejlíp umíme a to mě přijde jako hodně dobrej obchod. ()

Galerie (201)

Zajímavosti (140)

  • Black Widow (Scarlet Johansson) ve filmu osedlává motocykl Harley-Davidson LiveWire, první elektrickou motorku od této značky. Jde o předváděcí prototyp určený pro výzkum zájmu veřejnosti o elektromotocykly v USA, Kanadě a Evropě. (Saur.us)
  • Ve scéně s dětmi Hawkeye (Jeremy Renner), je možné vidět, že si jeho syn čte oblíbenou dětskou knihu "Deník malého poseroutky". (Dracconnis)
  • Celosvětová premiéra proběhla 13. dubna 2015 v Los Angeles. (Varan)

Související novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (více)

Joss Whedon se vrací do televize

Joss Whedon se vrací do televize

15.07.2018

Režisér prvních dvou Avengers Joss Whedon se mezi geeky poprvé proslavil díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Od té doby měla jeho kariéra jenom vzestupnou tendenci, jenže pak přišlo zklamání řady… (více)

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

28.06.2018

Akční komiks Bloodshot s Vinem Dieselem (Rychle a zběsile) v hlavní roli se pomalu přesouvá před kamery a nyní bylo konečně taky oznámeno obsazení hlavního záporáka. Postavu nelítostného Axe,… (více)

Black Panther velkolepě ovládl kina

Black Panther velkolepě ovládl kina

19.02.2018

Dlouho to vypadalo, že je značka pro blockbuster to nejdůležitější. Teď se však ukazuje, že je (minimálně) stejně důležitá i péče o ní. Kdybyste se před pár lety zeptali, jestli za první víkend utrží… (více)

Reklama

Reklama