Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

misterz 

všechny recenze uživatele

Úplne sa stotožňujem so všeobecne prijímaným názorom, že ide kvalitatívne o krok vzad. Dvojka nám neponúka nič nové, čo by nám už predtým neponúkla jednotka, ba skôr si myslím, že niečo i stratila. Stratila to kúzlo atmosféry starej legendy, ktoré so sebou priniesla jednotka. Tiež vidím problém v hercoch, ktorí sa mi javili pomerne nesympatickí a po hereckej stránke aj dosť nepresvedčiví. Navyše potenciál detí mi prišiel totálne nevyužitý - žiadne masky, žiadna strašidelnosť, žiaden des. Jediné pozitívum vidím v ľakačkách, ktorých tu bolo dosť, len škoda, že ich často človek čakal. Slabý priemer. 55/100 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Jelikož mě příliš nenadchla jednička, nemohla mě tím pádem ani příliš zklamat dvojka. Proč, to už jsem psal minule - horror, ve kterém hrají (a navíc rádoby straší) malé děti, nepovažuju za pořádný horror. Takže z mojí strany vcelku spokojenost z dobré řemeslné práce, z výpravy, z hudby, ale žádné velké nadšení ze samotného děje. A teda nechci ze sebe dělat nějakýho měkotu, ale mně kdyby někdo ufiknul srpem půlku pracky, těžko bych pak ještě duchapřítomně pobíhal po domě, zachraňoval oběti a hlavně vyklidněně šoféroval auto. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

O dost slabší pokračování, které pravděpodobně stoplo případná další pokračování. S blížícím se koncem jsem zjistil, že příběh zase tolik špatný nebyl, ale určitě jsem nenašel jediný důvod, abych se na tohle ještě někdy podíval. Castingově i hororově obrovská slabota. Jedna lekačka a nulová atmosféra prostě horor neudělají. 40% ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Očekávaný horor Sinister 2 je tady a tajemno a velké znepokojení naprosto zmizí, ale to se dalo čekat. Do toho komunikace kluků s duchy, nebyl také moc dobrý tah, zjevují se až moc. Hudba výborná a atmosféra se drží, i když hudba nenabídne nic nového. Pár velmi solidních lekaček najdeme, nebo spíš Sinister 2 zakládá právě na nich a to neberu jako nějakou nevýhodu ba naopak. Kazety opět perfektní, škoda jen toho, že i herci nebyli tak skvelí jako v prvním díle, nebylo jim tolik věřit. Při slabém roku 2015 je tohle jeden z těch lepších, ač na velké hraně .. 7/10 = 70% ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Leč "wow" efekt z jedničky se zde neopakuje, tak času nelituji. Z Bughuula se díky jedničce stala jedna z velice oblíbených hororových postav a na tom staví dvojka. Funguje to? U mě ano. Příběh naštěstí není nějak extra debilní na to, abych se chytal za hlavu a přál si konec, jako tomu bylo třeba u The Nun (2018). Naopak, byť ne jako v jedničce, tak mě film dokázal vtáhnout. Nepamatuji si na hluchá místa, atmosféra velice dobrá, hudba taktéž. Byť již není nic od kapely Aghast. Herci nerušili vůbec, naopak jsem si je i oblíbil. Na snímku je sice vidět z části "mainstreamost", ale ne nějak přehnaně. Osobně jsem rád, že jsem o Požírači dětí dozvěděl něco více, strávil s ním další film a byť trojka by již být nemusela, tak s těmto dvěma se budu rád vracet. Ať již kvůli Bughuulovi, nebo pro dávku krásně nepříjemné atmosféry. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Illinois na místech Kankakee, Chicago, Joliet, St. Anne, Grant Park, Forest Park a v Chicago Studio City. (noelcoward73)
  • Na tabuli v kancelárii profesora je nakreslený démon červenej tváre z filmu Insidious (2010). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama