Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (388)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Sinister 2, je to jako kdyby jste si koupili čínskou verzi Pilsner Urquel (pro méně zkušené: je to pívo), zkazíte si chuť a ještě k tomu máte v drž..., pardon, v ústech hroznou pachuť nekvalitního béčkového píva. U druhého Sinisteru jsem měl takovouto zahořklou pachuť v hlavě, kde se mi během sledování tohoto hororového paskvilu rojil pořádný tok bordelu negativních myšlenek a prožitků. ___ Režisérsky absolutně nezvládnutý počin. Ačkoliv mám Derricksona v oblibě, za tenhle scénář bych ho společně s panem režisérem Foyem nakopal do zadku! ___ Koncept psychopatických, zfanatizovaných mutantních děti, které si štáb zřejmě vypůjčil z Bohnic byl do oka bijící. Postupem času se pomalu bojíte průměrných výkonů rádoby herců více, než hororu samotného! Třešničkou na dortu byl odfláknutý střih, který místy připomínal vizuální efekty starých televizních filmů osmdesátých let. ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Po úspěšné jedničce vzali značku do ruky fušeři z Blumhouse Productions (Jesebelle, Visions, Dark Skies a podobný sračky) a vytvořili přesně ten samý generický hororový produkt, na který se specializují. Tedy hloupé laciné lekačky (včetně toho, že poslední záběr je lekačkou (hloupou, lacinou)), děti, rozdělená rodina, izolovaný dům a hlavně neschopnost vzbudit jakoukoli emoci dále než tu samou sekundu kdy onen podnět proběhne. Je to usledovatelný, pár nápadů zde taky je a třeba snahu scénáristy to z minulého dílu dějak přicvakat dohromady je třeba ocenit, nicméně se můžete připravit na to, že za týden nebudete vědět, že jste to viděli. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ani první díl na mě neudělal příliš dojem, takže od druhého dílu jsem příliš neočekával. Je to slušně natočené, pásky jsou v pohodě ( Krokodýl jednoznačně vede), lekačka na mě nefungovala ani jedna, dokonce ani těch pokusu příliš nebylo ( Insidious 3 jich měl na kontě kolem 15!). Bughuul se moc neobjevoval a finále taktéž jako v prvním díle nemastné neslané. Koukatelný průměr. 55% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Po unikátní jedničce už se nic originálního vymyslet v podstatě nedalo, a tak si Skot natáhl přes xicht punčochu a vydal se vyloupit Kukuřičné děti a Paní v černém. Na první štaci ho Malachaj se smíchem sekl srpem horizontálně přes prdel, takže na ní teď konečně má presbyteriánský kříž, na štaci druhé na něj Hery Potrat poštval Myslomrda, tudíž z něj nakonec vypadl tupý rychlokvašný blábol, jen aby se rychle zaparazitovalo na úspěchu prvního dílu. K tomu všemu asi pochopil, že scénář tentokrát stojí za vyhnitou pochvu, a tak fikaně vycouval z režie a hodil pádlo do ruky nějakému irskému nekňubovi, který již dříve žluklým zvratkem s názvem Citadela jednoznačně prokázal, že je pro Holyvůd nesporným talentem a mohl by třeba skvěle kouřit čuráky na Sansetbulváru. Když si člověk navíc představí, jaké roztomilé vyfikundace by se daly vyvádět s hustým středověkým lidožravým démonem, a pak spatří jen mikroprostřihy na zfetovaného mastňáka s pomoučenou držkou, má chuť se hlasitě rouhat, i když by pak za to mohl skončit v nebi. A tak nezbývá, než si závěrem s chutí zapičovat, jednak proto, abych splnil kvótu zneužívání bezúčelných vulgarismů HOMOvy nové a lepší filmové publicistiky, a druhak abych vyzdvihl lapidární vševýstižnost a rétorickou variabilitu ženského zevního genitálu v návaznosti na úsporu diskového prostoru. Takže, atmosféra jedničky v piči, scénář a režie totálně na piču, démon kompletně zpičený a jediná piča, která stála za podívání, byla ta katalogová MILFka v hlavní roli (142 znaků!). Pro hochy z filmové teorie ještě uvádím necenzurovanou verzi, protože piča je pro ně příliš abstraktní pojem: Genius loci sekundární progredience lze determinovat jako přinejmenším insuficientní až skurilní, valor režijního a scenáristického kontributu aproximálně osciluje okolo nihilu, eikon démona evokuje sardonický paskvil a femininní prvek mi afikoval iritující asfyxiofilické tenze v genitální oblasti (263 znaků!). ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Za sebe mohu říct, že se jednalo o poměrně důstojné pokračování. Děsivé to sice nějak závratně není, ale pár video vraždiček je působivých a hlavní dějová linka vyloženě nenudí. Pochválil bych i několik málo lekaček, které opravdu zafungovaly. Naopak bych celkem pohanil nezajímavou mámu a její dva synátory. Zkrátka se jedná o takový hororový průměr. Kdo nebude moc čekat, ten bude zřejmě spokojen. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Tržby ze severoamerických kin činily 27,7 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových dosáhl 53,3 mil. (NIRO)
  • Ve filmu měla být původně i scéna, kde chlapec sestřeluje plechovky prakem. Když je však shazuje, na plotě přistane ptáček. Chlapec na něj míří, ale vystřelit nedokáže. V tu chvíli přichází jeho bratr, ptáčka sestřelí a rozdupe ho. Vše sleduje z okna jeho matka. (pornogrind)

Reklama

Reklama