Reklama

Reklama

VOD (1)

Do opuštěného venkovského domu se nastěhuje Courtney Collinsová se svými dvojčaty, devítiletými syny Dylanem a Zachem. Brzy ale zjistí, že nejsou mezi stěnami domu asi až tak úplně sami. Na scénu krvavého příběhu se vrací stará promítačka a filmy, kamera, duše dětí, zavražděné rodiny využité jako oběť něčemu či někomu... Malý Dylan se mění, chová se stále záhadněji a zdá se být pod vlivem divných sil. Bagulova chvíle se blíží. Je nějaká naděje zastavit blížící se krvavý rituál? Jsou opuštěný dům nebo nedaleký kostel dostatečnou ochranou? Nebo spíše pastí? Najde se pomoc? (Cinemart)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (388)

hladass 

všechny recenze uživatele

Zcela zbytečná, nastavovaná kaše, která oproti mrazivému prvnímu dílu zaostává prakticky ve všech směrech... Postavy jsou vykresleny čistě černobíle a kromě bývalého policisty z prvního dílu, který oba filmy propojuje, není komu fandit... Lekačky, i když je jich více, absolutně nefungují, domácí videa, zejména to s krokodýlem, jsou sice zajímavé, ale už nijak nepřekvapí... A konečně ten největší průser a tou je atmosféra... Zatímco první díl se pyšnil temnou, mrazivou atmosférou, ve dvojce po ní nejsou ani stopy... Takže za mě zklamání... ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nahrávky na páskách jsou děsivé asi jako video, kde si Palaščák s Láďou vyjasňují zhodnocení výpalného (takže vůbec), duchové dětiček mi při zívání vysadili sanici, Vrána Bagul tu a tam udělá baf a herci se předhání v amatérismu ochotnických výstupů. Podezřívám Derricksona, že už při psaní přiblblého scénáře myslel na to, aby se na jeho jedničku vzpomínalo s nostalgickou hrůzou, protože druhý ministr umělecky zachyceného zla ji nejen atmosférou minul obloukem o velikosti Gateway Arch. Opět ten případ, kdy je sequel stejně zbytečný jako Afroameričan sedící poslední únorovou neděli v hledišti Dolby Theatre.. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ždímačka úpěšné značky. Neni to úplně marný, nepříjemný jsou hlavně "found footages", kde mě vyloženě potešilo využití nechutné torture popravy s použitím krysy, což autoři načerpali z literatury o historii trestu smrti. Trapný jsou ale dětstí duchové, jejichž účast ve spolupráci s už kurva v tomto žánru otravným rodinným dramatem dělají ze Sinistera 2 věc zbytečnou a vynechatelnou. Na něco, jako byla Youngova hudba, ihned zapomeňte. Měl jsem hororový půst, takže jsem smířlivější. Být v horším rozpoložení, jsou to dvě hvězdy. 55% ()

Genero 

všechny recenze uživatele

První Sinister byl dozajista hororová pecka. Promítači v panice prchali z promítacích kabin, sotva distributor dodal plechovou krabici se zlověstným obsahem, stateční a ostřílení hororoví matadoři si v kinosálech vzájemně zakrývali vytřeštěné bulvy a paní Generová mi přemáchla spodní prádlo. Není tedy divu, že se démon pan Bubák rozhodl pro svůj velký comeback. Bohužel by některé série měly mít nanejvýš jeden díl. Pan Bubák byl před třemi lety opravdový děsupán, navodil tísnivou atmosféru něčeho neviditelného, nebezpečného a řádně zkurveného a klidně bych si s ním založil metalovou kapelu. Nyní je z něj vágus v pršiplášti, co jen tak pobubává někde v koutě a cpe se do každého záběru. Teda nevím, jakou pobírá takový babylonský démon mzdu, ale já bych za 75 hrubého alespoň natáhl přes hlavu prostěradlo a huhňal na režiséra a další členy štábu: Mulisi, mulisi, vy píče! Takže ve výsledku neškodný a uspávací horor o otravných fakanech a přiblblých lepenkových krabicích. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (10)

  • Na tabuli v kancelárii profesora je nakreslený démon červenej tváre z filmu Insidious (2010). (Pat.Ko)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 34. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama