Reklama

Reklama

Legenda

(seriál)
Trailer 6
USA, (2014–2015), 14 h 31 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Sean Bean, Ali Larter, Tina Majorino, Amber Valletta, Morris Chestnut, Rob Mayes, Billy Brown, Frank John Hughes, Blake Robbins, Keon Alexander, Linda Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Tajný agent Martin Odum je mistr v převtělování do cizích identit. Díky tomu se dokáže infiltrovat do těch nejhorších zločineckých organizací. Jednoho dne však potká tajemného muže, který mu řekne, že není tím, kým si myslí... (TV Prima)

Recenze uživatele emma53 k tomuto seriálu (1)

Legenda (2014) 

Šla jsem do toho s vědomím, že se jedná o mainstreamový americký seriál, kterých se rodí ročně mraky. Faktem ale je, že jsem se ani minutu nenudila, stala jsem se totálně závislou hned po prvních dvou dílech a tak to pokračovalo až do závěrečného finále. Sean je vynikající chameleon, celé je to jeho jedna velká jízda a čtvrtý díl mě dostal už úplně. Tudíž neváhám hodnotit tak jak hodnotím.......... a klidně mě považujte za náctku :-) Co se týká žánru, tak bych přidala thriller a rozhodně tomu nechyběla akčnost. A kdo tam na mě působil moc sympatickým dojmem, byl nenápadný a pro mě téměř neznámý Morris Chestnut jako Tony Rice. Když je špatné počasí a nebo chcete zkrátka jenom trochu vypnout, udělejte si kafčo, kupte si buráky nebo cokoliv na co máte chuť a k tomu je Legends to pravé ořechové. ()

Reklama

Reklama