Reklama

Reklama

Legenda

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2015), 14 h 31 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Sean Bean, Ali Larter, Tina Majorino, Amber Valletta, Morris Chestnut, Rob Mayes, Billy Brown, Frank John Hughes, Blake Robbins, Keon Alexander, Linda Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Tajný agent Martin Odum je mistr v převtělování do cizích identit. Díky tomu se dokáže infiltrovat do těch nejhorších zločineckých organizací. Jednoho dne však potká tajemného muže, který mu řekne, že není tím, kým si myslí... (TV Prima)

Recenze uživatele KevSpa k tomuto seriálu (1)

Legenda (2014) 

Trochu hektický začátek, ale rozehrané je to víc než zajímavě. Navíc Sean Bean tu rozhodně bude mít co hrát, jen doufejme, že tentokrát přežije až do konce seriálu. Pilot - 80% Není to sice vyložená pecka, klišé jsou sem tam otravná, ale proměny Seana Beana jsou prostě parádní a nemůžu se dočkat každého dalšího dílu... Tak po tom solidním rozjezdu následoval opravdu parádní dojezd a Legends tak ve výsledku velice potěšil. Škoda, že sledovanost je malá a další řady se nejspíš nedočkáme, protože po tom finále bych ji tuze moc chtěla. 1. série - 80% Zázraky se dějí, druhá série bude! --- Ve druhé řadě předvedli tvůrci skvělý restart, většinu děje přesunuli do Prahy a dovolili si na nás vybalit tolik flashbacků, až se z toho divákům zatočila hlava. Hlavně těm, kteří nejsou schopni udržet chvíli pozornost, což vedlo k nepříliš dobré sledovanosti a ukončení celého seriálu. Pro mě ale druhá série předčila tu předchozí a na takovou jízdu bych se mohla dívat donekonečna. Škoda. 2. série - 90% ()

Reklama

Reklama