Reklama

Reklama

Legenda

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2015), 14 h 31 min (Minutáž: 41–45 min)

Hrají:

Sean Bean, Ali Larter, Tina Majorino, Amber Valletta, Morris Chestnut, Rob Mayes, Billy Brown, Frank John Hughes, Blake Robbins, Keon Alexander, Linda Park (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Tajný agent Martin Odum je mistr v převtělování do cizích identit. Díky tomu se dokáže infiltrovat do těch nejhorších zločineckých organizací. Jednoho dne však potká tajemného muže, který mu řekne, že není tím, kým si myslí... (TV Prima)

Recenze uživatele Kothy k tomuto seriálu (1)

Legenda (2014) 

Je to špiónský seriál se Seanem Beanem a Ali Larter. Sean vystupuje jako Martin Odum, který je agent FBI a pracuje v utajení. Vžije se do svých rolí a proto je velmi přesvědčivý. Jenže se do své role občas vžije až moc a už přestává vědět, kdo vlastně. Těchto tajných identit má více. Časem se začne děj vyjasňovat. Celé je to jedno velké vládní spiknutí a nikdo neví, komu může věřit a komu ne. Docela se to zamotá. Končí to celkem otevřeně. Ali Larter je úžasná jako vždy. ;) I Željko Ivanek si tu střihl pěknou roli. 2. série se přesouvá do Londýna, Prahy a Čečenska. Je v ní mnohem více flashbacků. Celkově je pojatá úplně jinak. Zabývá se hlavně Martinovým mládím a jeho pražským krytím. Celé se to dost zkomplikuje. Občas je děj díky velkému množství dost nepřehledný. Opět to končí otevřeně, ale další série se už bohužel zřejmě nedočkáme... Hraje tam Klára Issová a Miroslav Táborský. :) "To není kamera, ale kouřový snímač." :D ()

Reklama

Reklama