Reklama

Reklama

Rapl - Série 1

(série)
Česko, 2016, 12 h 52 min (Minutáž: 58–61 min)

Režie:

Jan Pachl

Scénář:

Jan Pachl

Kamera:

Marek Janda

Hrají:

Hynek Čermák, Lukáš Příkazký, Alexej Pyško, Lucie Žáčková, Tomáš Jeřábek, Kristýna Frejová, Cyril Drozda, Aneta Krejčíková, Sara Sandeva, Miroslav Etzler (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (69)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série Kunešova vyhnanství na sever mě bavila. Co na tom, že u nás neexistuje místo, kde by svítilo slunce tři hodiny denně a k severnímu polárnímu kruhu je to od nás nejméně čtyři dny jízdy na sobovi, když na Jáchymovsku řádí holohlavé ušaté torpédo, jehož jazykové schopnosti jsou pro mne častým zdrojem zábavy. ()

bohous007 

všechny recenze uživatele

Detektivni seriál z prostředí krusnych hor. Detektiv Kunes je po incidentu s pritelem sve byvale zeny prerezazen do Jáchymova, kam odjizdi se svou dospivajici dcerou. Ma specielni úkol, vyresit dosud neobjasneny pripad vrazdy policistky. Kunes ma sverazny pristup k reseni kriminálních pripadu a kolegum dava poradne zabrat, chvili trva nez si to tam sedne. ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající česká kriminálka, v současné době na našich obrazovkách bezkonkurenční seriál. Nevím sice, zda se budu dívat na reprízy, přece jen krimi má kouzlo v odhalování pachatele zločinu, ale rozhodně vím, že bych rád viděl pokračování a těší mě, že pokračování se již chystá. Kromě skvělého Hynka Čermáka je nutno vyzdvihnout i neméně charismatického Alexeje Pyška. Dále si zaslouží pochvalu vynikající kamera a téměř bezchybný scénář s nečekaným (dů)vtipem. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Pachl je král současné české kriminálky! Výborně vystavěný příběh odehrávající se na pozadí zajímavých a nápaditých případů, ve kterém se prolíná nejen skvělá zápletka a syrová akce, ale také perfektní charaktery, napětí i vášeň. Vyšetřovatelé jsou lidští, záporáci omylní a vše klape tak jak má... Rapl mě velmi mile překvapil a považuji jej za nejlepší kriminální sérii, která u nás za poslední roky vznikla... ()

stone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kluci ze skutečné mordparty musí uchcávat. smíchy. Česká televize chtěla ušetřit na profesionálním poradci a tudíž je pan Pachl za mimoně i se svým scénářem. Vraždy zásadně řeší krajské oddělení a ne okresní policajti a určitě ne tak, jako tady tihle:)) Když policajt nepozná mrtvolu a musí přijet patolog, aby zjistil že to mrtvola není, tak to už je fakt silný matroš... Nehledě na to, že Hynek Čermák je ubytovaný v chaloupce, ze které jakoby minutu před tím vykopali nějaké sudeťáky. Ale jinak dobrý :) Hlavně ať se to nedostane mimo českou kotlinu, nebo zase budeme populární..... ()

Galerie (185)

Zajímavosti (59)

  • Hlava gangu (Ivo Trajkov) je zadržena na Radošovském mostě. Radošovský most je krytý dřevěný silniční most vedoucí přes řeku Ohři v Radošově, části Kyselky v Karlovarském kraji. Most stojí na kamenných pilířích z 2. poloviny 18. století. V roce 1980 prošel most generální obnovou. Dne 18. července 1986 v ranních hodinách vyhořel a následně byl v roce 2003 opětovně vybudován. Poté do něj vrazilo auto, které ho poničilo. (sator)
  • Vystrašený Kuneš (Hynek Čermák) nalezne při pátrání na půdě kunu, jedná se o vtípek tvůrců. (sator)

Reklama

Reklama