Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Třetí díl série už nemá s předchozími dvěma jedinou souvislost a my místo toho sledujeme další film z počátku století, kde vystupuje obří pravěký žralok. A je zajímavé sledovat odlišný přístup než u filmu ze stejného roku Megalodon. Zatímco ten sází na počítačové efekty, tady tvůrci v některých záběrech použili záběry skutečného žraloka (patrně po vzoru Eda Wooda vzali vyřazené záběry z lepších filmů) a doplnili je různými maketami. I proto jsem se na začátku obával, že tam bude jenom Megalodoní mládě. Pak se však objeví dospělý a začne ta pravá šílenost. Je to neskutečná blbost, ale prostě baví. Žralok zaútočí na jachtu, lidi z paluby skočí šipku do jeho úst, borec najede na vodním skútru do tlamy... Ze série Žralok útočí mne zatím tento film bavil nejvíc, stejně tak z trojice megalodoních filmů ze začátku milénia (krom výše zmíněného ještě slabší Lovec žraloků). Dávám slabší dvě hvězdy, ale čekal jsem to horší. ()

uzzi odpad!

všechny recenze uživatele

Přišlo mi to vtipné, sice s několika pivky v hlavě a pouze s viděnou poslední inferno-částí, ale opravdu tohle nikdo nemohl myslet vážně. Obří žralok polkne člun se třemi lidmi, chlapíka ve skvělé scéně při skoku z lodi přímo do držky atd. Triky připomínající že Ed-wood nebyl zase tak mimo. Tvůrci se asi totálně zdrogovali něčím hooodně silným a vytvořily sračku jak cep. Ale je to fakt sranda. ()

Reklama

Cortesz odpad!

všechny recenze uživatele

Všiml jsem si, že TV nova tento "skvost" bude vysílat v pátek večer, tak jsem si řekl, že to zkusím. Samozřejmě že ne za střízliva a předtím než to peklo vypuklo jsem se stavil v hospodě na pár pivek a pojistil to ještě 3 vodkami a šel na to. Měl jsem radši zůstat v hospodě a spít se do němoty, než koukat na toto. Ale je pravda, že jsem se u toho docela hodně nasmál. Jak samotnému žralokovi, který byl směšný a vydával hodně zajímavé zvuky když něco žral, dále špatná kamera, herci, a především ty kecy, které vypouštěli z úst, to trhalo uši, měl jsem chuť vypnout zvuk, ale dalo se to dokoukat do konce, ikdyž nevím, jak by to dopadlo, kdybych nebyl v náladě. Samozřejmě dávám odpad, protože je to vážně něco. ()

Morico odpad!

všechny recenze uživatele

Mámo já bych jed! Snědl ucháč mlíka a bochník chleba, jenže měl pořád hlad, tak snědl mámu a tátu. Už v chalupě nezbylo nic, proto se vydal na moře. Potkal děvečku, snědl ji i s jetelem, pak potkal sedláka se senem a snědl ho taky i s koňmi a se senem ... Jakožto konkurenci doporučuji film Dinoshark! ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

A tak tu máme dalšího obrovského pravěkého žraloka. A jelikož se také jedná o levnou produkci, opět se tu vyskytuje spousta nelogičností, jednoduchostí a náhod. Námět je zajímavý, ale scénář děravý jak ementál. Ale snaha o dramatičnost tu je znát. Dlouhý závěrečný lov má vcelku grády, jen kdyby to bylo mnohem lépe natočeno. Na zabití volného času však snímek postačí, po kvalitě nechť se divák poohlídne někde jinde. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)
  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)
  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama