Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve snímku Strážci galaxie: Volume 3 od Marvel Studios se oblíbená parta vesmírných ztroskotanců zabydluje na Kdovíkde. Jejich spokojený život však brzy naruší ozvěny Rocketovy bouřlivé minulosti. Peter Quill, který se stále trápí ztrátou milované Gamory, musí vypravit svůj tým na nebezpečnou misi s cílem zachránit Rocketův život, přičemž nezdar v této misi může znamenat konec Strážců tak, jak je známe. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 4

Recenze (815)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Strážci Galaxie jsou nejlepší partičkou z celého Marvel vesmíru a i jejich třetí dobrodružství je stravitelné pro diváky, kteří nechodí spát v latexovém pyžamu a s ulepeným komiksem v ruce. Gunnův odlehčený styl plný originálních nápadů a velký cit pro výběr hudby povyšuje trilogii nad rámec hloupého komerčního popcornu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Po tej mizérii, čo Marvel vypúšťal, James Gunn trošku vrátil Marvel na výslnie. Rovnako ako predošlé diely aj toto je pekelne dobra a hlavne vtipná zábava s partou podivínov, ktorých máme radi. No jednotka mi príde stále najlepšia. Trojka ma znova niekoľko super vtipných scén (Ty poznáš ich jazyk, prečo si nám to nepovedal ? Nepýtali ste sa) alebo akčných (vynikne hlavne scéna na jeden záber). No najväčšie mínus je pre mňa príbeh ,ktorý je vlastne iba o záchrane kamoša. Viac menej je tento diel venovaný hlavne Rocketovy. O jeho temnej minulosti sme niečo počuli už v predošlých dieloch, no tu keď vidíme tie flashbacky naberá to úplne iný rozmer. James Gunn pridal toľko nechutných a zvrátených scén, že deťom, ktoré videli predošlé diely, by som tento tretí určite zakázal. Do istej miery je to fajn, budí to vašu pozornosť a viete, že s úhlavným nepriateľom nie je reč a chcete toho mamrda zabiť tou najhoršou smrťou. No potom sú tu vtipne scény, ktoré to kazia. Chcel by som to o trošku menej vtipnejšie, aspoň v závere, nech to ma poriadne grády, takto ste nejako furt vedeli, že všetko dopadne dobre. Už v predošlých dieloch mi miestami kombinácia vážnych a vtipných scén nesedela a tu sa to znova opakuje. Tak isto aj Adam Warlock mi prišiel dosť nevyužitý a ani herec Will Poulter mi v tej roli moc nesedel. Naopak čo mi sedelo je Zoe Saldana ako iná Gamora. Veľké plus je opäť aj hudba, či už orchestrálna alebo pesničková, dokáže chytiť za srdce pri dojemných scénach a prekvapivo to v závere dobre funguje, čo je asi najvýraznejšie plus tohto filmu. Po skončení som s kina odchádzal spokojný, no mohlo to byť o minimálne jeden Rocketov fúzik lepšie. P.S.: za titulkami sú dve scény. Obľúbený soundtrack: Dido's Lament, It Really Is Good to Have Friends, I Love You Guys. 85% - 4* ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

No dobře, tak já teda konečně začnu poslouchat Beastie Boys aneb za tohle ještě v kině utratim majlant! Projednou nadšené fandovské výkřiky po US premiéře nelhaly, a vážně TO JE nejlepší marvelovka po Endgame. Ultimátní koktejl napětí, akce, vtipu a emocí. Bitka v chodbě orgasmus. Way to go, Mr. Gunn, way to go indeed... [IMAX] + [CineStar Anděl ATMOS] ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Jj je znát, že už nejsme v roce 2014, ale v roce 2023 a podepisuje se to i na Gunnovy. Dneska si proste nemužete natočit co chcete a jak to chcete. A je taky uplne jedno jak veliké jste studio.  Protože dneska vás on-line ukamenuje horda totálních blbů nacucaných korektními transgenderpravdami. Takže jde veškerá zábava šupem honem do hajzlu! Ale i tak..... jo, za mě dobrý. 4* 75% ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Dvě a půl hodiny brečení, kde jediná postava, kterou něco váže k záporákovi, leží v komatu, a ostatní jen běhají z místa na místo, aby získali McGuffin. Příběh jen opakuje předchozí motivy a nikam je neposouvá (Rocketova série flashbacků, která sentimentálně a nekonečně dlouze doslovně přehrává původ traumat, který přitom dávno známe, je nesnesitelná). Vůbec to nedrží pohromadě. Vtipy taky výhradně recyklované a film je tak posedlý svým sebedojímáním, že v něm humorné vsuvky beztak působí jako pěst na oko. I tři hvězdy jsou milost, upřímně řečeno. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (73)

  • Pôvodne mal byť antagonistom filmu Annihilus, no neskôr sa rozhodlo nahradiť ho Veľkým evolucionistom (Chukwudi Iwuji). (Arsenal83)
  • Logo Marvel Studios obsahuje citáty/obrázky/klipy z tejto trilógie. (Pat.Ko)

Související novinky

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

Nominace na Ceny Akademie zveřejněny

23.01.2024

V úterý 23. ledna 2024 byl v Samuel Goldwyn Theater v Beverly Hills z úst herců Jacka Quaida a Zazie Beetz oznámen kompletní výčet nominací pro nadcházející 96. ročník předávání cen americké Akademie… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

Jak dlouhé bude pokračování Captain Marvel?

30.08.2023

Sezóna dlouhých stopáží rozhodně nekončí a už brzy nás po tříhodinovém kolosu jménem Oppenheimer čekají další obsáhlá dramata – Scorseseho Zabijáci rozkvetlého měsíce (206 minut) a Scottův Napoleon … (více)

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno