Reklama

Reklama

Titans

(seriál)
  • USA Titans
Trailer 2
USA, (2018–2023), 36 h 50 min (Minutáž: 40–53 min)

Hrají:

Brenton Thwaites, Teagan Croft, Anna Diop, Lindsey Gort, Ryan Potter, Minka Kelly, Jarreth J. Merz, Sherilyn Fenn, Martin Roach, Phillip Jarrett (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(49)

Batmanův bývalý parťák Dick Grayson opouští jejich vzájemnou spolupráci a setkává se se skupinkou mladých hrdinů, kteří zoufale potřebují správného učitele. (Netflix)

Recenze uživatele Sharpooter k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2018) (S01) 

No zas taková jízda, kterou jsem od toho čekal to nebyla. Polovina dílů byla absolutně o ničem, jeden díl byl dokonce celý jedna velká reklama. Prostě: „pauza, teď se příběh přeruší, je načase na komerční přestávku jménem epizoda ‚Doom Patrol' “. Nejlepší díl celé série je ten poslední, který ještě ke všemu ani nemá nic společného se seriálem jako takovým. A můžu se zeptat proč ta černá paní má pořád ty růžový vlasy a fialový oblečení když je hledaná policií? Mozek seriálu sto z deseti. Postavy jsou sympatické, ten příběh je nemastný neslaný, ze začátku zajímavý, ale ke konci už předvídatelný jako slepice na dálnici. Na další díly se určitě podívám, ale nejsem na ně nijak nalaďen. 6/10 ()

Série 2 (2019) (S02) 

Větší bolest jsem nezažil. Příběh první série je trapně odbytý v prvním díle a ve druhém si už seriál hraje na jinou hru. Co mě velmi štvalo bylo, že co druhý díl jsme dostaly nějaký trapný příběh absolutně nezaujímavých postav a hlavní příběh byl řešený asi jenom v sedmi dílech nehledě na to, že zde byly dva záporáci a tomu lepšímu (Deathstroke) nechali nejméně prostoru. Celá série je taky celkem pěkně zakončená. /Spoilery/ Prostě ááá pomoc padá na mě velký elektrický sloup, néé že bych jednoduše uhnula na bok ne to mě nenapadne, tak někdo jiný ho podrží a umře... Nehledě na to, že ten nový superman umí chytit letící kulku, ale ne pomalu padající sloup. Ten sloup opravdu nebyl tak velký, aby se nedalo odskočit. Nejtrapnější konec seriálu jaký znám. Všichni jsou vypatlaní, prostě Dick se ostatním přizná, že udělal něco špatného a oni ho opustí a když Gar zůstane tak toho zase opustí Dick a raději jde zaútočit na policisty, aby ho mohli zavřít. /Konec spoilerové části/ Celkově příběh, kromě toho s Deathstrokem byl trapný, postavy ještě více nesnáším. Ono to opravdu vypadalo, jako by scénář dělal, nějaký opilý bezdomovec. Skoro celá druhá řada byl pain, hlavně ty díly, které neměly s hlavním příběhem nic společného. 3/10 ()

Série 3 (2021) (S03) 

Třetí sérii dávám takhle vysoké hodnocení jen proto, protože oproti druhé řadě je tato masterpiece (jinak je to pouhý průměr). Seriálu velice prospělo temné prostředí Gothamu. Záporák vcelku dobrý, možná si tam nemuseli hrát se Salazarovou jámou, konec s ní byl vcelku směšný. Velice rád bych podotkl, že do univerza Titánů patří i Doom Patrol, který se v jednom díle taky pokoušel ukázat posmrtný život, když už se tvůrci obou seriálů snažili, nebo lépe řečeno chtěli ponořit do těchto vod, tak se měli domluvit jak to bude vypadat, protože v každém seriálu to vypadá jinak a je to k pláči. Red Hood je ze začátku dobrý záporák, sice od prvního dílu tušíte kdo to je, ale i tak působit respekt, tedy působil ho do doby než si sundal masku, pak zase začal brečet atd no však to znáte. Celkově je třetí série nejlepší, ale pořád to není to, co bych od toho čekal. 7/10 ()

Související novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (více)

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

Živí mrtví nejpirátěnějším seriálem roku

02.01.2019

Jak je zvykem i letos došlo na seznam nejpirátěnějších (nelegálně stažených) seriálů za rok 2018 a díky absenci fantasy hitu Hra o trůny od HBO se žebříček tentokrát dočkal několika změn. Poprvé za… (více)

DC spustilo streamovací službu

DC spustilo streamovací službu

16.09.2018

DC Entertainment ve spolupráci s Warner Bros. Digital Networks tento víkend spustilo svoji dlouho očekávanou streamovací službu DC Universe. Ta stojí 7,99 dolarů na měsíc a poskytuje přístup k… (více)

Bažináč se vrátí v novém seriálu

Bažináč se vrátí v novém seriálu

03.05.2018

Největšími hvězdami DC jsou bezpochyby Superman, Batman a Wonder Woman. Hollywood ale strávil spoustu času i s Bažináčem, který už se dočkal dvou filmů a dvou seriálů. Doktor Alec Holland, z něhož… (více)

Reklama

Reklama