Reklama

Reklama

Adonis Creed (Michael B. Jordan) bojuje se životem i sám se sebou. Snaží se ze všech sil, aby se věnoval svým nejbližším a zároveň nezanedbával přípravu na důležitý souboj v ringu. Čeká ho silný soupeř, jehož jméno se navíc spojuje s dávným neštěstím v jeho rodině, a blížící se zápas bude proto nejen náročný, ale i velmi osobní. Spolu s Rockym (Sylvester Stallone) po svém boku se Adonis pokusí naplnit dávný odkaz a získat odpověď na otázku, za co se vyplatí bojovat. Creed II je filmem o návratu, který oživí vzpomínky a znovu připomene, co dělá šampióna šampiónem. Poselství zní jasně - nezáleží na tom, jak daleko ve svém životě dojdeš, tvá minulost a tvá rodina bude vždy s tebou. (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Lacike

první polovina je Rocky čtyři, Credd a Rocky se pohádají, usmíří a chlapsky se otlapkají, to aby druhá polovina byla nabušená, zajímavá, napínavá a ze strany Lundgren překvapivě dojemná. 

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

Podle me to Sly vali skvele. Porad dokola omila to stejny a lidi tomu budou furt sazet 79%. Me by zajimalo, co si  o tom mysli. Jako ze to ma tak jednoduchy a ze lidi jsou tak fucked up. To mame osm dilu stejnyho tematu, tak at mi nikdo nerika, ze si nekdy pri premysleni o pokracovani nerekl, ze tam muze nasazet cokoliv, ze je to stejne jedno, protoze lidi na to pujdou do kina jen kvuli jmenu Rocky. Sly je frajer a klobouk dolu i pred jeho kondickou v jeho veku, ale uz by to mel asi fakt zabalit, protoze tahle jeho tvorba me uz osobne urazi. Penez ma dost, slavnej uz vic taky nebude, tak o co mu jde ? Komu tim prospeje, co ?

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Dokial bude zit a este ho to bavi, tak nech to skusa a obcas sa mu snad este nieco dobre podari. Akurat divaci musia mat od neho realne ocakavania.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

 Rozhodnite sa ci chcete vidiet Slya v kinofilmoch ako Creed alebo vo videosrackach ako Plan uteku 2. Nic ine uz totiz asi nenatoci.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak přesně postava creeda je hrozně ubulena. Furt si na něco stěžuje furt mu někdo ubližuje přitom mu nikdo nic nedělá. Uplakanek jeden.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Mě nenadchnul ani ten trénink v poušti. Jako chápu, že to mělo parafrázovat trénink Rockyho v Rusku, ale nemělo to ani z poloviny takový náboj. Já mám Slye taky rád, ale už to není ono. Holt věk nezastaví.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1 , Ellmariachi

jako vidět znova po třetí, hádka - rozchod - smíření to už bych fakt nedal, navíc jak píšu už to bylo v minulém Creedovi a bylo to i v Rocky, takže vidět to ještě jednou, tak nedám. Navíc Bianca dávala Creedovi velkou oporu, a on na ni docela sral, nesvěřil se ji a tak a přitom ona měla svoje vlastní trápení, které umocnilo dítě. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

Yoshitsune , Wacoslav1

Jak jsem psal. Sly je můj top oblíbenec takže nikdy nebudu objektivní. :) Každopádně uznávám že Dragovci byly lepší dvojka. Kdybych měl něco filmu vysloveně vytknout tak to že mě finální boj nechal celkem chladným. Což je nezvyk.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Wacoslav1

Hekman

Hekman (hodnocení, recenze)

V pristim dile by mohl Rocky vzit skolni autobus, posbirat vsechny decka vsech jeho souperu, pak je vypustit nekde na louce, dat jim prvy-druhy a obe druzstva pak poslat na sebe, aby si dala poradne pres drzku. Je i mozny, ze by Rocky trenoval jednu pulku, fotr Drago druhou pulku a zombie Mick tu treti pulku. Myslim, ze by bylo velkym prekvapenim, kdyby Rockyho druzstvo prohralo a to vitezny pak dalo tymovou nakladacku Rockymu. No a finalni supu do rypaku by dostal od Ivana, kterej by mu pak ale prinesl horkou cokoladu.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, oLí

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No Dolph byl naprosto přesnej. Jako já bych tomuhle stokrát omletymu vejvaru dal 2* ale kvůli Dolphovi to nešlo. On tu sehrál přesně to co jsem čekal. Sly se doufám do pátého Ramba pustil s větším nadšením. Tady působí nevýrazným unaveným dojmem.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jako za mně je to furt na čtyři, jelikož druhá půlka je fakt super, ale sou tady věci, který se už staly a tak se to opakuje, to opakování už neni dobrý. Nejdřív dělal problémy Rocky, teď Creed a ten to ještě už dělal v minulém filmu. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

tady musím souhlasit s Wacou, jeho životní rady a Creedovo urážení se jako malej harant, s tím že si pak oba v běhnou do náruče to už tady bylo přehnaný. Lundgren támhle zavrčí a syn ví že něco posral, to se mi mnohem víc líbilo. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Ellmariachi

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

když nad tím tak přemýšlím, tak to byl asi jeho nejlepší výkon co se týče emocí.

Výkon herců : Lundgren pět hvězdiček.

Synátor taky pět hvězdiček.

Creed čtyři hvězdičky.

Bianca pět hvězdiček.

Rocky dvě hvězdičky. 

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

 docela by mně bavil film, čisto o Lundgrenovi a jeho synovi, jelikož ten konec byl ze strany Lundgrena i jeho syna perfektní. Creed jako postava je u mně v pohodě.Ale jak řikám, chcete to film, Drago. 

Související novinky

Rocky se dočká dalšího spin-offu

Rocky se dočká dalšího spin-offu

29.07.2022

Boxerská franšíza kolem Rockyho se rozroste. Po Creedovi se totiž vlastního filmu oficiálně dočká také Rockyho nemesis Drago. Scénář ke snímku od studia MGM chystá Robert Lawton (Crave), který mimo… (více)

Další Transformers našli režiséra

Další Transformers našli režiséra

17.11.2020

Po dlouhém a náročném hledání zdá se studio Paramount konečně našlo režiséra příštích Transformers. Snímku, jenž si klade za cíl restartovat celý vesmír a začít s čistým štítem, se tak nakonec ujme… (více)

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

Jak to vypadá se čtyřkou Expendables?

08.07.2019

Sylvester Stallone (Rambo V: Last Blood) má momentálně plné ruce práce s posledním Rambem, předtím zase dokončoval práce na dvojce Creeda, a do toho má oznámených ještě několik dalších projektů.… (více)

Studio United Artists znovu ožívá

Studio United Artists znovu ožívá

06.02.2019

Sto let poté, co legendární tvůrci D. W. Griffith, Mary Pickford, Charlie Chaplin a Douglas Fairbanks založili první distribuční a produkční společnost na podporu nezávislých filmových umělců, studio… (více)

Reklama

Reklama