Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele EricNor k tomuto seriálu (5)

Kapitola 1: Mandalorian (2019) (S01E01) 

Na 15 mil za epizodu to vypada mizerne. Hraji tam dva herci a zbytek jsou loutky. Pedro Pascal mi tam nesedi. Porad ho za tou plechovkou vidim. Navic nosi znak damskeho prirozeni na hrudi. Tempo nic moc a kyvava kamera? Proc? Nejlepsi jsou zaverecnw titulky ()

Kapitola 2: Dítě (2019) (S01E02) 

Bavilo mě to o trochu víc než první dí. Ale je to hrozně krátké a nestane se tam prakticky nic. Jsou tam tři akční scény, z toho dvě bitky a druhá bitka je jako nějaký vedlejší quest z Monster Huntera. Baby Joda se mi líbí. A kromě rekapitulace prvního dílu tam neuvidíte žádný ksicht, jenom loutky. ()

Kapitola 3: Hřích (2019) (S01E03) 

Kdyby to mělo alespoň nějakou logiku a všichni se tam nechovali tak hloupě.Proč se Mando nevrací kudy přišel, ale musí jít tou delší cestou ven? Proč mají všichni potřebu hrdinovi něco sdělovat, než ho zastřelí, když vědí jak je nebezpečný. ()

Kapitola 4: Útočiště (2019) (S01E04) 

Protekční spratek natočil jeden díl seriálu. Ten svět působí hrozně mrtvě a produkce mi připadá jak z jednoho japonského seriálu o samurajovi, co dávali v osmdesátkách. A baby Yoda se mi tak líbí. ()

Kapitola 8: Vykoupení (2019) (S01E08) 

Logicke kiksy podstatne pro celou zapletku kazi celou epizodu a vlastne cely serial. Favreu si s nimi hlavu vubec nelame a voli osli mustky aby mohl pokračovat k zamyslenemu vyusteni. Dva nejvetsii jsou, proc trooper ceka pet vterin nez zautoci na robota a ten pro me nejvic nepochopitelny proc davat ve chvili naproste prevahy cas na rozmyslenou do vecera, cekal jsem tak minutu. Nehlede k tomu, ze stormtrooperi se stonasobnou prevahou nejsou schopni trefit tri hrdiny a pak na konci se vrazedny droid, ktery predtim za 20 vterin postrilel 22 trooperu, musi znicit, protoze neni schopny jich postrilet asi patnact a to ma navic holku s kulometem a mandaloriana. Je to vazne slatanina a vubec to nedrzi pohromade. Favreu bude dobry mnazer, ale je mizerny scenarista. Ach jo. A to jsem fanousek Star Wars. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama