Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 1
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele Blazkowicz k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2019) (S01) 

Naprosto skvělé, víc netřeba dodávat. Jediné výtky směřuju k nekonzistentní délce jednotlivých dílů (proč má jeden díl 30 minut a druhý 40 minut?) a potom k trendu dnešní doby, což jsou mini série. To se netýká jen Star Wars, ale narovinu říkám, s tímto prostě běžte do prdele. Osm dílů? Sezóna seriálu má mít minimálně deset, v lepším případě i kolem dvaceti dílů. Nikdo tvůrcům nekáže, aby za jeden díl vysolili 15 milionů dolarů nebo podobné částky. Myslím si, že kdyby ty peníze rozdělili do více dílů, tak kvalita neutrpí. Tvůrci totiž vypadají více než schopně. 5-* ()

Season 2 (2020) (S02) 

Začátek slabší než první série, no pak už jeden zajímavý díl za druhým. Na druhou stranu je to všechno nepěkně nalepené na sebe, aby se to do osmi dílů dalo. Takové až moc honem honem. Z čehož pramení stejná výtka jako minule - osm dílů je nehorázně málo a kolísající délka dílů to stejné. Kde to jsme, aby díl měl půl hodiny? No nic, změna určitě nebude. Trošku už mi začala vadit i taková Disney "pohádkovost". Krev nevidět, nikdo z dobráků není zasažený (natož aby umřel), stormtroopeři jsou pro smích. Tím pádem i když je jich plná paluba a čekají před vchodem, netrefí ani prd a už leží. Chápu, že to k SW patří, ale neměl to být náhodou trochu reálnější seriál? Nebo se mi to jen zdá a váže se to k něčemu jinému? Už nevím, ale tohle je přímo do očí bijící. 5-* ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama