Reklama

Reklama

Mandalorian

(seriál)
  • USA The Mandalorian (více)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvůrci:

Jon Favreau

Hrají:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenze uživatele Klajondr k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2019) (S01) 

Konečně po dlouhé době skvělý kousek ze světa Star Wars. Ale pořád ne dokonalé. Stále my tam něco chybělo, jako by spousta epizod byla byť dobrá, ale pro celkový příběh naprosto zbytečná. Snad v dalších sériích tento nedostatek napraví. A snad se dočkáme i nějakého toho backgroundu o mystickém Baby Yodovi. Jinak příjemná změna. Jediové mě už začali pěkně vytáčet. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Opět nám Mandalorian ukazuje, že s prstem v nose dokáže svým super zpracováním předčít mnoho SW filmů. Druhá série je snad ještě lepší, něž ta první a definitivně tak potvrzuje kvalitu celého seriálu. Jen to debilní cestování z planety na planetu, které někdy slouží čistě k protáhnutí děje, mě trochu štve. Aspoň, že každá epizoda je dělaná s péčí a láskou. Tak snad se příště dočkáme i jiných planet a nesklouzneme k ještě větší repetetivnosti prostředí. A kdo ví, třeba se poštěstí vidět i jiné tváře hvězdné ságy. Jen tak dál. ()

Související novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (více)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama