Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 1
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (212)

Wysch 

všechny recenze uživatele

Je to urcite nejslabsi MCU pocin. Dokazu ocenit, o co se tvurci snazili, dokazu pochopit, proc to udelali, dokazu i akceptovat, ze Daredevil v MCU bude mit trochu jinou tvar. Verim, ze dokazu i dokonce pochopit, ze She-Hulk vlastne neni soucasti MCU. Ale i kdyz to dokazu vsechno pochopit a i kdyz opravdu ocenuju casting Tatiany Maslany, She-Hulk i pres to, co vsechno mela byt, je proste slaba TV zabava. Obzvlast, kdyz to vezmu jako samostatnou vetev, ktera je soucasti MCU uplne stejne jako imagined sitcom Wanda§Vision ve stejnojmenym serialu, je to slaba zabava. A protoze lidi nedokazou pochopit, ze She-Hulk neni v podstate soucast MCU, budou nasrany (opravnene) dvakrat vic na to, co Feige udelal s Charliem Coxem jako Daredevilem. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je tu dosť hojná skupinka mužského osadenstva, ktorá proste nevie akceptovať, že sa jedná prevažne o dámsky seriál z prostredia "nudnej" súdnej siene. Nevedia akceptovať, že seriál She-Hulk nie je ako doteraz všetky filmy a seriály zo sveta Marvelu - a to pre mužov. Áno a píše to 33 ročný chlap. Prvé dve časti ma dostali, Jennifer je rozkošná, strašne zlatá no a She-Hulk je supersexi. Áno, nepochopiteľne CGI vyzerá príšerne. Aj samotný Hulk z roku 2003 s Ericom Banaom vyzeral graficky lepšie. No a čo? Za to nemôžeme odsúdiť celý seriál. Že vám vadí, že Jen rozpráva do kamery a že tým ničia celý Marvel svet, poukazujú na to, že sú to všetko iba filmy a seriály a nie realita a vo finále to už totálne po tejto stránke zaklincovali? No a čo? Mňa to veľmi bavilo, znova zopakujem, že Jen aj She-Hulk sú horúce a ihneď som si ich obľúbil a keby sme si mohli do obľúbených seriálov KONEČNE priradiť neobmedzený počet, tak by som si tam She-Hulk: Attorney at Law okamžite pridal. Hodnotenie: Epizódy 1,2,8 ***** / 3,4,5,6,7,9 **** ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

S01 - Tento rok si Kevin Feige za rámeček určitě nedá. Díky problémům, které nadělal Covid, platformě Disney+ a dalším x věcem musí Feige dřít více, než kdy jindy. A bohužel se to projevilo na kvalitě. Disney chce, co nejvíce obsahu pro svou platformu, takže Feige musí vymýšlet seriály jako na běžícím páse, a pokud možno si připravit půdu pro budoucí filmy a zápletky. A samozřejmě to musí být, co nejvíce různorodý a zkoušet nové věci. Já ho moc obdivuji, že to stále zvládá ukočírovat a má velmi silnou a pevnou vizi. Problém je, že kvalita scénářů a příběhů šla dolů. Na She-Hulk jsem se moc těšil, jelikož mi ten koncept přišel osvěžující a dostatečně zajímavý. Navíc se mi líbila představa, že se to nebude brát moc vážně a bude to komediální oddychovka. A tady se ukazuje největší problém celého seriálů. Tvůrci nenašli tu správnou polohu. Místy je to trefa do černého, která funguje na maximum, aby vzápětí přišel okamžik, kdybych si nejradši vypíchl oči. A takhle to lítá nahoru dolu celý seriál. Nejlépe to funguje na konci, který naplno předvede svůj potenciál, ale pro většinu diváků to bude velká facka a zdvižený prostředníček. Herecky je to fajn, potěší odkazy a pár hvězdných hostů, kteří si kradou každou scénu pro sebe. Trikově slabé a po vizuální stránce takové obyčejné. Příště by si She-Hulk zasloužila lepší péči. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Tatiana Maslany je kupodivu príjemná a funkčná zložka. Keď je len Jen. She Hulk totiž kupodivu nie je hrdinka, je to len alterego. Prezentované seriálom ako jeden aspekt osobnosti. Nie ako bytosť s krízou. Vnútorné konflikty sú totiž vyslovene vzťahové a pracovné. Takže o superhrdinskom seriály nemôže byť ani reč. A je jedno, že tu máme Wonga, Hulka alebo Daredevila. Postavy Emila, Brucea sú absolútne iné, ako boli prezentované vo filmoch. Sú karikatúrou samých seba. Superhrdinský žáner slúžil kedysi k tomu, aby nám pripomenul hodnoty. Niesol v sebe prvky mýtu a ikonickosti. A áno boli aj seriály, ktoré tento koncept narúšali, ale She Hulk je odrazom doby. Snaží sa byť feministický, ani-Petersonovský, uvedomelý, vtipný, netradičný, pričom ani jedna z postáv skutočne nerezonuje, neexistuje v kontexte tej uvedomelosti a vtipu, až na tú Jen. Kľudne to mohol byť seriál o babe čo má problémy so vzťahmi a očividne s Incelami. Vtedy by to bolo za tri. Ale za to príšerné finále, nemôžem dať viac. Marvel je očividne politický, nevtipný a nezaujímavý. Aby postavy, ktorých príchody na scénu kedysi spôsobovali zimomriavky pôsobili v dnešných seriáloch smiešne a smutno...Neverím že príde ešte film alebo seriál, ktorý znova zaujme a bude iní. Úpadok, ktorý zamrzí o to viac, že to potenciál malo. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bod zlomu pro celé MCU? Pokud budou nadcházející projekty navazovat na podobnou vlnu, stane se z celého projektu nebetyčná nuda přesvědčená o své nadřazenosti a výjimečnosti. Nezakryje však svou bezduchost a namyšlenost. Tohle je nezvládnutý seriál zejména kvůli scénáři a každýmu, kdo mu dal zelenou. Zbytečnost. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • Jennifer Waltersová / She-Hulk je v komiksech sestřenicí Bruce Bannera / Hulka. (Pichloza)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama