Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuvěřitelná právnička

(seriál)
  • USA She-Hulk: Attorney at Law (více)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvůrci:

Jessica Gao

Režie:

Kat Coiro, Anu Valia

Předloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrají:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(9)

V seriálu She-Hulk: Neuvěřitelná právnička od Marvel Studios musí Jennifer Waltersová – advokátka zaměřující se na právní případy spojené se superlidmi – žít komplikovaným životem single ženy po třicítce, která je náhodou také zelená, dvoumetrová a supersilná obryně. (Disney+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na odpad bych to rozhodně neviděl a vyloženě mě to taky neuráželo, ale na to, jak se to snaží být za každou cenu vtipné, cool a moderně edgy, je to po nezanedbatelnou část stopáže dost nuda. She-Hulk má dobré momenty, zejména ty, ve kterých nějak figuruje Charlie Cox. Tatiana Maslany je fajn, její nemotornost cute a dost to celé táhne. Nemůžu říct, že bych se ani jednou nezasmál a nepobavil, ale jako celek to na mě writingem působilo stejně mdle, jako desítky podobných průměrných no-brain amerických komedií. A to určitě není úplně to, co od marvelovky chci a očekávám, byť je to paradoxně ale celá (a mnohými nepochopená) meta pointa She-Hulk. Jen se ptám, jestli by to nešlo udělat lépe. ()

LukeUp 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nevyšlo. Vtipný to neni, nápaditý taky ne. Vlastně to celý zachraňoval jenom Daredevil a Hulk, ale to šlo o dva díly, jinak to bylo ryzí utrpení na to každý týden koukat, holt asi masochismus a oddanost Marvel universu. O to horší je zpráva, že bude druhá řada…bože proč, ukončete tohle trápení, nejzbytečnější postava ever… ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Je tu dosť hojná skupinka mužského osadenstva, ktorá proste nevie akceptovať, že sa jedná prevažne o dámsky seriál z prostredia "nudnej" súdnej siene. Nevedia akceptovať, že seriál She-Hulk nie je ako doteraz všetky filmy a seriály zo sveta Marvelu - a to pre mužov. Áno a píše to 33 ročný chlap. Prvé dve časti ma dostali, Jennifer je rozkošná, strašne zlatá no a She-Hulk je supersexi. Áno, nepochopiteľne CGI vyzerá príšerne. Aj samotný Hulk z roku 2003 s Ericom Banaom vyzeral graficky lepšie. No a čo? Za to nemôžeme odsúdiť celý seriál. Že vám vadí, že Jen rozpráva do kamery a že tým ničia celý Marvel svet, poukazujú na to, že sú to všetko iba filmy a seriály a nie realita a vo finále to už totálne po tejto stránke zaklincovali? No a čo? Mňa to veľmi bavilo, znova zopakujem, že Jen aj She-Hulk sú horúce a ihneď som si ich obľúbil a keby sme si mohli do obľúbených seriálov KONEČNE priradiť neobmedzený počet, tak by som si tam She-Hulk: Attorney at Law okamžite pridal. Hodnotenie: Epizódy 1,2,8 ***** / 3,4,5,6,7,9 **** ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Všade sa píše, že je to strašne, ale mňa to (okrem troch dielov) celkom bavilo. Je to krátke, rýchlo to odsýpa a hlavne je tu hromada známych postav (Wong, Hulk, Blonsky, Daredevil!), ktoré tento seriál našťastie ťahajú hore. Je to taká feministická záležitosť, kde dosť kamera zaberá podpätky, ale moc ma to neurazilo. Čo sa týka efektov, tak tie sú slabé a She-Hulk nevyzerá moc prirodzene pri pohyboch. Posledný diel ani neviem čo mal byť zač, ale svojím spôsobom som si to dokazal užiť. She-hulk kludne môže niekde hosťovať, ale vlastný seriál by som jej už nedával, pretože keď si spomeniem čo ma na ňom najviac bavilo, tak to boli vedľajšie postavy a slávnejší kolegovia. 60% - 3* ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Typově je ten seriál absolutně mimo cokoliv co bych za normálních okolností sledoval nebo by mě bavilo. Marvel bohužel do svých experimentů začal zahrnovat žánry, které nemám rád nebo se jim vyhýbám. Plus místy mizerný, místy zajímavý pokus (finále) o prolomení čtvrté stěny. Aby K.E.V.I.N. udržel zájem procpal do vedlejších postav Hulka, Abominationa, Wonga a Daredevila. Křečovité scénáře vychází sice z komiksu, ale z těch které cíleně v podstatě nečtu. Nevyrovnané triky pak kazí i celkový dojem ze sledování, ale upřímně, kdyby byl děj zajímavější asi bych jim to i odpustil. Nebýt hvězdného hereckého hostování již etablovaných postav byla by to mizérie. Tatiana Maslany není špatná, ale postava Hulkovy sestřenice nemá moc co nabídnout a tak pouze klouže po módních trendech. ()

Galerie (85)

Zajímavosti (48)

  • V seriálu je Jennifer (Tatiana Maslany) dotázána na to, zda její schopnosti pochází z neúspěšného pokusu o vraždu mafií. V komiksu je přesně toto způsob, jakým svoje schopnosti získala, když se jí krev Bruce Bannera (Mark Ruffalo) dostala do těla skrz dobrovolnou transfuzi. V seriálu však byl tento origin změněn. (NiWi)

Související novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (více)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (více)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (více)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (více)

Reklama

Reklama