Reklama

Reklama

Blue Beetle

  • USA Blue Beetle (více)
Trailer 4

Čerstvý absolvent vysoké školy Jaime Reyes se vrací domů pln nadějí do budoucna, aby zjistil, že domov už není takový, jaký jej opustil. Zatímco hledá smysl života, zasáhne osud, když se Jaime nečekaně střetne se starobylou relikvií obdařenou mimozemskou technologií. Když si Skarabeus vybere Jaimeho za svého symbiotického hostitele, je obdařen neuvěřitelným brněním schopným mimořádných a nepředvídatelných schopností, které navždy změní jeho osud, když se stane superhrdinou Blue Beetlem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (254)

dragon94 

všechny recenze uživatele

Blue Beetle je skvělá oldschool komiksovka, která sice ničím extra neohromí, ale zároveň jí není moc co vytknout. Film skvěle utekl, efekty ušli, soundtrack mi docela sedl, a hlavní představitel byl opravdu super. Také postavy, narozdíl od Shazam rodiny, nebyly nijak otravné. Příběhově to sice není žádný zázrak, ale zároveň se jedná o jeden z mála filmů, které stojí na tom že rodina je to nejdůležitější, a přitom to nepůsobí uměle, trapně nebo pateticky.  3* 65% ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Skarabeus, ktorý dáva nadľudskú moc si vybral svojho nositeľa. Bohužiaľ sa ním stal chlapec z chudobnej rodiny a teraz sa mu celá korporácia na super vojakov snaží vycucať život z tela. Herecké obsadenie:  Xolo Maridueña je chlapec, ktorého som si obľúbil v Netlixovskom Kobra Kai, ale tu dosť prehrával ale možno to bolo tak debilne v scenári ale nemyslím si. Prevedenie: Aj Hispánci potrebujú svojho super hrdinu a tak im ho DC naservíroval na striebornom podnose aj s kopou rodinkárskej melasy a balastu o súdržnosti a všetko to zaklincovali babkou partizánkou so samopalom. Film nefunguje vo viacerých rovinách ale najpodstatnejšia je rovina zábavy, ktorá tu viac ako iba absentuje ona to vlastne nie je. Pocity: Neviem vlastne na čo sa pozerám. Je to taký guláš všetkého čo sme doteraz v super hrdinských filmoch videli a ide to ako z rýchlika. Origin - Prerod - Sláva. Všetko napchané do dvoch hodín pseudozábavy.  Ja som sa teda nebavil a ani akčné sekvencie to nezachránili. Bohužiaľ. Pridaná hodnota: Hispánsky super chrobák. 30% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mexický hmyz ma neoslovil, to už radšej burritos a poblízku nejaký záchod. Príliš veľa nudných a hlúpych rečí, príliš málo akcie a ak humor, tak taký "elánovský", čiže trápny. Rasovo našťastie vyvážené tak, aby bolo jasné, ktorá farba je zlá, na môj vkus tu bolo ale málo nebinárnych, hoci podozrenia som u niektorých postáv mal. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

To snad ani nelze popsat slovy, jak trapně jsem se cítil prakticky po celý průběh filmu. Nevěděl jsem totiž, jestli sleduji nějakou tupou mexickou telenovelu, nebo sci-fi večerníček pro retardované předškoláky. V každé druhé scéně divák naráží na nelogická klišé a neustávající hysterický řev pomatených portorikánců. Jinak se tam v podstatě nic neděje a postavy, ke kterým si nelze vytvořit pozitivní vztah, si ve chvilkách herecké improvizace vzájemně mažou med kolem huby a masírují si prdele. Akční scény jsou v ratingu 3+, tedy rozhodně žádná krvavá lázeň. Není tedy nic, nač diváka nalákat. Vědět to dřív, asi bych raději ty dvě hodiny žehlil kapesníky. 5% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Iron Man a mladý Spiderman v jednom. Štýl to má, ako keby na režisérskej stoličke sedel Robert Rodriguez. V podstate tá najviac tuctová komiksovka na tému, ako sa nechtiac stať superhrdinom. Nenáročná oddychovka k nejakej ďalšej činnosti, ktorý z hlavy okamžite vyfučí. Pokiaľ má byť táto postava nejakým trvalejším členom nového DC sveta, tak... ()

Galerie (36)

Zajímavosti (27)

  • Blue Beetle mohli fanoušci z ČR v českém jazyce vidět pouze v úvodníku do série „Znovuzrození hrdinů DC“. (kickwait)
  • Postava Blue Beetleho (Xolo Maridueña) se poprvé objevila v komiksu „Mystery Men Comics 1#“. (JG9)
  • Xolo Maridueña bol Sotovou prvou voľbou, aby stvárnil Reyesa, pričom Soto vysvetlil, že ho uchvátil jeho výkon v Cobra Kai (od r. 2018). A tiež, že by mu mohli pomôcť jeho skúsenosti s bojovými umeniami v tomto seriáli. (Arsenal83)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

Jak to vypadá s budoucností Aquamana?

17.12.2023

Už za pár dnů do kin po celém světě vstoupí nejnovější snímek studia Warner Bros. a pokračování miliardového hitu Aquaman z roku 2018, komiksovka Aquaman a ztracené království. Film režiséra Jamese… (více)

The Boys dostávají mexický spinoff

The Boys dostávají mexický spinoff

29.11.2023

Amazon sype peníze do všeho, co se alespoň trošku hýbe. U Citadely a Prstenů moci se rozhodně na ničem nešetřilo a v rozpočtech létaly obří cifry, že by se to ale promítlo do výsledných kvalit… (více)

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

Nicholas Hoult je příští Lex Luthor

21.11.2023

Když to nejde přes Batmana, musel Nicholas Hoult (Šílený Max: Zběsilá cesta, Menu) vzít zavděk Lexem Luthorem. Britský herec byl totiž jedním z favoritů na Reevesova netopýřího superhrdinu, jehož… (více)

Reklama

Reklama