Reklama

Reklama

Tři mušketýři: Milady

  • Francie Les Trois Mousquetaires : Milady (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Francie se zmítá v hlubokém rozvratu. Je vyhlášena válka. D'Artagnan a věrní mušketýři jsou poslední hradbou před chaosem. Osud je však nečekaně vtáhne do rozsáhlého spiknutí. D'Artagnanova láska Constance je unesena. Při zoufalé snaze zachránit ji, je mladý mušketýr nucen spojit své síly se záhadnou Milady de Winter. Ale dlouho skrývané tajemství, které se vynoří z minulosti, rozbíjí pevná spojenectví. Mušketýry čeká strašlivá volba: jestli chtějí dokončit svou misi a zachránit Francii, budou muset obětovat ty, které milují… (Bioscop)

(více)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (86)

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Tři mušketýři: Milady jsou povedenou druhou částí, kdy double feature obou filmů po sobě ukáže, jak výtečně dohromady dvě části příběhu fungují. Martin Bourbolon v druhé části v podstatě servíruje větší nálož všeho, přitom všem ovšem pořád neztratí hlavní triky. Eva Green si ve své dost možná životní roli připisuje na účet další výraznou femme fatale, akce je opět správně špinavá i realistická, opět to celé působí dojmem, že každý člen štábu věděl, co dělá, výsledkem je i tentokrát blockbuster, který by si v Hollywoodu ostudu neukousl. A který vyvolá naději, že by se tato interpretace Tří mušketýrů mohla dočkat alespoň ještě jednoho dalšího dobrodružství.... ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak jako předchozí Uměňan, jsou i trampoty Milady Zimové rozhodně parádní a historicky první nehomoseksuální adaptací Sašova proslulého románu, ač tady tvůrci, okatě usilujíce o řádně natahovanou francouzšízu typu Milada begins, Milada returns, Milada resurrection, Kam se, kurva, poděla Milada? a tak dále, už kapku serou na autorův hrob a fabulují směrem k telenovelové prdeli. Nicméně pořád krásně natočená, dobově špinavá, výpravná, náležitě dobrodružná a výborně zahraná mušketérie. Tedy až na tu ryze demagogizující rasistickou černou sqrnu! Tu zářnou absenci nucené negrofikace a manipulativního zkreslování za účelem násilné asimilace parazitických kultur do jakž takž zcivilizovaného stáda jsem po prvním dílu patrně zakřikl. A tak tu máme Luďka Ukulebembeho, dle filmových vytřiprdelníků a asociálních sítí narozdíl od ostatních fiktivních mušketýrů „nade vši pochybnost prokázaného“ historicky prvního rovníkového negtotýra v dějinách, vikomta z Pobřeží slonoviny, Prince ze Senegalu a kmotřence samotného francouzského krále!!! I přes rozsáhlou dezinformační kampaň, podloženou dokonce probuzněnou neomarxistickou paknihou, lze jeho kořeny bezpečně vysledovat až do roku 2015!, a to k jeho příčinlivému kronikáři, nejodpornější a nejagresivnější bolševizi světa, papežštější než papež  – British Bolsheviks Coprporation, která tenkrát potřebovala jakože „ospravedlnitelně“ pronegrovat seriál Versailles a spolu s kamvítrtamplášťovými soudruhy z Wykydpédie spíchla na základě drobné protokolární noticky o návštěvě jakéhosi ebenového potentáta na Ludvíkově dvorku kompletní inkluzní fandom, kterého se teď Macronfilm chytil jak komsomolec srpu s kladivem. Nad takto nepopiratelnými historickými fuckty by dozajista neprávem zastrkovaný spoluautor a dodavatel precizních dobových podkladů i dějových zápletek valné většiny Dumasiád, profesor historie Auguste Maquet, samou radostí spálil všechny své doktoráty, načež se prohlásil za rodilého Japonce. No a já zhnuseně ubírám jednu rudou hvězdu a na potenciální třetí díl pro celou multikulturní rodinu, stvořený navíc umělou demencí, se pranic netěším. Ledaže by byl Ludva Třináctka Barman jako poleno, kardinál Richelieu Wakanďan a Anna Rakouská tranzistor. ()

Reklama

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Slabší než první část, hlavně díky divnému scénáři a záhadným zvratům ke konci. Atmosféra a kamera stále hodně fajn, i když temné ladění a špína někdy hraje do noty, někdy naopak dost vadí. Ale příběhová linka je hodně slabá a diváka moc nedrží v ději, navíc narativní twist s Constance a Mylady jsem vážně nepochopil. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Já ti nevím, sice to je ve stejným tempu i stylu jako první díl, ale tenhle mě tolik nevtáhnul. A to tam při tom byla skoro nahá Eva. Je teda fakt, že teď už ňadrama šetří mnohem víc jak za mlada ,už ani nevím kolik je to let zpátky, co nám je ukázala v plný síle. Co se týče samotnýho filmu, tak sem to dokonce dal na podruhý, poprvý sem to regulérně zapíchnu, sice sem se teda začal dívat až kolem 22.00, ale stejně... KAždopádně je to pořád hodně líbicá podívaná a jedna z těch nejlepších zpracování ´tohodle megapříběhu. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Tak tomu říkám překvapení. Oproti "D'Artagnanovi" (**) mi "Milady" (****) utekla tak rychle, že jsem se ani jednou nestihla podívat na hodinky. Vypíchnout musím opět parádní hudbu a opět parádní (dronové?) záběry, špatné ale nejsou ani kontaktně natočené souboje a výprava. P.S.: Teď jsem zjistila, že se jedná jen o duologii. Vtipné, počítala jsem automaticky ještě s jedním filmem. Tak nic, no. :-D ()

Galerie (70)

Zajímavosti (7)

  • Celé natáčanie prebiehalo vo Francúzsku s celkovým počtom 150 filmovacích dní. Okrem jedného dňa v štúdiu sa filmovalo výhradne v prírodnom prostredí. Natáčanie začalo 16. augusta 2021 a skončilo 3. júna 2022 v Château de Farcheville. Medzi pamiatky, v ktorých sa natáčalo, patrí Palais du Louvre, Hôtel des Invalides, Fontainebleau, Saint-Germain-en-Laye, Fort la Latte a ďalšie. Z miest sa využilo historické centrum mesta Troyes. (Arsenal83)
  • Postava Benjamina de la Fère (Gabriel Almaer) nosí okuliare s ramienkami, avšak tieto okuliare sa objavili až v 18. storočí. V čase mušketierov sa nosili tzv. bésicles. (Arsenal83)
  • Režisér Martin Bourboulon zmenil kolorimetriu oproti prvému filmu aj na základe diváckych recenzií: "Musím priznať, že sme zohľadnili názory divákov. Po prvom filme sme sa rozhodli ponúknuť svetlejšiu, jasnejšiu a lesklejšiu farebnosť. Chceli sme viac hrať s kontrastmi. V D'Artagnanovi bol obraz trochu stiesnený. Druhá časť mala byť jasnejšia." (Arsenal83)

Související novinky

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

49. ceny César ovládla Anatomie pádu

24.02.2024

V pátek 23. února 2024 proběhl v pařížské koncertní síni Olympia slavnostní ceremoniál 49. ročníku předávání cen francouzské Akademie filmových umění a technik (Académie des Arts et Techniques du… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

30.12.2023

Rok 2023 se uchýlil ke svému konci a přišel tedy čas, abychom vám stejně jako v předešlých letech opět představili výroční topky tří filmů a případně taky tří seriálů podle některých z… (více)

Reklama

Reklama